نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,593 به 2,600 از 4808
  1. #2593
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    دستور اصلی فلافل تخم مرغ نداره و خودش باید به تنهایی چسبندگی داشته باشه.سامره عزیز دیدم که آرد سیب زمینی رو پیشنهاد کرده.منم عملی کردم خوب بود
    MaryamYas و Homaa این نوشته را پسندیده.


  2. #2594
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    من فقط نخود و سیر و ادویه میریزم.برشته میشه نه مثل بیرون نرم.از یه خانم عراقی یاد گرفتم.به راحتی میچسبه هیچ چیزی هم نمیخواد اضافه کنین ولی سیرش باید زیاد باشه تا بوی نخود رو بگیره
    MaryamYas این نوشته را پسندیده.

  3. #2595
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,798
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1159
    پسند شده
    56429
    پسند کرده
    62750

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    مایع فلافلم : نخود+ پیاز+ تخم مرغ+ خمیرباگت بایه قاشق ماست+ بکینگ پودر
    مشکلی نیست فریز کنم؟

    یه سوال دیگه اصل فلافل بدون تخم مرغه؟؟ یعنی اگه تخم مرغشو حذف کنم بهتره؟
    عزیزم من فلافلم (مایعشو)تا ماهها تو فریزر نگه میارم وهیچیش نمیشه
    ولی اصلا نباید تخم مرغ داشته باشه که
    ما تخم مرغ نمیزنیم ب فلافلمون که
    مطمین باشین که وا نمیره
    من موادم =فلافل-پیاز-سیر-ادویه فلافل-فلفل-نمک
    MaryamYas و zeitoon2 این نوشته را پسندیده.

  4. #2596
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    برای درست کردن هبرگر از چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید ؟
    مانا جان مامان من از چرخ کرده ی گوساله استفاده میکنه با سویا. حتما یه مقدار دنبه هم میندازه توش. طعمش خیلی خوب میشه. اصلا هم به ارد یا ارد سوخاری نیاز نداره. البته مواد دیگه هم میزنه ها. مث سیر و فلفل دلمه ای البته به مقدار کم.
    برای گرد کردنش هم میتونی یه گوله توی دستت درست کنی بین دوتا نایلون باز کنی و همونجور فریز کنی. بعدم وقتی خواستی سرخ کنی بزار یخش باز بشه کامل و توی روغن سرخش کن
    خورش بادمجون
     
    aydaa, hengamehh و ماناسهیل این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #2597
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    مایع فلافلم : نخود+ پیاز+ تخم مرغ+ خمیرباگت بایه قاشق ماست+ بکینگ پودر
    مشکلی نیست فریز کنم؟

    یه سوال دیگه اصل فلافل بدون تخم مرغه؟؟ یعنی اگه تخم مرغشو حذف کنم بهتره؟
    مریم یاس عزیز من با دستور خانوم مدیر سامره فلافل درست میکنم عالی میشه اصلا هم به تخم مرغ نیاز نداره. توی فریزر هم نگه داشتم بعد از ده روز یخش رو باز کردم و قالب زدم و سرخ کردم. هیچ مشکلی براش پیش نیومده.
    قبلا هم با دستور مامانم درست میکردم که اونم تخم مرغ نیاز نداره. اگه نزنی هیچ اتفاقی نمیفته فقط باید نخود رو توی دستگاه اونقدر بزنی تا حسابی ریز بشه و انسجام پیدا کنه.
    خورش بادمجون
     
    MaryamYas, aydaa و zeitoon2 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #2598
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4272
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    دوست جونیا سلام؛
    پدرهمسری رفته یه گونی بزرگ، از اینا خریده! به اسم ارد سبوسدار، اما بیشتر شبیه ارزن که غذای قناریهاست!

    البته وقتی الک میکنی ازش ارد هم درمیاد. ولی اون همه سبوس و... که نمیشه دور ریخت. فروشنده خودش گفته بوده: به ازای هر 2 لیوان ارد معمولی، یه لیوان هم از این مخلوط کنین....

    من اون روز کیکی شیره انگور درست کردم و فقط یه قاشق از این ارد سبوس دار ریختم، ولی اصلا خوشم نیومد. سبوسها و کلا محتویاتش، زیر دندون سفت بود.

    حالا نمیدونیم باید با این همه سبوس چی کار کنیم!؟

    عکسشو براتون میذارم

    کمک پیلیز



    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  7. #2599
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    دوست جونیا سلام؛
    پدرهمسری رفته یه گونی بزرگ، از اینا خریده! به اسم ارد سبوسدار، اما بیشتر شبیه ارزن که غذای قناریهاست!

    البته وقتی الک میکنی ازش ارد هم درمیاد. ولی اون همه سبوس و... که نمیشه دور ریخت. فروشنده خودش گفته بوده: به ازای هر 2 لیوان ارد معمولی، یه لیوان هم از این مخلوط کنین....

    من اون روز کیکی شیره انگور درست کردم و فقط یه قاشق از این ارد سبوس دار ریختم، ولی اصلا خوشم نیومد. سبوسها و کلا محتویاتش، زیر دندون سفت بود.

    حالا نمیدونیم باید با این همه سبوس چی کار کنیم!؟

    عکسشو براتون میذارم

    کمک پیلیز


    يه كيسه بدوز و هر موقع ميخواي برنج بزاري يه مشت از اينا بريز داخل كيسه و درشو ببند و بنداز تو آب برنج
    عطر و طعم خودشو به برنج ميده
    براي سوپ و آش هم ميتوني اين كارو بكني

    خوردن سبوس زياد جالب نيست مگه اين كه كاملا پودر پودرش كني و توي سالاد استفاده كني
    narjes12 و محیا خانوم این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #2600
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2396
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    1) آرد سیب زمینی رو میشه تو خونه درست کرد؟؟ توی کتلت و شامی خوب میشه؟

    2) یه سوال دیگه بجای هر پیاز متوسط چقدر پودر پیاز خشک باید تو غذا ریخت؟

    3) کرفس ریز شده رو چطوری فریز کنم که کیفیت داشته باشه؟ یه بار خام فریز کردم خیلی بد شد! خیلی
    ببخشید اینقد سوال میپرسم آخه منکه مثل شماها کدبانو نیستم
    من فقط میدانم در کارخانه بعد شستن و از صافی رد کردن از اسپری درایر ( هیج معنی نمیدانم ) استفاده میکنند که حتما ما نمیتوانیم این کار کنیم تا آرد سیب زمینی درست کنیم
    ویرایش توسط nazi15 : ۱۳۹۲/۰۹/۳۰ در ساعت ۱۱:۵۰ قبل از ظهر
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما