نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,505 به 2,512 از 4802
  1. #2505
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ejeh gol آواتار ها
    اجه گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    ترکمن صحرا
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2759
    پسند کرده
    5587
    ***** خانوم گوشت قرمز رو تو پیاز خرد شده و فلفل سیاه و کیوی بخوابونید که یه روز تو یخچال بمونه عالی میشه!!نمک رو هم فقط موقع پختش استفاده کنید،مقدار کیوی هم باید کم باشه و گرنه گوشت متلاشی میشه
    DARYA DEL و seemorgh363 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #2506
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    خانوما برای پخت مرغ مجلس (منظورم تیکه های مرغی که همراه مثلا زرشک پلو سرو میشه هست) بهتره اول سرخ بشه بعد بذاریم با سس بپزه؟ یا اول بپزه بعد آخری سرخش کنیم؟ آیا فرقی توی خوشمزگیش داره یا نه؟
    ویرایش توسط MaryamYas : ۱۳۹۲/۰۹/۱۸ در ساعت ۰۳:۳۴ قبل از ظهر
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  4. #2507
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8257
    پسند کرده
    7857
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    خانوما برای پخت مرغ مجلس (منظورم تیکه های مرغی که همراه مثلا زرشک پلو سرو میشه هست) بهتره اول سرخ بشه بعد بذاریم با سس بپزه؟ یا اول بپزه بعد آخری سرخش کنیم؟ آیا فرقی توی خوشمزگیش داره یا نه؟
    سلام
    بهتره اول سرخ بشه بعد سس بدید و بپزید اینجوری طعمش خیلی بهتر میشه .
    در ضمن شف طیبه یه دستور دارن که خیلی خوشمزه و خوش عطره و با زرشک پلو عالی میشه به همه دوستان توصیه میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنن......مرغ مجلسی
    mahnooshin, (ziba), * الهه * و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  5. #2508
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18099
    پسند کرده
    17202
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه مقدار گلابی دارم میخوام فریزشون کنم. خورد کنم بهتره یا درسته؟ رسیده هستن تقریبا
    گلابي فريز شده براي چي ميخواي استفاده كني بعدا؟*
    براي خوردن كه طعمش خيلي خوب نمي مونه
    به نظرم بهتره كمپوت درست كني
    كم شيرين تر از كمپوت هاي حاضري درست كن و بزار تو يخچال سريع هم خورده ميشه
    ترشي و مربا هم بهتر از فريزه
    ولي اگه خيلي اصرار به فريز داري خوردش كن و بعد فريز كن
    zahra621, hengamehh, aydaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #2509
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان بانو نمایش پست ها
    سلام
    بهتره اول سرخ بشه بعد سس بدید و بپزید اینجوری طعمش خیلی بهتر میشه .
    در ضمن شف طیبه یه دستور دارن که خیلی خوشمزه و خوش عطره و با زرشک پلو عالی میشه به همه دوستان توصیه میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنن......مرغ مجلسی
    عزیزم لینکو زدم صفحه ارور اومد !!!!
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  7. #2510
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    35
    پسند شده
    588
    پسند کرده
    2669
    ببخشید دوستان برای رولت های غذایی میشه برای خمیرش از خمیر معرکه هم استفاده کرد یا خمیر نباید پف کنه؟
    توش هرچی دلمون خواست میتونیم بریزیم؟

  8. #2511
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    3245
    نقل قول نوشته اصلی توسط tinker bel نمایش پست ها
    ببخشید دوستان برای رولت های غذایی میشه برای خمیرش از خمیر معرکه هم استفاده کرد یا خمیر نباید پف کنه؟
    توش هرچی دلمون خواست میتونیم بریزیم؟
    خانمي رولتهاي غذايي معمولا از كرپ استفاده ميشه
    و داخل كرپ هم ميشه از تركيبات مختلفي استفاده كرد
    اما بهتر از تركيباتي استفاده كنيد كه امتحان شده باشند و مزه هاشون با هم جور باشه
    كرپ مثل يك نون نازك و در ماهيتابه نچسب درست ميشه.اصلا مثل خمير نيست
    tinker bel این نوشته را پسندیده.

  9. #2512
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504
    دوستان من نمی دونم شور به چه درد می خوره. یعنی دیده ام و خورده ام ولی نمی دونم به چه کاری میاد. مثل ترشی با غذا می خورن؟ خالی می خورن؟ کی می خورن؟!
    یه سوال دیگه، شف طیبه همین تازگی یه دستور ترشک اناز گذاشته، من نمی دونم ترشک چیه و باید چیکارش کرد... مثل مربا می شه؟ یه جور دسره؟ ترشیه؟ با غذا می خورن؟ دستورشو خوندمااا...
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما