نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,489 به 2,496 از 4802
  1. #2489
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماما هدا نمایش پست ها
    سلام خانمی من یک بار توی تلویزیون دیدم که با شکر کارامل شده چسبوندن ولی دقیقا چه جوری یادم نبود در ضمن شکر کارامل شده هم خیلی داغه هم زود می بنده مواظب باش عزیزم
    مریم جون ایده مامان هدا خوبه ها..من میخواستم بگم عسل یا شیره انگور ولی فکر کنم شکر کاراملی هم خوبه...من ی بار تو نمایشگاه خوراکی ها پاپ کورن به هم چسبیده شیرین خوردم..فکر کنم شیره انگور بود بینش...طعم جالبی داشت...
    فرفر1 این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  2. بانک بند ناف
  3. #2490
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    خمیر پیتزا درست کردم با هانیکو..زیاد اومده...میشه بذارم توی فریزر؟

  4. #2491
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    خمیر پیتزا درست کردم با هانیکو..زیاد اومده...میشه بذارم توی فریزر؟

    بله عزيزم ميشه فريز كني
    بعد كه خواستي مصرف كني ميزاري تو يخچال تا باز بشه و بعد يه كمي تو دماي محيط ورز ميدي و مصرف مي كني
    -sania-, محیا خانوم, ماما هدا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #2492
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    سوال درموردپخت ته دیگ ته چین

    سلام خانوما من بادرست کردن ته چین مشکل دارم موادم نرماله ولی مثل رستورانیاوهیئتیاضخیم ویه دست وخشک نمیشه قیافش روکه نگا میکنم انگارنیمرودرست کردم طلایی شده چندتادونه برنجم توشه این سری که برای یه قابلمه 3نفره 2تازرده تخم مرغ زدم بوی زهمش سرکن شده بودیه دستم نشده بود انگاراملت برنجه!لطفا راهنماییم کنیم ونکات مهمش روبهم بگید میخوام مثل ته چین رستورانیابشه !

  6. #2493
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط sh.maryam نمایش پست ها
    سلام خانوما من بادرست کردن ته چین مشکل دارم موادم نرماله ولی مثل رستورانیاوهیئتیاضخیم ویه دست وخشک نمیشه قیافش روکه نگا میکنم انگارنیمرودرست کردم طلایی شده چندتادونه برنجم توشه این سری که برای یه قابلمه 3نفره 2تازرده تخم مرغ زدم بوی زهمش سرکن شده بودیه دستم نشده بود انگاراملت برنجه!لطفا راهنماییم کنیم ونکات مهمش روبهم بگید میخوام مثل ته چین رستورانیابشه !
    عزیزم تمام نکات ته چین رو دوستامون زحمت کشیدن تو این تاپیک گذاشتن...بخونینش حتما ته چینتون عالی میشه حتی بهتر از رستورانها
    ته چین مرغ
    -sania- این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #2494
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    676
    میزان امتیاز
    137
    پسند شده
    7106
    پسند کرده
    6989
    نقل قول نوشته اصلی توسط sh.maryam نمایش پست ها
    سلام خانوما من بادرست کردن ته چین مشکل دارم موادم نرماله ولی مثل رستورانیاوهیئتیاضخیم ویه دست وخشک نمیشه قیافش روکه نگا میکنم انگارنیمرودرست کردم طلایی شده چندتادونه برنجم توشه این سری که برای یه قابلمه 3نفره 2تازرده تخم مرغ زدم بوی زهمش سرکن شده بودیه دستم نشده بود انگاراملت برنجه!لطفا راهنماییم کنیم ونکات مهمش روبهم بگید میخوام مثل ته چین رستورانیابشه !
    عزیزم اگه مطابق دستورای تو تاچیک مقدارارو بریزی دیگه به مشکل نمی خوری
    .و من برای بوی تخم مرغ از گلاب هم تو ته چین استفاده میکنم و عالی میشه!
    ته چین رستورانی منظورتون ته دیگ زعفرونیه؟ که اگه آره ، تو رستورانا ته دیگ و جدای از برنج تو تابه میریزن و برا همین یک دسته
    قرمه سبزی
     
    پری رخ, aydaa, (ziba) و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

  8. #2495
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    seemorgh363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    118
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    1292
    پسند کرده
    172
    سلام من روشی برای پرورده کردن گوشت میخوام یعنی مراحلی روی گوشت انجام بشه که گوشت کبابی آبدار باشه وزود بپزه وبافت لطیف ونرمی داشته باشه کسی میدونه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چند وقت پیش که شمال بودیم سینه مرغ پرورده خریدیم وبایه حرارت کم وسریع پخت وخوشمزه وآبدار بود

  9. #2496
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آزاده2013* آواتار ها
    ازاده-
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    شهر باران
    نوشته ها
    818
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    7410
    پسند کرده
    1993
    نقل قول نوشته اصلی توسط seemorgh363 نمایش پست ها
    سلام من روشی برای پرورده کردن گوشت میخوام یعنی مراحلی روی گوشت انجام بشه که گوشت کبابی آبدار باشه وزود بپزه وبافت لطیف ونرمی داشته باشه کسی میدونه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چند وقت پیش که شمال بودیم سینه مرغ پرورده خریدیم وبایه حرارت کم وسریع پخت وخوشمزه وآبدار بود
    عزیزم تو شمال حتما به مرغ گردو و رب انار زده بودن مثل کباب ترش

    اما واسه گوشت می تونی از سویا سس استفاده کنی برای نرم شدن از انجیر و کیوی هم استفاده میشه
    محیا خانوم, helia59, aydaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تاخیالت بسرم میزنه گریم میگیره آروم آروم دل تنگم داره بی تو می میره

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما