نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 4806
صفحه 33 از 601 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    816

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote="* آيسان *"]ممنونم از جوابت رز ماري جون
    راستش من نميدونستم اين سويا طعم دارها رو هم بايد مثل اين معموليها خيس بخوره يا نه آخه روي بسته بنديش هم چيزي ننوشته اصلا

    راستي از طعم دوديش براي توي پلو مخلوط استفاده ميكني طعم پلو بد نميشه ؟



    آیسان جان منم از این سویاها استفاده کردم و مزشو دوست داشتم ، تا حالا تو پلو مخلوط از طعم دودیش استفاده نکردم ولی کلا اگه با مزه ی دودی غذا مشکل نداشته باشین فکر نمیکنم خیلی بد باشه
    من میخیسونم و استفاده میکنم

  2. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    816

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    سلام دوستان

    می خواستم ببینم به نظرتون من با نون تست چند روز مونده چیکار می تونم بکنم؟ البته امکانات آرد کردن و اینا رو ندارم. می خواستم ببینم می تونم تو چیزی استفاده کنم درسته یا تیکه ای؟

    ممنون.

    عزیزم میتونید پیتزا هم درست کنید ، ما هم نون باگت چند روز مونده داشتیم دیشب باهاش پیتزا درست کردم خیلی خوب بود ، چون وقتی توی فر میره تست میشه اصلا مشخص نمیشه که نون تازه بوده یا چند روز مونده

  3. #259
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ترلان
    سلام دوستان! من یک مقدار زنجبیل تازه دارم. به نظرتون چی میتونم باهاش درست کنم؟

    می تونین نصف پیمانه شو به مکعب های نیم سانتی خوردش کنین و با یک قاشق عسل و یک قاشق سس سویا و آبلیمو و فلفل (بدون نمک) بال مرغ رو توش یک شب بخوابونین و بعد توی فر بگذارین یا کبابش کنین. یک مقدارشم می تونین بذارین توی فریزر برای دفعه بعد.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    منم زنجبیلو به مدت طولانی توی فریزر نگهداری می کنم هر وقت لازمم بشه در میارمو با چاقوی تیز تکه می کنم و استفاده می کنم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

  5. #261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام بچه ها ببخشيد من يه سوال دارم ميشه كمك كنيد
    راستش من دوست دارم ته چيني كه به شكل لوزي برش داده ميشه رو ياد بگيرم (همونا كه تو عروسي ها سرو ميشه ) ميشه كمك كنيد

  6. #262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ترلان
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamirazi
    منم زنجبیلو به مدت طولانی توی فریزر نگهداری می کنم هر وقت لازمم بشه در میارمو با چاقوی تیز تکه می کنم و استفاده می کنم
    میشه بگین برای چی استفاده میکنین؟

    من خودم سعادت نشده استفاده کنم ازش!

    اما میدونم مثل فلفل دلمه ای که میریزن توی خوراک یا خورشت برای طعم وعطر دادن استفاده میشه

    زنجبیل هم مثل یه ادویه وعطردهنده وطعم دهنده ی قویه..وخیلیییی چیزخوبیه

    چون زنجبیل گرمه..وبرای امثال ماها عالیه(سردمزاج)
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  7. #263
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21270
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    من با برش زدن ته چين مشكل دارم . چكار كنم كه خوب و بدون وار رفتن و له شدن قشنگ بريده بشه ؟
    دوست عزیز
    برای برش زدن ته چین اول باید بذارید ته چین یکمی از داغی بیوفته.وقتی خیلی داغ باشه موقع برش زدن له میشه ووا میره
    بعد اینکه از نوک چاقو برای اینکار استفاده کنیدو به صورت بالا و پایین بردن نوک چاقو داخل ته چین برش بزنید.به هیچ عنوان از لبه های چاقو استفاده نکنید که باعث متلاشی شدنش میشه


  8. #264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۴
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    واقعا ممنون مي شم اگه راهنمايي كنيد
    از دوستان شنيده بودم كه فر گازي بهتر از برقيه ديروز رفتم يكي گازي خريدم مارك آريستون ولي بعد از اينكه آوردن ديدم كه منوهاش خيلي كمتر از برقيه بعد از اينكه تحقيق كردم ديدم فر برقي منوهاي پختش خيلي بيشتر از گاز و برق هستش - ديجيتالي هست - تميز كننده خودكار داره
    و....
    حالا نمي دونم ببرم عوضش كنم يا اينكه پخت غذا تو گازي باكيفيت تر از برقي مي شه نمي دونم

صفحه 33 از 601 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما