نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,585 به 2,592 از 4808
  1. #2585
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beverly آواتار ها
    دریا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    813
    پسند کرده
    906
    من چون به نتیجه نرسیدم که جایی پیدا کنم پیراشککی غذایی حاضری بفروشه تصمیم گرفتم خودم بدرستم لطفا بهم کمک کنید دستور خمیری هست که بشه قبل از مهمون مثلا یکهفته قبل درست کنم موادو بپیچم بذارم فریزر؟ بعد در بیارم سرخ کنم ؟بذارم یخش بازشه یا همونجور ازفریزر بذارم تو روغن ؟ تو فر نمیشه گذاشت؟؟؟ لطفا بهم کمک کنید اینا (مهمونا) که دست بر نمیدارن گیر دادن به پیراشکی
    خوبی کن حتی اگر سپاست نمیگویند تو جاودانه خواهی شد

  2. بانک بند ناف
  3. #2586
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214
    نقل قول نوشته اصلی توسط beverly نمایش پست ها
    من چون به نتیجه نرسیدم که جایی پیدا کنم پیراشککی غذایی حاضری بفروشه تصمیم گرفتم خودم بدرستم لطفا بهم کمک کنید دستور خمیری هست که بشه قبل از مهمون مثلا یکهفته قبل درست کنم موادو بپیچم بذارم فریزر؟ بعد در بیارم سرخ کنم ؟بذارم یخش بازشه یا همونجور ازفریزر بذارم تو روغن ؟ تو فر نمیشه گذاشت؟؟؟ لطفا بهم کمک کنید اینا (مهمونا) که دست بر نمیدارن گیر دادن به پیراشکی
    عزيزم اونجايي كه من بهت گفتم يعني لرد پيراشكي غذايي داره سايزش هم كوچولو و خوشگله ولي اگه ميخواي خودت درست كني خمير پيراشكي هانيكو بگير
    اگه درست كني و فريز كني كيفيتشو از دست ميده
    ولي ميتوني مثلا از صبح درست كني روشو سلفون بكشي و يه ساعت مونده به سرو روشون زرده تخم مرغ بزني و بزاري داخل فر بعد داغ داغ سرو كني
    اگه بخواي سرخ كني خيلي بايد وقت بزاري و همه خونه رو بوي روغن مي گيره
    البته خمير رو ميشه قبلا درست كرد و فريز كرد ولي چه كاريه خوب وقتي كه ميخواي بزاري تا يخ اينا باز بشه سريعا يه خميز تازه درست مي كني كه كيفيت بهتري هم داره
    خمير پيراشكي برش خورده حاضري هم هست كه مارك 9595 از بقيه بهتره
    ديروز كه داشتم جايي مي رفتم ديدم قنادي دانماركي هم پيراشكي پنير و پيراشكي گوشت داره
    توي خيابون ويلا
    چون مسير اداره من تا جايي كه كار داشتم در اين محدوده است بيشتر از اين نميتونم جايي رو برات معرفي كنم
    beverly این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #2587
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    196
    پسند کرده
    155
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    ما اصلا رب را هیچ وقت تفت نمی دهیم به خاطر سمی که آزاد می کنه
    عزیزم مطمینی ؟ از چه منبعی شنیدین ؟ مناولین باره همچین چیزی میشنوم !

  5. #2588
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beverly آواتار ها
    دریا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    813
    پسند کرده
    906
    زیبا جون ممنونم عزیزم تموم این قنادیای که گفتی همشون معروفنو عالی ولی راستش مسیرشون برام خیلی دوره فکر کردم مواد خودمو ببرم بدم یک نون ساندویچی برام درست کنه راستش با این وروجک دیگه به پیراشکی درست کردن نمیرسم بای همین پرسیدم میشه تو فر گذاشت یا نه؟ چون یکهو یک سینی میره تو فر.میترسمم از بیرون بخرم مثلا خود نون فانتزیا موادشون بد باشه مهمونام همه بچه دارن دور از جونشون مریض شن خلاصه بدجور گیر افتادم با این پیراشکی
    ویرایش توسط beverly : ۱۳۹۲/۰۹/۲۷ در ساعت ۰۵:۰۰ بعد از ظهر
    خوبی کن حتی اگر سپاست نمیگویند تو جاودانه خواهی شد

  6. #2589
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان مایع فلافل رو توی فریزر میتونم نگه دارم؟ تا چند وقت کیفیت داره؟
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  7. #2590
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط beverly نمایش پست ها
    زیبا جون ممنونم عزیزم راستش تموم این قنادیای که گفتی همشون معروفنو عالی ولی راستش مسیرشون برام خیلی دوره فکر کردم مواد خودمو ببرم بدم یک نون ساندویچی برام درست کنه راستش با این وروجک دیگه به پیراشکی درست کردن نمیرسم بای همین پرسیدم میشه تو فر گذاشت یا نه؟ چون یکهو یک سینی میره تو فر.میترسمم از بیرون بخرم مثلا خود نون فانتزیا موادشون بد باشه مهمونام همه بچه دارن دور از جونشون مریض شن خلاصه بدجور گیر افتادم با این پیراشکی
    این خمیر اماده های سوپرها خیلی خوبن.من موادم رو گذاشتم تو یخچال صبح زود خمیرها رو اوردم بیرون روی شوفاژ تقریبا زود یخشون باز شد.من توی فر درست کردم خوب شد.البته یه کم برشته شد.وقتی پیچیدم روشون رو کمی روغن زدم و توی سینی رو هم چرب کردم اما مرتب چک کردم که اگه شعله به بعضی جاها گرما نده جاهاشون رو عوض کنم.خوب بود مهمونا راضی بودن ولی من نرم تر دوست دارم که بعدا شنیدم میشه یه کاسه اب هم گذاشت تو فر خمیرش خیلی خشک نشه.این خمیر هانیکو خوبه خیلی کلفت نیست و توی فر می پزه.
    beverly این نوشته را پسندیده.

  8. #2591
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان مایع فلافل رو توی فریزر میتونم نگه دارم؟ تا چند وقت کیفیت داره؟
    بستگی داره عزیزم چه نوع فلافلی درست کنی.اگه سیب زمینی بزنی بهش تو فریزر طعمش بد میشه یا اگه تخم مرغ میزنی.اگه مثل عراقیها فقط با نخود و سیر و ادویه درست می کنی من تا دو ماه هم نگه داشتم خوب مونده.میتونی موقع سرخ کردن سیب زمینیشو بزنی.ولی اگه با نخود تنهاست میتونی شکل توپی درست کنی بذاری فریزر.اماده ی سرخ کردنه برای مهمونهای سرزده عالیه.
    MaryamYas و beverly این نوشته را پسندیده.

  9. #2592
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان مایع فلافل رو توی فریزر میتونم نگه دارم؟ تا چند وقت کیفیت داره؟
    مایع فلافلم : نخود+ پیاز+ تخم مرغ+ خمیرباگت بایه قاشق ماست+ بکینگ پودر
    مشکلی نیست فریز کنم؟

    یه سوال دیگه اصل فلافل بدون تخم مرغه؟؟ یعنی اگه تخم مرغشو حذف کنم بهتره؟
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما