نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 241 به 248 از 4808
صفحه 31 از 601 نخستنخست ... 212829303132333441 ... آخرینآخرین
  1. #241
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Food Lover
    سلام دوستان ... یه سوال داشتم ... اگر بخوام به جای آرد سفید از آرد سبوس دار تو تهیه خمیر پیتزا یا انواع نون استفاده کنم آیا اندازه هاش با هم فرقی داره ؟؟؟ یا نه به همون اندازه آرد سفیدی که تو دستور هست از آرد سبوس دار استفاده کنم؟؟؟
    بعد اینکه اصلاً کلاً اگه کامل با آرد سبوس دار خمیر درست کنم مشکلی پیش نمیاد که ؟؟؟ چه میدونم خشک شه یا ...؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    من يه جايي خونده بودم كه خميرتون سنگين ميشه و خوب پف نميكنه.پيشنهاد داده بودن كه خمير را بعد از استراحت اول توي سبوس بغلطونيد
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  2. #242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان
    من دنبال قهوه بدون کافئین هستم
    باید چه مارکی بخرم و چه ویژگی باید داشته باشه؟
    لطفا کمکم کنید
    منتظرم
    ممنون دوستای گلم
    ما نبودیم و تقاضامان نبود.... لطف تو ناگفته ما میشنود

  3. #243
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    من در مورد طبخ جوجه كباب مشكل دارم . وقتي مرغ مي خرم خود مغازه دار برم فيله جوجه كبابي مي زنه . چون من كارمندم و نمي رسم همه مواد رو از اول بهش مي زنم و بعد فريز مي كنم . منظورم پياز و فلفل دلمه و زرد چوبه و زعفرون و ... هست
    ولي آبليمو و نمك نمي زنم چون شنيدم سفت مي شه وقتي درست مي كنم خيلي بافت خوبي داره ولي بي مزه هست . خواستم بدونم كي بايد آبليمو و نمك بزنم كه هم ترد باشه و هم به خورد موادم بره
    خانمی من جوجه ام رو با پیاز و فلفل دلمه ونمک مزه دارکردم..ویک کم روغن مایع

    خیلی عالی شده بود..

    یک بار دیگه هم با روغن مایع و پیاز و زعفرون درست کردیم خیلی خوب بود

    من اصلا مزه با ماست ویا کیوی دوست ندارم..البته تست شده ها..ولی
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  4. #244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Lmehrad
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    من در مورد طبخ جوجه كباب مشكل دارم . وقتي مرغ مي خرم خود مغازه دار برم فيله جوجه كبابي مي زنه . چون من كارمندم و نمي رسم همه مواد رو از اول بهش مي زنم و بعد فريز مي كنم . منظورم پياز و فلفل دلمه و زرد چوبه و زعفرون و ... هست
    ولي آبليمو و نمك نمي زنم چون شنيدم سفت مي شه وقتي درست مي كنم خيلي بافت خوبي داره ولي بي مزه هست . خواستم بدونم كي بايد آبليمو و نمك بزنم كه هم ترد باشه و هم به خورد موادم بره
    خانمی من جوجه ام رو با پیاز و فلفل دلمه ونمک مزه دارکردم..ویک کم روغن مایع

    خیلی عالی شده بود..

    یک بار دیگه هم با روغن مایع و پیاز و زعفرون درست کردیم خیلی خوب بود

    من اصلا مزه با ماست ویا کیوی دوست ندارم..البته تست شده ها..ولی
    خانومي بهتره براي فريز كردن فقط ادويه بزني بهش نه پياز!چون بعد يه مدت هم بوي فريزر را به خودش ميگيره هم الودگيها را!!
    ادويه را بزن و فريز كن و پياز له شده و ابليمو و فلفل دلمه اي ونمك و ... را از فريزر كه مرغ را دراوردي بزن به مرغ.همونجوري يه كيسه فريزري يا زيپ كيپ ببند بهش و بگذار تو يخچال .وقتي از سر كار برگشتي هم مرغت يخ زدايي شده.هم مواد كامل كامل به خورد گوشتت رفته!
    ماست و كيوي را هم امتحان كن اما روغن زيتون هم بريز تا طعم بهتري بگيره! اما موقع كباب كردن هر نوع جوجه اي حتما مواد افزودنيت را از روي سطح مرغت پاك كن.يعني پياز و فلفل و ماست و ...
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #245
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان

    یه خواهش یه سوال

    خواهشم اینه : اگه ممکنه یه توضیح آموزشی (برای کسی که اصلا بلد نیست) از درست کردن پلوی آبکشی بدین. من فقط کته بلدم. ممنون.

    سوالم اینه: مایه خمیر چیه و از کجا باید خرید؟ چرا بعضی خمیر ها این مایه رو ندارن؟ لازمه؟
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #246
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    اول آب می ذاری جوش بیاد با دوتا قاشق نمک . بعد که جوشید برنجی که از قبل خیس کردی آبشو میریزم دور بعد می ریزم تو آب جوش . باید تایم برنج دستت بیاد من برای برنج قبلیم 8 تا 10 دقیقه زمان می دادم الان برنجم کامفیروزی هست و فقط 5 دقیقه می جوشنم بعد آبکش می کنم و می شورمش اگه نمکش زیاد باشه باید بیشتر بشوری .
    من وقتی مهمون دارم آبلیمو و یا به اندازه یه نخود زاج سفید تو آب برنج که در حال جوشیدن هست می ریزم که سفیدتر بشه و بیشتر قد و بالاش دراز بشه .
    بعد سیب زمینی یا نون یا اصلا هیچی می ذاری ته قابلمه قبلش هم کمی روغن می ریزی من به هیچ عنوان تو این مرحله آب نمی ریزم و برنج رو می ریزی روش . بعد سر قابلمه . انگشتتو خیس می کنی می زنی به بدنه قابلمه اگه جلیز ویلیز کرد دم کنی می ذاری و زیرش رو کم می کنی تا بخار کنه و بعد یه نیم ساعت بعد 1 استکان آب دور تا دورش می ریزم تا حسابی بخار کنه و 5 دقیق قبل از سرو هم روغن می ریزم . این بود انشای من

    مایه خمیر هم من از جایی که لوازم قنادی می گیرند خریدم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  7. #247
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط رزماری
    الویه رو چند روز میشه توی یخچال نگه داشت ؟
    رزماری جان اواتارت به آدم حس شادابی می ده.
    نمی دونم چقدر صحت داره ولی میگن سیب زمینی پخته رو زود باید مصرف کرد چون فعل و افعالاتی داخلش صورت می گیره و خلط ایجاد میشده توی خود سیب زمینی و مصرفش ضرر داره.
    ولی من دو روز هم نگه داشتم چیزی نشده تازه خوشمزه ترم شده
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  8. #248
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط رعنا ش
    خانمها میشه از پنیر گودا به جای پنیر پیتزا(موتزارلا) استفاده کرد؟ واسه لازانیا یا همون پیتزا؟
    مرسی
    ميتوني استفاده كني ولي ديگه كش نمياد
    پنير گودا هم ديرتر ذوب ميشه و هم خاصيت كش اومدن نداره
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

صفحه 31 از 601 نخستنخست ... 212829303132333441 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما