نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5187Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,441 به 2,448 از 4841
  1. #2441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,014
    میزان امتیاز
    83
    پسند شده
    6315
    پسند کرده
    6050
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان نمایش پست ها
    خانمای عزیز برای مدرسه دخترم میخوایم عدسی درست کنیم میشه بگین برای 300 نفر چقدر عدس چقدر پیاز داغ چقدر رب و ابلیمو لازمه ؟ممنون
    همیشه برای تخمین این چیزا ببین برای یه نفر چقد لازمه مثلا اگه برای یه نفر یه استکان عدس لازمه وزنش کن و ضرب در تعداد.
    ما یه سال برای بچه ها خوراک لوبیا پختیم برای هر بچه 1لیوان لو.بیا و کلا1کیلو پیاز و 1شیشه آبلیمو و یه قوطی زب مصرف شد.الیته سیب زمینی یا قلم گوسفند هم لازم داریم که سیب زمینی هم برای هر بچه 1 سیب کوچیک در نظر گرفتیم
    fahim68 و شیرین بیان این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #2442
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,097
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3186
    پسند کرده
    12080
    دوستان میشه منو راهنمایی کنین چه جوری خوراک لوبیا بپزم که لوبیاهام منفجر نشن...من با قابلمه میپزم شعله هم کمه اما تا لحظه اییکه نرم بشن همشون منفجر میشن و اصلا خوشگل نیست...پریشب خونه دوستم قورمه سبزی خوردم لوبیا ها هم لوبیا چیتی بود و کاملا خوشگل و نرم...گفت لوبیا ها رو با گوشت تفت میده...دیگه نمیترکن...میشه بگین من چی کار کنم..دلم میخواد مثل لوبیا کنسروی ها بشه...ممنونم
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  4. #2443
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    520
    پسند کرده
    506
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    دوستان میشه منو راهنمایی کنین چه جوری خوراک لوبیا بپزم که لوبیاهام منفجر نشن...من با قابلمه میپزم شعله هم کمه اما تا لحظه اییکه نرم بشن همشون منفجر میشن و اصلا خوشگل نیست...پریشب خونه دوستم قورمه سبزی خوردم لوبیا ها هم لوبیا چیتی بود و کاملا خوشگل و نرم...گفت لوبیا ها رو با گوشت تفت میده...دیگه نمیترکن...میشه بگین من چی کار کنم..دلم میخواد مثل لوبیا کنسروی ها بشه...ممنونم
    عزیزم
    لوبیا اگر تازه باشه در حدود 30 تا 40 مین زمان می خواد تا بپزه
    البته لوبیای قبلا خیس خورده
    و حرارت ملایم و در هم بسته
    موفق باشی
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  5. #2444
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,097
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3186
    پسند کرده
    12080
    میترا جون من معمولا یهو تصمیم میگیرم حبوبات بزارم...امروز نیم ساعت خیسش کردم بعد از یک ساعت و نیم که رفتم بالا سرش داغون شده بودن...حالا از 40 دقیقه به بعد چکش میکنم امیدوارم این دفعه بهتر بشه...ممنون
    Mitraiii این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #2445
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    928
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    7047
    پسند کرده
    6866
    سلام دوستان
    من یه سری فلفل دلمه دارم که اگه بمونه خراب میشه لطفا نظر بدید چیکارشون کنم؟
    شوید پلو تبریزی
     
    MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  7. #2446
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاسمین22 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    نزدیک مشهد
    نوشته ها
    412
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1620
    پسند کرده
    944
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    دوستان میشه منو راهنمایی کنین چه جوری خوراک لوبیا بپزم که لوبیاهام منفجر نشن...من با قابلمه میپزم شعله هم کمه اما تا لحظه اییکه نرم بشن همشون منفجر میشن و اصلا خوشگل نیست...پریشب خونه دوستم قورمه سبزی خوردم لوبیا ها هم لوبیا چیتی بود و کاملا خوشگل و نرم...گفت لوبیا ها رو با گوشت تفت میده...دیگه نمیترکن...میشه بگین من چی کار کنم..دلم میخواد مثل لوبیا کنسروی ها بشه...ممنونم
    عزیزم من که میخوام قرمه سبزی درست کنم از شب قبلش لوبیا رو خیس میکنم فرداش هم حدود هفت دقیقه با گوشت تفت میدم بعد ابشو میریزم تا بجوشه حدود یه ساعت که پخت نمکشو میزنم که دیگه وا نره امیدوارم موفق باشی
    aydaa و رستگار این نوشته را پسندیده.

  8. #2447
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاسمین22 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    نزدیک مشهد
    نوشته ها
    412
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1620
    پسند کرده
    944
    نقل قول نوشته اصلی توسط industry1387 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه سری فلفل دلمه دارم که اگه بمونه خراب میشه لطفا نظر بدید چیکارشون کنم؟
    من بیشتر موقع ها که فلفل زیاد میگیرم خوردشون میکنم و فریزشون میکنم بعد داخل خورش و خوراک و ماکارونی ...استفاده میکنم
    aydaa, ... رضوان ... و رستگار این نوشته را پسندیده.

  9. #2448
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    476
    پسند شده
    13268
    پسند کرده
    8983

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط industry1387 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه سری فلفل دلمه دارم که اگه بمونه خراب میشه لطفا نظر بدید چیکارشون کنم؟
    دوست عزیز میتونی خشک کنی و بعد آسیابشون کنی
    هروقت خواستی راحت و بی دردسر توی غذا استفاده کن
    عطر خیلی خوبی به غذات میده
    رستگار این نوشته را پسندیده.

  • کارت پزشکی مهراز
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما