نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5334Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,513 به 2,520 از 4892
  1. #2513
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    591
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    328
    پسند شده
    8575
    پسند کرده
    12516
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها
    دوستان من نمی دونم شور به چه درد می خوره. یعنی دیده ام و خورده ام ولی نمی دونم به چه کاری میاد. مثل ترشی با غذا می خورن؟ خالی می خورن؟ کی می خورن؟!
    یه سوال دیگه، شف طیبه همین تازگی یه دستور ترشک اناز گذاشته، من نمی دونم ترشک چیه و باید چیکارش کرد... مثل مربا می شه؟ یه جور دسره؟ ترشیه؟ با غذا می خورن؟ دستورشو خوندمااا...
    نگارا جونم

    بله شور رو با غذا میخورن مثل ترشی.

    ترشک رو که خالی میخورن به عنوان مثلا تنقلات...مثل لواشک یا تمبر هندی
    Negara, aydaa, *ARMITA* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  2. بانک بند ناف
  3. #2514
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,166
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    13973
    پسند کرده
    4734
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    خانوما برای پخت مرغ مجلس (منظورم تیکه های مرغی که همراه مثلا زرشک پلو سرو میشه هست) بهتره اول سرخ بشه بعد بذاریم با سس بپزه؟ یا اول بپزه بعد آخری سرخش کنیم؟ آیا فرقی توی خوشمزگیش داره یا نه؟
    خانمی
    حتما نیازی نیست مرغ مجلسی رو سرخ کنی .
    خورش مرغهای من چه با باقالی پلو و چه با زرشک پلو بدون سرخ کردن قبل و بعد پختن هست و اتفاقا همه میهمانان هم فوق العاده طعم و رنگش رو دوست دارند و دستور پختش روهم میخوان ازم .
    مرغ رو با پیاز و سیر و رب و زعفران زیاد و نمک و اگر دوست داری فلفل دلمه ای بذار بپزه " عالی میشه

    شیکتر هم هست که سسش غلیظ باشه و نه آبکی
    Saeedeh via M, MaryamYas و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  4. #2515
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,046
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    4164
    پسند کرده
    4449
    خانمای اشپز یه سوال
    برای رنگ سبز چه ماده طبیعی به غیر از اسفناج میشه استفاده کرد؟
    برای مسقطی میخوام
    فسنجون
     

  5. #2516
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,202
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    2986
    پسند کرده
    6613
    نقل قول نوشته اصلی توسط mar mar67 نمایش پست ها
    خانمای اشپز یه سوال
    برای رنگ سبز چه ماده طبیعی به غیر از اسفناج میشه استفاده کرد؟
    برای مسقطی میخوام
    مرمر جون از جعفری هم میشه استفاده کرد ولی ممکنه عطر بده به مسقطی
    mar mar67 این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #2517
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,950
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    777
    پسند شده
    46833
    پسند کرده
    16901

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mar mar67 نمایش پست ها
    خانمای اشپز یه سوال
    برای رنگ سبز چه ماده طبیعی به غیر از اسفناج میشه استفاده کرد؟
    برای مسقطی میخوام
    مرمر جون نعناع رو بشور و بذار با آب روی حرارت ملایم بپزه
    بعد با گوشتکوب برقی پوره کن
    قیمه احتمالا :-x
     
    mar mar67 این نوشته را پسندیده.

  7. #2518
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,202
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    2986
    پسند کرده
    6613
    نقل قول نوشته اصلی توسط ejeh gol نمایش پست ها
    ***** خانوم گوشت قرمز رو تو پیاز خرد شده و فلفل سیاه و کیوی بخوابونید که یه روز تو یخچال بمونه عالی میشه!!نمک رو هم فقط موقع پختش استفاده کنید،مقدار کیوی هم باید کم باشه و گرنه گوشت متلاشی میشه
    کیوی رو یه ربع قبل از پخت باید به گوشت زد اگه یه روز بمونه گوشت از هم میپاشه
    seemorgh363, DARYA DEL و sheida sheida این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  8. #2519
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ejeh gol آواتار ها
    اجه گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    ترکمن صحرا
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2759
    پسند کرده
    5577
    بستگی به گوشتش داره اگه گوشت بره باشه نیازی به کیوی نیست ولی برای گوشت گوساله کیوی حتما لازمه و اگه مقدارش کم باشه هیچوقت گوشت از هم نمیپاشه!!سالهاست از این روش استفاده میکنیم و حتی گوشت با کیوی چندروز تو یخچال مونده اما هیچی نشده
    seemorgh363 و sheida sheida این نوشته را پسندیده.

  9. #2520
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,800
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2882
    پسند کرده
    1062
    نقل قول نوشته اصلی توسط mar mar67 نمایش پست ها
    خانمای اشپز یه سوال
    برای رنگ سبز چه ماده طبیعی به غیر از اسفناج میشه استفاده کرد؟
    برای مسقطی میخوام
    از شاهی هم میتونین استفاده کنین یا تره
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما