نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,393 به 2,400 از 4802
  1. #2393
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nafi3 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    2794
    پسند کرده
    9626
    سلام دوستان
    من تعداد زیادی بال و گردن مرغ دارم.. به جز استفاده در سوپ چه غذاهای خوشمزه ای رو میتونم باهاشون آماده کنم؟

  2. بانک بند ناف
  3. #2394
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رستگار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    1,059
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    6864
    پسند کرده
    17614
    نقل قول نوشته اصلی توسط nafi3 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تعداد زیادی بال و گردن مرغ دارم.. به جز استفاده در سوپ چه غذاهای خوشمزه ای رو میتونم باهاشون آماده کنم؟
    عزیزم میتونی کباب بال درست کنی میتونی ته دیگ بال درست کنی البته من درست نکردم تو همین مامی دیدم ته دیگشو

    میتونی اگه اینجوری دوست نداری بپزی و ریش کنی برای یه پلوی مخلوط
    sara chef و nafi3 این نوشته را پسندیده.
    از میان اشکال ریاضی ..........................

    عاشق شش گوشه ام

  4. #2395
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,057
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36069
    پسند کرده
    54950
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345 نمایش پست ها
    من از یک آشپز رستوران پرسیدم گفت توی این نوع برنجها سرکه سفید میریزند بوی اونو میبره من خودم امتحان کردم دیدم جواب میده مثلا برای 4پیمانه پلوپز یه ته استکان سرکه سفید موقع جوش خوردن ریختم بوی برنج راگرفت البته بادوغ هم میشه این کار رانجام داد
    یک کاردیگه ای هم که انجام میدم اینه که با برنج ایرانی مخلوط میکنم مثلا 3پیمانه برنج غیرایرانی و پک پیمانه برنج ایرانی
    برنج دودی هم می شه قاطیش کنید اگر علاقه به دودی دارید

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط nafi3 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تعداد زیادی بال و گردن مرغ دارم.. به جز استفاده در سوپ چه غذاهای خوشمزه ای رو میتونم باهاشون آماده کنم؟
    تو آش ها هم می توانی بریزی فقط بعد باید استخوانهاشو در آوری خیلی طعم آش خوشمزه می شه
    nafi3, رستگار و MaryamYas این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #2396
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    746
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8166
    پسند کرده
    18877
    نقل قول نوشته اصلی توسط nafi3 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تعداد زیادی بال و گردن مرغ دارم.. به جز استفاده در سوپ چه غذاهای خوشمزه ای رو میتونم باهاشون آماده کنم؟
    به نظر من بپز و ریش ریشش کن و ازش سالاد الویه درست کن من امتحان کردم الویه ش عالــــــــــی میشه
    hengamehh, nafi3, رستگار و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #2397
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط nafi3 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تعداد زیادی بال و گردن مرغ دارم.. به جز استفاده در سوپ چه غذاهای خوشمزه ای رو میتونم باهاشون آماده کنم؟
    میتونی بالهارو توی مایه پیاز و زعفران و کمی ابلیمو برای جوجه کباب استفاده کنی خیلی خوشمزه میشه
    مابقی گردن و بالها رو میتونی بزاری کامل بپزه ابش رو جدا برای سوپ و غذا فریز کنی و گردن ها رو هم تمام گوشت هاش رو جدا کنی با هاش غذا هایی مثل ته چین - مرغ مکزیکی - کیک مرغ - الویه و ..... درست کنی
    nafi3 این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  7. #2398
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان شما برای برنجای غیرایرانی که هیچ عطر و طعمی ندارن چه پیشنهادی دارین؟ چطوری میشه طعم بهتری بهش داد؟ البته بجز زعفران
    به نظرم راحت ترینش استفاده از روغن های عطر داره حالا بر اساس ذایقه خودتون میتونی از روغن کرمانشاهی یا روغن های طعم دار لادن که زعفرانی و دودی داره استفاده کنی
    ا
    اما من خودم برای پسرم که میخواستم غذا درست کنم یکی از بستگان برای اینکه ارزش غذایی برنج رو بالا ببرم راهی رو یادم داد که البته برای مهمان مناسب نیس چون برنج خیلی سفید در نمیاد
    این کار رو در اصل برای بالا بردن ارزش غذایی برنج من انجام دادم اما دیدم عطر بسیار خوبی به برنج میده حتی هنوز هم که پسرم بزرگ شده گاهی برای خودمون اینحوری برنج درست میکنم
    البته اگر عطر دودی رو دوست داری میتونی از این روش استفاده کنی

    یه مقدار شلتوک برنج رو از عطاری بگیرید( بعضی از شلتوک ها خیلی خوش عطر تره در خریدش دقت کنید) بعد مثلا برای دو پیمانه برنج یه مشت از اونو توی یه ابکش ریز بریزید بشورید و داخل یه تنظیف بریزید به صورت کیسه در بیارید و درش رو با نخ محکم کنیند
    وقتی برنج رو روی گاز گذاشتین بندازید توی اب برنج که با اون بجوشه وقتی داره اب برنج تموم میشه یا وقت اب کش کردن کیسه رو بردارید و شلتوک رو دور بریزید

    این کار چند حسن داره
    اول اینکه بسیار پر خاصیته حتی برا ی ریزش مو و جلوگیری از سفید شدن مومیگن خیلی خوبه
    (میتونید خواصش رو سرچ کنید)
    ارزش غذایی برنج رو بالا میبره
    دوم اینکه عطر خیلی خوبی به برنج میده عطرش شبیه برنج دودی هس
    ویرایش توسط مامان مرجان : ۱۳۹۲/۰۹/۰۳ در ساعت ۰۱:۲۹ بعد از ظهر
    hengamehh, MaryamYas, Negara و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #2399
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13818
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    خانوما لطفا کمک :
    آیا میشه کلم سفید رو فریز کرد؟؟ می خوام بعدنا باهاش اش درست کنم.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  9. #2400
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13818
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط nafi3 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تعداد زیادی بال و گردن مرغ دارم.. به جز استفاده در سوپ چه غذاهای خوشمزه ای رو میتونم باهاشون آماده کنم؟
    در مورد گردن نظری ندارم ولی بال کبابی عالیه.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما