نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,521 به 2,528 از 4802
  1. #2521
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46923
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2 نمایش پست ها
    از شاهی هم میتونین استفاده کنین یا تره
    خب از همه سبزی ها میشه استفاده کرد چون همه سبزن ولی باید یک طعمی باشه که با مسقطی جور باشه دیگه .چون در کنار رنگ دادنش طعم هم به کار میده
    قیمه احتمالا :-x
     
    sheida sheida این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #2522
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    251
    پسند شده
    11358
    پسند کرده
    5157
    من این هفته مهمون دارم میخوام باقالی پلو درست کنم اما میترسم باقالیش نپزه و سفت باشه واسه همین با لپه باقالی میخوام بدرستم نمیدونم باید چیکار کنم میشه راهنماییم کنین؟

  4. #2523
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمیرا59 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    324
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    2760
    پسند کرده
    1559
    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2 نمایش پست ها
    از شاهی هم میتونین استفاده کنین یا تره
    عزیزم تره که بوی سیر میده مسقطیتو خراب میکنه خوب یه رنگ خوراکی بگیر یه شیشه بزرگ سه تومنه وچون خیلی کم استفاده میشه هیچ ضرری نداره
    زیباترین لباسی که زن را میتواند بپوشاند اغوش مردیست که دوستش دارد

  5. #2524
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمیرا59 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    324
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    2760
    پسند کرده
    1559
    نقل قول نوشته اصلی توسط shimakhoshdel نمایش پست ها
    من این هفته مهمون دارم میخوام باقالی پلو درست کنم اما میترسم باقالیش نپزه و سفت باشه واسه همین با لپه باقالی میخوام بدرستم نمیدونم باید چیکار کنم میشه راهنماییم کنین؟
    دوست خوبم خود باقالی که ریسکش کمتره میتونی قبلش بپزی وموقع ابکش کردن به برنج اضافه کن لپه باقالی هم همینطوره البته من تا حالا درست نکردم ولی شنیدم قبلش باید خوب خیس بخوره
    محیا خانوم, مامان غزل, shimakhoshdel و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زیباترین لباسی که زن را میتواند بپوشاند اغوش مردیست که دوستش دارد

  6. #2525
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    خانوما میشه لطفا یکی به من روش درست کردن خلال پلو مجلسی رو توضیح بده منظورم پختن خلال هاست من چند بار تا حالا درست کردم با اینکه سه چهار بار تو آبجوش میریزم بازم تلخه!!! بعد از تفت دادنم از هم میپاشه!!! و اصلا مجلسی نمیشه!
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  7. #2526
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947
    مریم یاس عزیز اگه منظورت خلال نارنج یا خلال پرتقال هست این کارو بکن
    اول پوست نارنج یا پرتقال رو بگیر سعی کن خیلی ضخیم پوست نگیری. اگه از قسمت سفید چیزی به قسمت نارنجی موند حتما با یه چاقوی نوک تیز بگیرش.
    بعد هم به صورت کبریتی خلالشون کن.
    ( مامان من قدیما برای درست کردن مربای پوست پرتقال خلالها رو یک روز میریخت توی اب و میزاشت کنار. چند ساعت یه بار ابش رو عوض میکرد. میتونی این کارو هم بکنی)
    بعد بریز توی یه ظرف اب و بزار روی حرارت گاز. بزار اب جوش بیاد چند تا جوش که زد اب رو بریز دور و خلالها رو بریز توی اب یخ اینطوری یه شوک بهشون میدی. دوباره همین کارو تا سه بار انجام بده. بیشتر نشه یا مدت زمان زیادی نزار بجوشه چون خلالها میپاشه و خراب میشن.
    بعد از سه بار یه شهد درست کن و بزار خلال توش جوش بخوره. شهدت نسبتا باید غلیظ باشه.
    میتونی این کارو موقع درست کردن پلو انجام بدی یا اینکه درست کنی و بریزی توی شیشه و توی یخچال نگه داری بعد هروقت خواستی از خلالها استفاده کن. فقط چون زیاد جوشونده نشده با شکر نمیتونی طولانی نگه داری چون یا شکرک میزنه یا کپک/
    اینم یادم رفت بگم که فکر نمیکنم خلالها نیازی به تفت دادن داشته باشن. حداقل من تا حالا ندیدم.
    خورش بادمجون
     
    ویرایش توسط samir : ۱۳۹۲/۰۹/۲۳ در ساعت ۱۱:۳۸ بعد از ظهر
    MaryamYas, محیا خانوم, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #2527
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli khanoom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    431
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2532
    پسند کرده
    1133
    شیما جون لپه باقالی که به درد باقالی پلو نمیخوره.اگه یه ذره زیاد از حد بپزه آش میشه.بعدشم اصلا اون طعم باقالی سبز رو نمیده .برنجتو که میخوای آبکش کنی باقالیتو بریز توش باهم بجوشن .اگرم خیلی سفته از قبل بپزش بعد. برنج و که آبکش کردی لابلاش بریز. ما از. لپه باقالی برای دمپختک استفاده میکنیم معمولا!
    *سیندرلا* و (ziba) این نوشته را پسندیده.
    صدا کن مرا
    صدای تو خوب است.......

  9. #2528
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1360
    دوستان من بعد کلی سرچ در مورد ماهی های جنوبی ماهی حلوا سفید خریدم ولی چون شوهرم روی بوی ماهی خیلی حساسه نمی دونم چجوری درستش کنم که بو نده.میشه راهنمایی کنید؟ چجوری طعم دارش کنم؟
    باید پوستشو بکنم که خوشمزه بشه؟
    چون از صبح تا ظهر کلاسم اگه برای مثال ماهی رو توی پیاز و آبلیمو و زعفران و ادویه بخوابونم خراب نمیشه؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما