نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,569 به 2,576 از 4808
  1. #2569
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    M@sy آواتار ها
    معصومه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    63
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    217
    پسند کرده
    216
    سلام
    با مقدار زیادی پرتقال ترش چی کار میشه کرد؟

  2. بانک بند ناف
  3. #2570
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2396
    دوستان عزیز پیتزا که درست میکنم همه چیزش عالیه الا انسجامش . یکم وسطش مخصوصا شل . مثل بیرون نمیشه روند کارم اینه که یک کوچولو روغن کف بعد خمیر و سس کچاپ و مواد بعد دو نوع پنیر پیتزا . زمانی که خارج میکنم کاملا خمیر برشته و خوبه اما هرکاری میکنم مثل بیرون موادم منسجم نیست . چرا ؟
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #2571
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    میتونین آبشون رو بگیرید بجوشونید مثل رب نارنج یا اینکه با آلو خشک بپزید و لواشکشون کنید یا اینکه باهاش مارمالاد درست کنید البته شکر زیاد میبره
    .............
     
    محیا خانوم و M@sy این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #2572
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18105
    پسند کرده
    17214
    نقل قول نوشته اصلی توسط M@sy نمایش پست ها
    سلام
    با مقدار زیادی پرتقال ترش چی کار میشه کرد؟
    اولش كه آب پرتقال همراه با ليمو شيرين
    بعدش هم شربت / مارمالاد / مربا / ترشي
    جاي مانور زياد داره
    محیا خانوم و M@sy این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #2573
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    339
    سلام دوستان

    همکار شوهرم ی قابلمه اش داده شوهرم اورده برامون.
    همکار شوهرم ی اقای45 ساله است ک اشو خانومش پخته بوده.
    حالا می خام قابلمه رو پس بدم چی توش بزارم؟

    خونواده سطح بالا ولی خاکی هم هستن.

    مممنون

  7. #2574
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534
    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15 نمایش پست ها
    دوستان عزیز پیتزا که درست میکنم همه چیزش عالیه الا انسجامش . یکم وسطش مخصوصا شل . مثل بیرون نمیشه روند کارم اینه که یک کوچولو روغن کف بعد خمیر و سس کچاپ و مواد بعد دو نوع پنیر پیتزا . زمانی که خارج میکنم کاملا خمیر برشته و خوبه اما هرکاری میکنم مثل بیرون موادم منسجم نیست . چرا ؟
    1- خمیر پیتزا رو (اگه خونگی درست می کنین) قبل از ریختن مواد چند دقیقه تو فر نیم پز کنید.
    2- برای انسجام پیتزا، روی خمیر بعد از کچاپ مالی یه لایه پنیر بریزید. اگه موادتون زیاد و چند لایه می شه لا به لای اونا هم باز پنیر بپاشین.
    3- یه فوت کوزه گری اینه که وقتی همه ی مواد رو چیدین و پنیر آخر رو هم ریختین، قبل از گذاشتن پیتزا تو فر با دو تا کف دستِ تمیـــــــــــــز فشار اندکی بدین روی سطح پیتزا:دی
    aydaa, bluesky, mahnooshin و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #2575
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوگند92 نمایش پست ها
    سلام دوستان

    همکار شوهرم ی قابلمه اش داده شوهرم اورده برامون.
    همکار شوهرم ی اقای45 ساله است ک اشو خانومش پخته بوده.
    حالا می خام قابلمه رو پس بدم چی توش بزارم؟

    خونواده سطح بالا ولی خاکی هم هستن.

    مممنون
    سلام.نمیدونم چه جور ادمهایی هستن.اگه غذاهای جدید بگذارین توش فکر کنم خوششون بیاد مث کلوچه های غذایی یا یه چیزی تو مایه های پیراشکی صدفی!
    میوه خشک خونگی هم با صرفه است.. و با کلاس!!!
    زبرا کیک یا کیک میوه ای هم خوبه!البته اسلایس شده و یا تزیین شده!
    سوگند92 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  9. #2576
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط M@sy نمایش پست ها
    سلام
    با مقدار زیادی پرتقال ترش چی کار میشه کرد؟
    سلام من بودم اول از همه پوستشون را میکندم برای مربا پوست پرتقال یا برای مرصع پلو و هویج پلو. یا برای پوست مرکبات شکری شف طیبه!!!
    بعد ابش را میگرفتم برای مرغ پرتقالی!
    مرغ را با کره کمی سرخ کنین بعد توش اب پرتقال و شکر و چوب دارچین بندازین و بگذارین بپزه .فوق العاده میشه!!!!

    یا اینکه برای توی سوپ میریختمشون.
    من خودم یه روز که یه عالمه پرتقال ابگیری پوست خشک شده داشتم همه را پهار قاچ کردم و دونه هاشو گرفتم و همونجوری با پوست انداختم تو ابی که مرغ را میخواستم توش بپزم.با چند تا چوب دارچین کوچیک.خیلی خوشمزه شده بود اب مرغش!! بعد هم با همون اب سوپ درست کردم خوشششششششششمزه!!!!گوشت پرتقال که تا حالا حسابی پخته بود را هم له کردم و رفت تو مواد سوپ.
    به خونواده هم گفتم سوپ جدیده.سوپ پرتقال!!!!!!
    مامی رضا, *Ghasedak*, mami mahdis و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما