نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 4806
صفحه 3 از 601 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
    نوشته ها
    238
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط rahayi
    نقل قول نوشته اصلی توسط saraafkhami
    سلام دوستان
    کسی می دونه سس سالاد فصل که خودمون درست میکنیم و چطوری رنگی می کنن مثلاً برای اینکه قرمز بشه سس قرمز مزنیم یا حتی تیکه های لبو میندازیم توش تا صورتی بشه ولی یه جا دیدم سس سالادشون سبز بود یا حتی زرد بود ولی طرز درست کردنشو ننوشته بودن

    دوستم برای رنگ سبز می تونی از آب اسفناج استفاده کنی
    رنگ زرد هم زعفرون
    کلا واسه سبز کردنش میتونی آب سبزیجات بغیر از شنبلیله بزنی.
    برای صورتی کمرنگ کردن هم میشه کمی سس کچاب یا فلفل زد.
    مهم نیست قفلها دست کیه، مهم اینه که کلیدها دست خداست.

  2. بانک بند ناف
  3. #18

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان کلی راهنمایی کردند..اما از عطاری میتونی اب چهل گیاه بگیری که کاملا سبز هست...
    امتحان کنید..
    نقل قول نوشته اصلی توسط saraafkhami
    سلام دوستان
    کسی می دونه سس سالاد فصل که خودمون درست میکنیم و چطوری رنگی می کنن مثلاً برای اینکه قرمز بشه سس قرمز مزنیم یا حتی تیکه های لبو میندازیم توش تا صورتی بشه ولی یه جا دیدم سس سالادشون سبز بود یا حتی زرد بود ولی طرز درست کردنشو ننوشته بودن
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #19

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    هیچکس جواب سوال منو نمیدونه که بهم کمک کنه؟(راجع به نحوه درست کردن لیمو عمانی)
    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    فرزانه جون اینو از آشپز آنلاین گرفتم :

    لیمو ها رو شسته و رویشان نمک میریزیم و میگذاریم یک روز بماند بعد از یک روز زیر اب سرد میشوییم و داخل اب در حال جوش همراه با نصف لیوان سرکه سفید میریزیم یه قل که زد در ابکش ریخته و روی ان اب سرد میگیریم دوباره داخل اب در حال جوش همراه با سرکه میریزیم چند جوش که زد داخل ابکش ریخته ولی اینبار اب سرد روش نمیگیریم
    پس از اینکه مقداری خنک شد درون هرکدام از لیموها یه خلال زده ( با خلال دندان یه سوراخ ریز ایجاد میکنیم ) و روی پارچه ای در زیر افتاب پهن میکنیم و میگذاریم به مدت 10 روز بماند پس از 10 روز لیموها را داخل یک سبد ریخته به سایه منتقل میکنیم میگذاریم تا کاملا خشک شود
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #20

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط s_samira
    سلام خانم هاي گل.
    براي پختن بلال كار خاصي بايد انجام داد يا نه؟
    يك عالمه بلال دارم كه رو به خراب شدنه



    من بلال رو توی اب وشکر و کمی کره میپزم...و میخوریم...اما دوستم بلال تازه رو فریز میکنه هر وقت خواست میپزه..

    شکرشو اخر سر تقریبا 5 دقیقه اخر میریزم..

    بعد از پخت میتونی با سس پستو یا کره با طعمهای مختلف و پارمیزان میل کنید
    اما من تا حالا امتحان نکردم

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    اگه بلال درسته هست که کار خاصی نداره تو یک ظرف گود آب نمک به نسبت غلیظ درست میکنی وبلالها هم روی گاز یا منقل کباب میکنی وتا داغه میزنی تو آب نمک چند لحظه بمونه.منظورت همین بود دوست عزیز؟
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  6. #21

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote="رزماری"]تره فرنگی رو توی چه غذاهایی میشه استفاده کرد من توی کتلت میریزم و سوپ اما دیگه نمیدونم چکارایی میشه کرد
    اهان راستی برگ سبزشو هم استفاده میکنن من فقط از قسمت سفیدش استفاده میکنم[/quote


    رز ماری جون..توی سالاد ...توی سبزی پلو....توی سبزی کوکو..با انواع پاستا ها میتونی سرو کنی
    توی کیش میتونی بریزی....بازم بگم..باهاش ترین هم میتونی درست کنی..البته دور ترین بزاری
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۷
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام
    من یه سوال مبتدیانه دارم البته اینو بگم که آشپزیم بد نیست ها
    ولی مشکل من سر پیاز داغه هر کاری می کنم نمی تونم مثل پیاز داغای حاضری طلایی و ترد درش بیارم
    کمکم می کنید؟
    آخه بعضی غذاها وقتی پیاز داغش مثل حاضریاست خوشمزه تر می شه ....
    ممنون دوستان

    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    مونی جونم من تا حالا پیاز داغ حاضری نگرفتم و اسه همین نمی دونستم که چه جورین تا بجوابم اما من اینکارو میکنم :بعد از اینکه پیازتو خورد کردی به شکل دلخواه که ترجیحا باید رشته ای باشه نه نگینی ! (اگه ترد و بلند میخوای) بدون روغن توی ماهی تابه تفت بده تا آبش جمع شه (خصوصا فصل پیازهای آبدار!) بعد بهش روغن و نمک (من کمی زردچوبه هم میزنم) اضافه کن و بسرخ تا یکدست و برشته بشن اما باید بالا سرش واسی ها،اگه نکته ی دیگه ای یادم اومد اضافه میکنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط SHADI
    يه نكته در مورد پياز داغ شنيدم و اون اينكه اگر مي خواهيد پياز داغ حالت تردي داشته باشه قبل از سرخ كردن اونهارو داخل آب جوش ريخته بعد از 1 دقيقه كه با آب جوش قل زد اونهار رو با كفگير در آورده با روغن سرخ مي كنيم .من يكبار امتحان كردم پياز داغهام تقريبا شبيه چيس بود .
    [quote=aram_khp]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مام بهار":3849hub5
    چجوری این پیاز داغها رو درست می کنن که ترد ترده؟
    من هر کاری می کنم پیاز داغ هام می چسبه به هم مشکل رنگ ندارم بیشتر مشکلم روی ترد بودنشونه
    حتی با کفگیر که بر می دارم می ریزم رو دستمال تا روغن اضافیش بره
    پیاز داغ ترد توی ماکرو :

    2 عدد پیاز متوسط رو یا نگینی یا خلالی خرد میکنیم ... 1 ق غ روغن مایع + کمی نمک ... داخل دستگاه با قدرت 900 به مدت 6-12 دقیقه /// 6 دقیقه ی اول کاری بهش نداریم بعد 1-2 مرتبه همش میزنیم تا جاییکه رنگش خوب بشه[/quote:3849hub5]

    نقل قول نوشته اصلی توسط mamak_h
    یه روش دیگه برای پیاز داغ ترد :
    اول پیازا رو خلالی باریک خرد میکنیم بعد یه قابلمه آب میزاریم جوش بیاد و پیازا رو تو آب جوش میریزیم و یکی دو دقیقه که جوشید آبکش میکنیم و بعد میزاریم آبش بره و بعد تو روغن که داغش کردیم سرخ میکنیم خیلی ترد و خوشرنگ میشه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    خنک ان قماربازی که بباخت هرچه بودش/بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    718
    پسند کرده
    4

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nabhani
    سلام دوستان کسی دستور مرغ برگر رو داره برام بذاره؟اگه باعکس باشه که دیگه محشره
    مواد لازم

    برای ۶ نفر:

    ▪ نکته خیلی مهم:
    با وجود این که در ظاهر مراحل آماده کردن و پخت این غذا در کمتر از یک ساعت انجام می شود ولی گوشت- چه سفید و چه قرمز- باید حداقل ۴ ساعت خوابانده شود. پس برای این مرحله نیز زمانی از قبل تنظیم کنید.
    ▪ مرغ بدون استخوان: ۷۰۰ گرم
    ▪ پیاز: یک عدد کوچک، پوست رنده شده و آب یک عدد لیموترش
    ▪ روغن زیتون : ۳ قاشق سوپ خوری
    ▪ مخلوط سبزیجات معطر خشک شامل آویشن
    ▪ جعفری، ترخون و نعنا: یک قاشق سوپ خوری سرپر
    ▪ نمک و فلفل: به میزان لازم



    طرز تهیه


    ۱) ابتدا مرغ را چرخ کرده و پیاز را در آن رنده کنید.سپس پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، مخلوط سبزیجات و نمک و فلفل را به مرغ چرخ کرده اضافه کرده و خوب ورز دهید.حالا گوشت را داخل ظرفی بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، آن را به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
    ▪ نکته: شما می توانید پیاز را همراه با گوشت چرخ کنید.
    ۲) مواد را از یخچال بیرون آورده و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و به صورت گلوله درآورید.
    حالا هر کدام از گلوله ها را با فشار کف دست، پهن کرده و آماده سرخ کردن کنید.
    ۳) روغن زیتون را داخل تابه نچسبی بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
    سپس برگرها را داخل روغن قرار دهید و هر طرف را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه سرخ کنید.
    ▪ نکته: شما می توانید هر طرف از برگرها را به وسیله قلم موی آغشته به روغن چرب کرده و پس از سرخ شدن آن طرف، طرف دیگر را روغن زده و برگردانید.

    منبع: http://www.iran-forum.ir/thread-26510.html
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  9. #24

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط meisa
    سلام دوستای گلم برای مهمونی می خوام شوید پلو با مرغ درست کنم اما نمی دونم مرغش رو باید سرخ کنم یا بپزم و بذارم لای برنج یا....؟اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید.
    عزیزم مرغ مجلسی رو معموالا سرخ میکنند...من اول میپزم و بعد سرخ میکنم....و سس میزنم...بریا مهمونی زاید هم از شب قبل میپزم و سرخ یمزکنم میگذارم توی یخچال روز بعد 1 ساعت قبل از سرو سس رو میرثیزم و میگذارم بجوشه...و مزه دار بشه
    بعضی ها سینه مرغ رو دوست دارند و بعضی ها ان مرغ رو پس بهتر جدا گانه بگذاری کنار برنج....توی برنج نباشه بهتره
    البته این نظر من بود
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 3 از 601 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما