نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 233 به 240 از 4808
صفحه 30 از 601 نخستنخست ... 202728293031323340 ... آخرینآخرین
  1. #233
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    سلام به همگی
    سوال من اینه که در مورد کیک مرغ که می گن بهتره شب قبل درست بشه کی از توی قالب در میاریم؟ شب داخل قالب می مونه و فرداش در میاریم و تزیین می کنیم یا همون موقع که درسته کردیم از قالب در میاریم؟
    در ضمن من برای اولین بار می تونم برای مهمونی درستش کنم یا باید حتما قبلش تمرین کنم؟
    ممنون
    کیک مرغ نیاز به قالب نداره چون نان تست رو روی هم می چینیم خودش فرم داره .برای این میگن بهتره از شب قبل درست بشه تا طعم ها به خورد نان بره و نان هم نرم بشه.
    من برای مهمانی شب قبل درست کردم و یه کیسه فریزر رو کامل باز کردم و روش کشیدم تا ظهر فرداش که سرو کردم خوب و عالی بود.تمرین نمی خواد مگر اینکه برای طعمش بخوای قبلا تست کنی
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  2. #234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,452
    میزان امتیاز
    146
    پسند شده
    4274
    پسند کرده
    5312

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab86
    سلام خانومای اشپز

    میشه بگین چه جوری پلو هام که ابکشی می کنم خوب در بیاد
    معمولابا بهترین برنج ایرانی
    برنجمو خیس می کنم

    و در اخر شفته میشه یا زنده میشه
    من مهمون زیاد دارم هر هفته تقریبا
    باید مهمون داری کنم
    ولی نمیدونم چرا برنج من خوب نمیشه

    دوست عزیز نوع برنج در پخت آن تاثیر زیادی دارد. در اول کار شما باید برای داشتن یک برنج خوب و مجلسی، نوع خوبی از برنج را انتخاب کنید. که البته قیمت نشان دهنده خوبی یا بدی برنج نیست. باید در شناختن برنج نیز آگاهی کامل داشته باشید. برنج خوب برنجی است که باریک و از دو طرف نوک تیز باشد. کمی برنج را در کف دست بگذارید و با کف دست دیگرتان روی آن فشار آورید و دو کف دست را روی هم بچرخانید بعد به برنجتان دقت کنید. اولاً با این کارتان باید بوی مطبوعی از برنج درآید و دوماً دقت کنید که برنج در زیر دستتان خرد نشود.
    بهترین نوع پخت برنج این است که اول بگذارید آب درون قابلمه جوش بیاید و بعد به آن برنجتان را اضافه کنید. برنج که به حد آبکشی رسید آن را درون سبدی خالی کرده و بعد از اینکه آب آن گرفته شد آن را دوباره درون قابلمه ریخته و کمی آب و روغن تهیه کرده و روی برنج بریزید و بگذارید که برنج دم بکشد.
    در مورد برنجی دمی نیز بعد از شستن برنج و اضافه کردن مقداری نمک و کمی روغن آن را به جوش بیاورید و بعد از خشک شدن در قابلمه را گذاشته و بگذارید که برنجتان دم بکشد. البته توجه داشته باشید در پخت دمی باید به اندازه یک بند انگشت روی برنجتان آب باشد.
    مشاوره *****



    تجربه ی من هم اینه که موقعی که برنج رو آبکش میکنی کمی آبلیمو یا دوغ به برنج اضافه کنین هم برنج رو سفید میکنه هم نمیگذاره برنج زود وا بره.
    هر موقع برنج رو تو آب ریختی وبرنج شروع به جوشیدن کرد وچهار پنج تا دونه برنج روی آب اومد و پایین نرفت برنج برای آبکشی آماده است.نمک برنج هم خیلی مهمه .برای خیس کردن برنج باید کاملا خوش نمک باشه وکمی به شوری بزنه.
    سالادوسبزیجات
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  3. #235
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Food Lover
    دوستان ... من امشب برای اولین بار میرزا قاسمی درست کردم . بادمجون رو رو گاز کبابی کردم . همه چیز خوب پیش رفت . فقط یه سوال ! بادمجون ها رو که کوبیدم . دونه های مغز بادمجون خیلی زیاد و تیره رنگ بود !طعمش خوب شد در کل. حالا واقعاً بادمجون کلاً اینجوری میشه؟؟؟ یا بادمجون های من این مدلی بوده ؟؟ یا باید قسمت دونه هاشو در میا وردم؟؟؟ آخ از ظاهر دونه ها خوشم نیومد
    به علت آلرژیم به بادمجون سالی یه بار هم درست نمیکنم واسه همین تجربه ی بادمجون شناسی ندارم . ممنون میشم اگه جوابمو بدین
    دوست عزیز بهتره تا اونجایی که میشه تخمای بادمجونو در بیاری تا هم تلخنشه هم ظاهر غذارو بد نکنه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  4. #236
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab86
    سلام خانومای اشپز

    میشه بگین چه جوری پلو هام که ابکشی می کنم خوب در بیاد
    معمولابا بهترین برنج ایرانی
    برنجمو خیس می کنم

    و در اخر شفته میشه یا زنده میشه
    من مهمون زیاد دارم هر هفته تقریبا
    باید مهمون داری کنم
    ولی نمیدونم چرا برنج من خوب نمیشه

    دوست عزیز نوع برنج در پخت آن تاثیر زیادی دارد. در اول کار شما باید برای داشتن یک برنج خوب و مجلسی، نوع خوبی از برنج را انتخاب کنید. که البته قیمت نشان دهنده خوبی یا بدی برنج نیست. باید در شناختن برنج نیز آگاهی کامل داشته باشید. برنج خوب برنجی است که باریک و از دو طرف نوک تیز باشد. کمی برنج را در کف دست بگذارید و با کف دست دیگرتان روی آن فشار آورید و دو کف دست را روی هم بچرخانید بعد به برنجتان دقت کنید. اولاً با این کارتان باید بوی مطبوعی از برنج درآید و دوماً دقت کنید که برنج در زیر دستتان خرد نشود.
    بهترین نوع پخت برنج این است که اول بگذارید آب درون قابلمه جوش بیاید و بعد به آن برنجتان را اضافه کنید. برنج که به حد آبکشی رسید آن را درون سبدی خالی کرده و بعد از اینکه آب آن گرفته شد آن را دوباره درون قابلمه ریخته و کمی آب و روغن تهیه کرده و روی برنج بریزید و بگذارید که برنج دم بکشد.
    در مورد برنجی دمی نیز بعد از شستن برنج و اضافه کردن مقداری نمک و کمی روغن آن را به جوش بیاورید و بعد از خشک شدن در قابلمه را گذاشته و بگذارید که برنجتان دم بکشد. البته توجه داشته باشید در پخت دمی باید به اندازه یک بند انگشت روی برنجتان آب باشد.
    مشاوره *****



    تجربه ی من هم اینه که موقعی که برنج رو آبکش میکنی کمی آبلیمو یا دوغ به برنج اضافه کنین هم برنج رو سفید میکنه هم نمیگذاره برنج زود وا بره.
    هر موقع برنج رو تو آب ریختی وبرنج شروع به جوشیدن کرد وچهار پنج تا دونه برنج روی آب اومد و پایین نرفت برنج برای آبکشی آماده است.نمک برنج هم خیلی مهمه .برای خیس کردن برنج باید کاملا خوش نمک باشه وکمی به شوری بزنه.
    من تا حالا چند نوع برنج رو با یمتای مختلف امتحان کردم ولی متاسفانه برنجا خوب در نمیان قبلا برنج درست میکردم عالی بودن ولی برنجای الان همه بعد از پخت حالت شفته دارن همه جور هم امتحان کردم ولی نمیدونم برنجا تلبی شدن فکر کنم برنجای هندی که خیلی بومیدن کسی برای بوی این برنجا راه حلی داره؟


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #237
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ترلان
    من میخواستم بدونم وقتی پیاز جوونه میزنه دیگه نباید ازش استفاده کرد یا وقتی قسمتای سبزشو جدا کنیم دیگه مشکلی نداره؟
    پیاز وسیر وقتی جوونهمیزنن داخل جوونه مواد شیمیایی تولید میشه که بهتره این قسمت جدا شه ومصرف نشه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان با پودر نشاسته میشه چی کار کرد.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  7. #239
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۰
    نوشته ها
    5
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام به دوستای گلم.من یه سوال دارم که همیشه باهاش مشکل دارم من نمیذونم چرا توی هر غذایی از نان شیرینی تا پیراشکی گوشت و پیتزا از پودر خمیر مایه فوری از هر مارکی استفاده میکنم (به انذازه کافی هم میذارمش تا عمل بیاد)غذاهام بویه اون خمیر مایه رو میده.از این موضوع خیلی ناراحتم.ممنون میشم که به من کمک کنید

  8. #240
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شيـدا
    ممكنه مباحثي براي آموزش اين موارد ايجاد بشه؟

    - نحوه بو دادن مغزها مثل مغز پسته يا بادام
    - ادويه مناسب براي هر غذا
    - كاربرد پنيرهاي مختلف يا آموزش غذا با پنيرهاي مختلف

    ممنون
    آجيل نمكي
    تفت دادن و نمکي کردن آجيل در مايکروفر بسيار ساده است و آجيل نمکي تهيه شده به اين طريق، طعم بسيار خوبي دارد.
    تفت دادن پسته

    مواد لازم:
    پسته 100تا 150گرم
    آب دو قاشق سوپ*خوري
    نمک يک قاشق چاي*خوري
    طرز تهيه:
    ـ پسته*ي خام را در ظرف مخصوص مايکروفر مي*ريزيم و به مدت4 دقيقه با قدرت 900 وات يا 100 درصد تفت مي*دهيم. (در طول اين مدت يکبار آن*را هم*مي*زنيم)
    ـ آب و نمک را در ظرف کوچکي مخلوط مي*كنيم و روي پسته*ها مي*ريزيم سپس هم مي*زنيم.
    ـ دوباره پسته*هاي آغشته شده به آب و نمک را به مدت 4دقيقه با قدرت 900 وات يا 100% در مايكروفر مي*گذاريم تا خشك شوند. در اين مدت (4 دقيقه) عمل هم*زدن را دوبار انجام مي*دهيم.
    بعد از اين که پسته*ها کاملا سردشدند امتحان مي*کنيم اگر مغز آن*ها خشک نشده باشد دوباره به مدت يک تا دو دقيقه با همان قدرت 900 وات يا 100% خشک کردن آن*ها را انجام مي*دهيم.
    توجه: بادام و تخمه را نيز به روش پسته تفت مي*دهيم.

    جدا کردن پوست فندق:
    صد گرم فندق را به مدت يک تا دو دقيقه با قدرت 900 وات يا 100% برشته مي*کنيم. در اين مدت يک*بار آن را هم*مي*زنيم. بعد از سرد شدن، فندقها را به كمك دو کف دست پوست مي*گيريم.


    مجله هنر اشپزي
    http://www.hashpazi.ir/Ajel_namaki.aspx
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 30 از 601 نخستنخست ... 202728293031323340 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما