نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,633 به 2,640 از 4802
  1. #2633
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهربون بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    482
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahnooshin نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    شما با یک بوته گل کلم که دوست نداره ترشی یا شور بشه چه کار میکنید؟


    من گل ریز میکنم بعد باهاش سالاد درست میکنم با گوجه و کمی خیارشور و سس
    aydaa این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #2634
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    767
    پسند شده
    46917
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahnooshin نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    شما با یک بوته گل کلم که دوست نداره ترشی یا شور بشه چه کار میکنید؟
    کلم سوخاری
    قیمه احتمالا :-x
     
    مهربون بانو, mahnooshin و aydaa این نوشته را پسندیده.

  4. #2635
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,363
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19102
    پسند کرده
    28831
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahnooshin نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    شما با یک بوته گل کلم که دوست نداره ترشی یا شور بشه چه کار میکنید؟
    گل کلم پرشده (دلمه گل کلم) تو قسمت آشپزی بدون مرز هستگل کلم پر شده ( دلمه گل کلم )
    mahnooshin این نوشته را پسندیده.





  5. #2636
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3814
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahnooshin نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    شما با یک بوته گل کلم که دوست نداره ترشی یا شور بشه چه کار میکنید؟
    علاوه بر همه ی راه هایی که دوستان گفتن کوکوی گل گلم هم میشه.البته غیر از همین جوری خوردنش
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    گیلاسی. و mahnooshin این نوشته را پسندیده.

  6. #2637
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11481
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahnooshin نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    شما با یک بوته گل کلم که دوست نداره ترشی یا شور بشه چه کار میکنید؟
    سالاد انار
    گیلاسی. و mahnooshin این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  7. #2638
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهربون بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    482
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهربون بانو نمایش پست ها
    سلام دوستهای گلم ی سوال دارم اینکه ماهیتابه تفلنم از داخل روغن سوخته شده چکار کنم؟

    اگه جای سوالم اشتباه هست بگید ممنونم

    چرا کسی جواب من نمیده

  8. #2639
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیلاسی. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    983
    پسند کرده
    1335
    اساتید سلام من میخوام اشترودل گوشت یگانه جون رو بپزم و مایه خمیرم از همین سنتی هاس یعنی فوری نیس فکر کنم حالا من میخوام بدونم واسه مایه خمیر مثل همیشه عمل کنم وقتی پف کرد به ارد اضافه کنم لطفن توضیح بدید مرسی از همتوننننننننننننننننننننن نننننن

  9. #2640
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    486
    پسند شده
    9713
    پسند کرده
    6470
    نقل قول نوشته اصلی توسط سمیرا59 نمایش پست ها
    ملیحه جون عطر و طعم فلفل سفید چه جوریه ؟ مثل فلفل سیاه تنده؟ برای چه غذاهایی مناسبه؟
    سمیرا جان فلفل سفید هم درست مثل فلفل سیاه و قرمز تنده اما این تندی همراه با عطر و طعم فوق العاده و منحصر به فردیه.

    به طوریکه من مثل آویشن توی تمام فست فود ها میریزم. توی تمام خورشت ها. بوی بد مرغ و گوشت و کله پاچه و جیگر و این چیزا رو خیلی خوب میگیره.جوجه کباب و حتی توی آش رشته و سوپ جو.خلاصه تو هرچی خیلی غذا ها رو خوشمزه میکنه.

    فقط یک نکته و اون هم اینکه عطر زیادی داره و این عطر زیاد رو هرکسی نمیپسنده(غذا بوی غالب فلفل سفید میگیره و چون بوی ناشناخته ایه ممکنه خیلی ها نپسندن) بنابراین توی غذاها باید به مقدار کم استفاده کنی و اون مقدار کمش همه پسنده.و طعم غریب و نا آشنایی برای کسی نداره

    فلفل سفید علاوه بر تندی یه تیزی خاصی هم داره که زیادش (علاوه بر اون عطر غالب ) غذات رو حسابی تند و تیز میکنه. من برای تند کردن غذا به کار نمیبرمش فقط برای عطر و طعم منحصر به فردش اون هم به مقدار کم استفاده میکنم و به نظرم اگر به دنبال تندی هستیم فلفل قرمز گزینه ی مناسب تری باشه

    البته اینم بگم قیمت بالاتری نسبت به سایر ادویه ها داره که به نسبت کم استفاده شدنش فکر کنم خریدش به صرفه باشه.

    و یه نکته رو هم بگم و اون اینکه مزه یه چیز سلیقه ایه و ممکنه یه چیزی رو من بپسندم و شما نپسندی اما عطر این فلفل اگر به مقدار کم استفاده بشه معمولا ایرانی پسنده

    به علاوه رنگ روشنی داره برای تمام غذاها و سس هایی که که نمیخوای فلفل توش به صورت دون دون پیدا باشه گزینه ی مناسبیه
    ویرایش توسط malihejoon773 : ۱۳۹۲/۱۰/۰۵ در ساعت ۱۱:۱۳ بعد از ظهر
    محیا خانوم, سمیرا59, fafa2 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما