نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,449 به 2,456 از 4802
  1. #2449
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    سلام دوستان

    یه تیوب تقریبا پر سس شکلات مارک تاژینه دارم که تا آخر امسال تاریخ انقضاش تموم میشه. تا حالا برا تزئین بستنی و گلاسه و اینها ازش استفاده میکردم. با توجه به فصل چیا میشه باهاش درست کرد تا اون موقع سر به نیست شه؟
    سلام عزیزم .برای تزیین کیک و کاپ کیکها خوب میشه.
    یا لابلای کیک ! یا بین بیسکوییتهای اماده ساده!
    یا توی مغزی شکلات خونگی!
    ویرایش توسط fafa2 : ۱۳۹۲/۰۹/۱۲ در ساعت ۰۹:۳۹ بعد از ظهر
    پری رخ, zahra621 و رستگار این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  2. بانک بند ناف
  3. #2450
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    نقل قول نوشته اصلی توسط atoosa92 نمایش پست ها
    دوست عزیز میتونی خشک کنی و بعد آسیابشون کنی
    هروقت خواستی راحت و بی دردسر توی غذا استفاده کن
    عطر خیلی خوبی به غذات میده
    دلبندم چجور خشک میکنی؟
    شوید پلو تبریزی
     
    رستگار این نوشته را پسندیده.
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  4. #2451
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پری رخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیزم-تهرا
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    1889
    سلام بر استاید فن دوستان گلم من یه مقدار اسفناج پخته تو یخچال دارم مونده رو دستم حالا میخوام باهش خورش آلو اسفناج بدرستم به نظرتون میشه آیا؟؟ چیکار کنم؟؟ ضمنا من اولین بار هم هست که میخوام این خورش رو درست کنم
    خـــــدایا!!! مرا آن دِه که آن به...

  5. #2452
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behnaz.j نمایش پست ها
    سلام بر استاید فن دوستان گلم من یه مقدار اسفناج پخته تو یخچال دارم مونده رو دستم حالا میخوام باهش خورش آلو اسفناج بدرستم به نظرتون میشه آیا؟؟ چیکار کنم؟؟ ضمنا من اولین بار هم هست که میخوام این خورش رو درست کنم
    نگهداري اسفناج پخته كه اصلا درست نيست و اگه بيشتر از يكي دو روز از پختش مي گذره بايد بريزي دور

    دوباره هم نميشه پختش همينجوري هم با پخت مقدار زيادي از ويتاميناشو از دست ميده دوباره كه بپزي كلا ميشه تفاله

    به نظرم هرچه زودتر مصرفش كن
    *samir*, پری رخ, zardin و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #2453
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    70
    نقل قول نوشته اصلی توسط یاسمین22 نمایش پست ها
    من بیشتر موقع ها که فلفل زیاد میگیرم خوردشون میکنم و فریزشون میکنم بعد داخل خورش و خوراک و ماکارونی ...استفاده میکنم
    یاسمین جان ما یه بار اینکارو کردیم کل مواد تو فریزر بوی فلفل گرفته بود

  7. #2454
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پری رخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیزم-تهرا
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    1889
    عزیزانم ببخشیدا من یه سوال دیگه دارم ، ایندفعه من یه چنتا بسته نودالیت گرفتم برای بار اول بود آخه هی میدیدم مردم چنتا چنتا مخرن گفتم حالا بگیریم ببینیم چی هست!! اولین بسته رو که درست کردم به روشی که رو بستش نوشته بود با عرض پوزش من و همسری این شکلی شدیم، حالا نمیدونم من اشتباه درست کردم یا مشکل از اون بود. حالا الان دو بسته دیگه بر روی دستمان باقی مانده اینارو چیکارشون کنم؟ خوشمزه تر بشه؟؟؟ اگه تجربه ای دارین در اختایر من هم بذارین.
    خـــــدایا!!! مرا آن دِه که آن به...

  8. #2455
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    بهناز جان ببین این دستور نودلهایی که گذاشتم مورد پسندت هست؟

    غذاهای چینی chinese food

    انواع گراتن و سوفله
    .............
     
    پری رخ, zardin, Negara و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #2456
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behnaz.j نمایش پست ها
    عزیزانم ببخشیدا من یه سوال دیگه دارم ، ایندفعه من یه چنتا بسته نودالیت گرفتم برای بار اول بود آخه هی میدیدم مردم چنتا چنتا مخرن گفتم حالا بگیریم ببینیم چی هست!! اولین بسته رو که درست کردم به روشی که رو بستش نوشته بود با عرض پوزش من و همسری این شکلی شدیم، حالا نمیدونم من اشتباه درست کردم یا مشکل از اون بود. حالا الان دو بسته دیگه بر روی دستمان باقی مانده اینارو چیکارشون کنم؟ خوشمزه تر بشه؟؟؟ اگه تجربه ای دارین در اختایر من هم بذارین.
    ما که چهارتا بسته را انداختیم دووووور
    اگه اصرار به مصرف همون مدلی دارین با استاک گوشت یا ادویه های فراوان بپزینش!
    چند روز پیش یه دوستی تو روشهای سرخ کردن نوشته بود کمتر از مدت پخت نودالیت بزارین بپزن بعد دور فیله مرغی که مارینه کردین بپیچین و سرخشون کنین .میگفتن خیییلی خوشمزه میشه
    پری رخ این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما