نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5334Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,665 به 2,672 از 4892
  1. #2665
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    450
    میزان امتیاز
    111
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    3995
    ی سوال دارم نمیدونم جاش اینجاست یا نه ؟؟؟ اما میپرسم: موقع درست کردن پاپ کرن یا همون پفیلا وقتی روغن میریزم داخل قابلمه و ذرت ها رو داخلش میریزم و نمک میزنم .نمک ب ته قابلمه میچسبه ؟؟ چکار کنم یکمی خوش نمک بشه و ب ته قابلمه نچسبه؟ و اینکه پفیلا با طعم کچاپ کسی بلده درست کنه؟؟؟؟
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  2. بانک بند ناف
  3. #2666
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    154
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    543
    پسند کرده
    3215
    خاله یونی عزیز . نمک رو آخر سر وقتی آماده شد وخواستی بخوری روش میپاشی وهم میزنی.اولش نمیزنن. عزیزم در ضمن همیشه نمکت رو آخر غذا بزن تا یُدی که در نمک هست از بین نره
    fahim68, محیا خانوم, خاله ی یونا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ؟؟

  4. #2667
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,858
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    695
    پسند شده
    50273
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط sjafari نمایش پست ها
    دوستان با تجربه میشه بگین "گوشت چرخ کرده " رو شما چی می خرین؟
    منظورم اینه که حالا یا اینکه خودتون تو خونه چرخ می کنید یا میدین بیرون براتون چرخ کنن، گوشتش شامل چه گوشتهاییه؟
    بگیم چی بده قصاب؟

    دوست خوبم من گوشت رو توخونه چرخ میکنم اونم گوشت گوساله چون از گوشت چرخ شده گوسفندی و بوش به شدت بدم میاد نخوصا تو غذاهایی مثل لازانیا و ماکارونی .

    مامانم همیشه میگه چرخ گوشتهای صنعنی بیرون آلوده هستن و خیلی دیر به دیر شسته میشن به علاوه بعضی از فابها یه تیکه چربی از قبل داخل چرخ گوشت گوشت میذارن بعد جلوی ما گوشت کم چرب رو توی چرخ گوشت میریزن مهمتر از همه اصلا گوشت شسته نمیشه با این اوصاف خیلی بهتره گوشت رو تو خونه همراه پیاز خودمون چرخ کنیم
    .............
     
    رستگار, *samir*, (ziba) و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #2668
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,044
    میزان امتیاز
    1483
    پسند شده
    22131
    پسند کرده
    19651
    برای کشک بادنجان لقمه ای:
    از چه خمیری برای کراستش استفاده کنم؟
    میخوام به شکل مینی تارت باشه.بعد برای تزیین روش از چی استفاده کنم؟اصلن با چی تزیینش کنم؟
    چه مدت قبل از سرو باید پرش کنم که بافتش خمیری نشه؟نیم ساعت خوبه؟
    ...
     
    zohre.a این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  6. #2669
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    154
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    543
    پسند کرده
    3215
    ههههههههههههههههه
    گیتار جان همه مشغول کشک بادمجون درست کردنند .اساتید مشغولند.مگه نمیدونی مسابقه هست؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟

  7. #2670
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    646
    میزان امتیاز
    55
    پسند شده
    296
    پسند کرده
    36
    دوستان مسالتن!میشود عایا با آلبالوی فریزری، مربا پخت؟!
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  8. #2671
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    154
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    543
    پسند کرده
    3215
    چرا که نه. میشه البته من مارمالاد درست کردم عالی شد
    (*مرضیه*) این نوشته را پسندیده.
    ؟؟

  9. #2672
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    asma shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    109
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2076
    پسند کرده
    3235
    آره عزيزم ميشه. مامانم چون توي تابستون اسباب كشي كردن و نرسيدن مربا درست كنن گرفتن فريز كردن و اتفاقاً هفته پيش ي مرباي آلبالوي جانانه پزيدن
    (*مرضیه*) این نوشته را پسندیده.
    مگه میشه باشی و تنها بمونم
    محاله بذاری محاله بتونم

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما