نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,601 به 2,608 از 4806
  1. #2601
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4271
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا نمایش پست ها
    يه كيسه بدوز و هر موقع ميخواي برنج بزاري يه مشت از اينا بريز داخل كيسه و درشو ببند و بنداز تو آب برنج
    عطر و طعم خودشو به برنج ميده
    براي سوپ و آش هم ميتوني اين كارو بكني

    خوردن سبوس زياد جالب نيست مگه اين كه كاملا پودر پودرش كني و توي سالاد استفاده كني
    زیباجون ممنون. نمیشه باهاش کیک و این چیزا درست کرد؟ پدرشوهرم میخواد اینا رو واسش کیک یا اینجور چیزا درست کنم
    دوم اینکه اگه تو برنج بذارم، خاصیتش رو هم منتقل میکنه؟ یا فقط عطر سبوس میده؟
    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  2. #2602
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    زیباجون ممنون. نمیشه باهاش کیک و این چیزا درست کرد؟ پدرشوهرم میخواد اینا رو واسش کیک یا اینجور چیزا درست کنم
    دوم اینکه اگه تو برنج بذارم، خاصیتش رو هم منتقل میکنه؟ یا فقط عطر سبوس میده؟
    بابا مردم چه توقع ها دارن ها!! نرجس جون اینقدر هنر نشون دادی توقعات رفته بالا!!!
    یه گووووونی! را باید براش کیک و ... درست کنین؟
    ولی جدای از شوخی.درسته همین سبوسه.ارزن نیست خواهرم.ارزن ریزریزه.گرده.زرده!اینا دراز وقهوه ایند!
    میتونین پودر کنین و الک کنین بعد استفاده کنین.تو شیر و ماست و ... میتونی بریزین .من برای خاصیتش به خورد بچه ام میدم.حااااال میکنه!
    ولی تو برنج هر چی هم پودر کنین باز هم تو دندون میاد.به نظرم قاطی ته دیگ برنج بشه بهتره تا خودش!
    به حالت رومال نون هم میتونین بزنین.خمیر اماده از نونوایی بگیرین و وقتی چونه کردین تو ارد سبوس بغلتونین
    فکر کنم مث پودر نارگیل اگه قبل بگذارین تو فریزر تا یخ بشن بعد پودر کنین بهتر پودر میشن.
    من پودرش را تو سوپ هم میریزم .چون سوپ جویدن نمیخواد زیاد متوجه نمیشین
    اگه یادم بیاد بازم به همین پست اضافه میکنم برات
    ویرایش توسط fafa2 : ۱۳۹۲/۰۹/۳۰ در ساعت ۰۱:۱۸ بعد از ظهر
    narjes12 و titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  3. #2603
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    155
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    542
    پسند کرده
    3233
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    دوست جونیا سلام؛
    پدرهمسری رفته یه گونی بزرگ، از اینا خریده! به اسم ارد سبوسدار، اما بیشتر شبیه ارزن که غذای قناریهاست!

    البته وقتی الک میکنی ازش ارد هم درمیاد. ولی اون همه سبوس و... که نمیشه دور ریخت. فروشنده خودش گفته بوده: به ازای هر 2 لیوان ارد معمولی، یه لیوان هم از این مخلوط کنین....

    من اون روز کیکی شیره انگور درست کردم و فقط یه قاشق از این ارد سبوس دار ریختم، ولی اصلا خوشم نیومد. سبوسها و کلا محتویاتش، زیر دندون سفت بود.

    حالا نمیدونیم باید با این همه سبوس چی کار کنیم!؟

    عکسشو براتون میذارم

    کمک پیلیز



    با سلام واحترام
    خانومی به اینها اصلا آرد نمیگن. اینها شلتوک(پوسته خارجی که همه خواص وفواید دانه در اون هست) برنج یا گندمه.که کلی برای سلامتی وداشت پوست ومویی زیبا موثره(یکی از علل زیبایی موی کشورهای خاور دور خوردن برنج کامل با شلتوکه.
    در ابتدا باید اینها رو از سنگ ریزه وخاک وغیره تمیز کنی. بعد بریز تو الک وبا آب ساده بشور وبزار خشک بشه مجددا. وبعد اونها رو با آسیاب برقی آسیاب کن تا پودر پودر بشه
    حالا میرسیم به یه نکته دیگه. اگر اینها شلتوک برنجه که با پختن هر پیمانه برنج که به صورت کته پخته میشه نصف قاشق هم از این اضافه کن بو وعطر عالی میده به برنجت . تو پلوهای مخلوط که برنج دیگه سفید نیست ومیشه راحت از اینها ریخت میتونی به ازای هر پیمانه یک قاشقش کنی.تو همه سوپها هم میتونی برای غلضت سوپ به جای آرد ازش استفاده کنی . تو کیکها هم میتونی به ازای هر یک پیمانه آرد (دستور اون کیک)3/4پیمانه آرد و4/1 پیمانه از آرد سبوس استفاده میکنم تا یک پیمانه کامل به من بدهد(البته مگر اینکه گفته باشه حتما باید آرد سفید باشه)من غالبا تو کیکها این کار رو میکنم.
    اما اگر شلتوک گندم بود همه این کارها رو میکنی اما تو برنج دیگه استفاده نمیکنی.
    Saeedeh via M, fafa2, mahnooshin و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #2604
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    76
    پسند کرده
    22
    دوستهای عزیز اگه با پودر خمیر پیتزا یا پیراشکی هانیکو خمیر درست کنیم و اضافه اومد میشه فریز کرد؟ کی باید فریزش کنیم؟ قبل اینکه تو گرما بزاریم ور بیاد یا بعدش؟ بعد که از فریزر در آوردیم چطوری استفاده ش کنیم؟ باید باز بزاریم جای گرم ور بیاد؟ آب نمیندازه؟

  5. #2605
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    155
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    542
    پسند کرده
    3233
    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh_shab4280 نمایش پست ها
    دوستهای عزیز اگه با پودر خمیر پیتزا یا پیراشکی هانیکو خمیر درست کنیم و اضافه اومد میشه فریز کرد؟ کی باید فریزش کنیم؟ قبل اینکه تو گرما بزاریم ور بیاد یا بعدش؟ بعد که از فریزر در آوردیم چطوری استفاده ش کنیم؟ باید باز بزاریم جای گرم ور بیاد؟ آب نمیندازه؟
    با سلام واحترام
    ترانه جان من همیشه خمیر اضافه رو باز باهاش پیراشکی درست میکنم وبا پیراشکی که آماده شد فریز میکنم .بعد که در آوردم به محض اینکه کمی گرمشد میندازم وسرخ میکنم . خیلی هم راحته برای مواقعی که مهمون ناخونده داشته باشی یا اینکه حوصله درست کردن چیزی رو نداری.
    اگر هم برای پیتزا میخوای من معمولا همه کارهاش رو میکنم بعد رو یپلاستیک باز میکنم وروش رو میکشم ویه جای صاف تو فریزر میزارم وبعد مثل نیمه آماده های بیرون در میارم وراحت استفاده مییکنم.
    هیچ مشکلی هم براش پیش نمیاد.بوس
    titish khanoom, بهارسادات, mahnooshin و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #2606
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    کرفسو چطوری فریز کنم که کیفیت داشته باشه ؟ آخه یه بار خام فریز کردم خیلی بد شد!

    لطفا یکی جوابمو بده کرفسام خراب میشه تو یخچال

    مرسی
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  7. #2607
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36142
    پسند کرده
    55044
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    کرفسو چطوری فریز کنم که کیفیت داشته باشه ؟ آخه یه بار خام فریز کردم خیلی بد شد!

    لطفا یکی جوابمو بده کرفسام خراب میشه تو یخچال

    مرسی
    مریم جون من کرفس را خرد می کنم می شورم بعد با روغن خیلی کم تفت می دهم از خامی در امد فریز می کنم
    MaryamYas و narjes12 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #2608
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    مریم جون من کرفس را خرد می کنم می شورم بعد با روغن خیلی کم تفت می دهم از خامی در امد فریز می کنم
    ومن سعی میکنم حتما با اب مرغ فریزش کنم .البته خام!
    چون تو فریزر ابش را از دست میده و چروکیده و پلاسیده میشه.اما اب مرغ نمگذاره این اتفاق صورت بگیره!
    MaryamYas, هیرو, Homaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما