نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,617 به 2,624 از 4802
  1. #2617
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2374
    یکی از غذاهائی که هم خیلی خوب درست میکنم و هم زیاد ته چین مرغ . حتما از زرده تخم مرغ استفاده کن تخم مرغ کامل طعم خوبی نمیده به ته چین . همینطور که دوستمان گفت حتما از زغفران زیاد استفاده کن خیلی باید گشاده دست بود در ته چین شما که دو نفرید فکر کنم 5 قاشق غذا خوری میخواد زعفران . من اینطور درست میکنم در قابلمه چدنی . اول تکه مرغ و بعد ماست و زعفران در کف میریزم بعد یک ردیف برنج سفید جوری که کمی ارتفاع بگیره بعد زرده و زعفران با برنج مخلوط میکنم روز برنج سفید میریزم و حتما کمی فشار بده ته چین را سپس برنج سفید را بروی برنج زرد میریم . حتما از شعله پخش کن برای دم کردن استفاده کن با شعله کم .همین دیگه
    malihejoon773 این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. بانک بند ناف
  3. #2618
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17045
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط malihejoon773 نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من هرگز در تمام طول عمرم ته چین مرغ درست نکردم. الان میخوام برای آقای همسر و خودم ته چین درست کنم. یعنی برای دو نفر.
    چقدر باید برنج بریزم؟ چقدر مرغ؟ دو تا پیمانه ی عادی برنج و دو تا تیکه ی معمولی مرغ؟؟؟؟

    راستش توی خیلی از دستورها دیدم که فرضا برای شش هفت نفر دو پیمانه برنج خیس میدن!!!
    یعنی بعد از پخت زیاد میشه؟!!! سیر میکنه؟؟؟؟

    اصلا قانون کلی میزان برنج در طبخ ته چین چیه؟ میشه لطفا راهنمایی کنید

    و سوال دوم. آیا میشه ته چین رو توی قابلمه های چدن مربع پخت؟ بر میگرده؟ مربعش زشت نمیشه؟ اصلا حتما باید دایره باشه؟؟؟

    و سوال سوم اینکه میشه تخم مرغ رو در ته چین با همزن برقی بزنیم تا خوب فرم بگیره و بو نده یا نیازی نیست؟

    و در خواست آخر اینکه اگر ممکنه برام یک دستور خوب ته چین بزارید که آش و لاش نباشه و بو نده و شوهر پسند باشه

    وای چقدر سوال پرسیدم
    ملیحه جون،نمیدونم ته چینتو درست کردی یانه؟!ولی منم نکاتمو میگم.شاید به کارت بیاد!
    1-برنج 1/5 پیمونه برای دو نفر کافیه.چون ماست و تخم مرغ و مرغ هم به برنجت اضافه میشه.
    2-مرغو اگه ریش ریش میکنی،یه سینه مرغ کافیه.یا میتونی همون سینه رو فیله کنی و قطعه قطعه کنی،مزه دار کنی و کمی تفت بدی .بعد لابلای ته چین بریزی.
    3-حتما فقط از زرده تخم مرغ استفاده کن.چون سفیده باعث لاستیکی شدن و بوی نامطبوع در تهچین میشه!
    4-ماست اگه کمی ترش باشه بهتره.یا ماست سون.ماست شیرین فقط زحمتتو هدر میده.
    5-زعفرون خیلی مهمه.ولی به نظر من 4-5 قاشق دیگه خیلیه!!شما همون یک قاشق چایخوری سر خالی رو با سه قاشق آبجوش مخلوط کن درشو بذار دم بکشه.بعد استفاده کن.اگر بعد از اینکه با مواد ته چین مخلوط کردی و احساس کردی رنگش خوب نیست،اونوقت کمی دیگه اضافه کن.
    6-من ته چینامو تو ظرف پیرکس که خوب چربش میکنم درست میکنم و خیلی راحت برمیگرده.تفلون و چدن که دیگه حتما برمیگرده!البته من تو فر درست کردم با پیرکس!ولی تو قابلمه تفلون و روی گاز هم درست کردم با شعله پخش کن!
    اینم دو تا دستور خوب واسه ته چین!
    ایده های لازیکا - ته چین ها(2)
    چقدر حرف زدم!!ببخشید!
    ویرایش توسط zohre.a : ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ در ساعت ۰۴:۰۳ بعد از ظهر
    malihejoon773 و titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  4. #2619
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17045
    پسند کرده
    12101
    ویرایش توسط zohre.a : ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ در ساعت ۰۴:۱۴ بعد از ظهر

  5. #2620
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    خانمی اگر به بوی تخم مرغ خیلی حساسی بهت پیشنهاد میکنم زرده تخم مرغ رو قبل از زدن بهش زعفران اضافه کنی با زعفران خیلی خوب بزنی میتونی از همزن استفاده کنی توصیه های زهره عزیز هم که کامل بود طبق اون پیش بری یه ته چین عالی تحویل شوهرت میدی
    راستی توی مایه ته چین یکم روغن مایه هم بریز و مایه مرغ رو که لایه وسط برنج هس وقتی چیدی روش فلفل سیاه کمی بدی خیلی خوش عطر میشه
    malihejoon773 این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  6. #2621
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    148
    برای درست کردن خورش فسنجان برای 7 نفر چند قاشق گرد آسیاب شده بریزم ؟ با مرغ برای مهمونها درست کنم بهتره یا گوشت ؟؟؟؟؟؟؟

  7. #2622
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    966
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3861
    پسند کرده
    3225

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mam elina نمایش پست ها
    برای درست کردن خورش فسنجان برای 7 نفر چند قاشق گرد آسیاب شده بریزم ؟ با مرغ برای مهمونها درست کنم بهتره یا گوشت ؟؟؟؟؟؟؟
    معمولا فسنجونی که با گوشت پخته میشه چرب و چیل تره
    مقدار گردو فکر کنم 400 گرم خوب باشه
    mam elina این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  8. #2623
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehrsajjad آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    391
    پسند کرده
    201
    من برای ناهار امروز پیاز رو خوب تفت دادم و بعدش مرغها رو تو پیاز تفت دادم و مواد زدم و ....
    الان متوجه شدم غذا بوی پیاز گرفته. انگار که پیازا هیچی سرخ نشدن و مواد بهشون نخورده. چیکار باید بکنم واسه اینکه بوی پیاز از غذام بره؟ یه راهکار بدون استفاده از زعفران میخوام.
    لطفا کمککککککک
    ویرایش توسط mehrsajjad : ۱۳۹۲/۱۰/۰۵ در ساعت ۰۵:۰۲ بعد از ظهر

  9. #2624
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    196
    پسند کرده
    155
    سلام دوستای هنرمند ...
    من از خمیر هانیکو خیلیییییییییی راضیم ولی دیروز میخواستم کلوچه های شیرین درست کنم ترسیدم سر خود به پودر خمیر هانیکو شکر اضافه کنم پس اومدم تو مامی سایت و کلی خوندم تا یه دستور خمیر کلوچه پیدا کردم ولی خیلییییییییییییییییی بد بود ..تو تاپیک کلوچه های غذایی مفصل توضیح دادم..
    حالا میخواستم بپرسم دستور خمیری بلدید که پوک و نرم باشه و هم بشه برای پیتزا و کلوچه های غذایی ازش استفاده کرد هم با افزودن شکر برای کلوچه های شیرین ؟؟
    تو سایت خیلی دستور هست واقعا نمیدونم کدوم جواب پس داده..خیلی خیلی ممنون که کمک میکنین

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما