نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,385 به 2,392 از 4802
  1. #2385
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    179
    پسند کرده
    43
    مهنوش عزیزم میبوسمت بابت راهنماییت,ادویه مک کرمیک سوپر مارکتا دارن




    مهنوش عزیزم میبوسمت بابت راهنماییتون اما ادویه مک کرمیکو سوپرا دارن؟
    پدر عزیزم روحت شاد.از من راضی باش.

  2. #2386
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۴
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    58
    نقل قول نوشته اصلی توسط baran1366 نمایش پست ها
    سلام به اساتید محترم
    ببخشید من یه سوال دارم چیکار باید بکنم که رب گوجه فرنگیم تو یخچال کپک نزنه ؟
    سلام عزیزم
    اگه داخل یخچال میخوای بذاری یکم روغن داغ کن بریز روش.اگه روی رب یه لایه روغن باشه کپک نمیزنه
    مامان غزل, MaryamYas و Tina19 این نوشته را پسندیده.

  3. #2387
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط p_mahnoosh نمایش پست ها
    مريم ياس عزيز ، ميتوني تو آب برنج هل بريزي و موقع دم كردن هم بجاي آب ، توش گلاب بريزي تا دم بكشه ..... خييييلي معطر و عالي ميشه.... و با خورش و خوراكهاي ايراني جور در مي ياد .
    اميدوارم خوشت بياد.
    در ادمه صحبت مهنوش عزیز موقع خیس کردن برنج چند پر گل سرخ هم میتونین بریزین موقع دم کردن هل درسته وچوب دارچین لای برنج بزارین
    مامان غزل و MaryamYas این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  4. #2388
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۴
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    58
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوگند92 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    شما چطوری سویا رو مزه دار میکنید.؟

    برای من بوی سویا از دو کیلو متری تو غذاهام مشخصه.
    موقع خیس کردن سویا توی آبش آبلیمو و نمک بریز.من توی ماکارونی از سویا استفاده میکنم و موقع سرخ کردن بهش سس سویا میزنم طعمش خیلی بهتر میشه
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  5. #2389
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمیرا59 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    324
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    2760
    پسند کرده
    1559
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.25 نمایش پست ها
    موقع خیس کردن سویا توی آبش آبلیمو و نمک بریز.من توی ماکارونی از سویا استفاده میکنم و موقع سرخ کردن بهش سس سویا میزنم طعمش خیلی بهتر میشه
    دوستان خوبم من هروقت توی ماکارونی سویا بریزم حتما توش یکی دوتا هویج رنده میکنم وتفت میدم واقعا عالی میشه هم بوی سویارو میگیره وهم ترکیبش مثل گوشت میشه

  6. #2390
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    339
    سلام دوستان
    من همیشه توی برنج و حبوباتم ی چیزایی شبیه مورچه ریز می افته . که مثلا لپه هام از وسط ی سوراخی ایجاد میکنه

    برای برنج قرص برنج گذاشتم ولی فایده نداشت.

    کسی می تونه راهنمایی کنه؟
    یا اگه اینجا جاش نیست لطفا بگید کجا برم؟
    مرسی

  7. #2391
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18099
    پسند کرده
    17200
    لپه ها رو ميتوني يه مدتي بزاري تو فريزر بعد ديگه اونجوري نميشه
    قرص برنجت احتمالا تقلبي بوده سير و نمك رو امتحان كن و حبوبات و برنج رو تو جاي خشك و خنك نگه دار
    سوگند92 و ... رضوان ... این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #2392
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان شما برای برنجای غیرایرانی که هیچ عطر و طعمی ندارن چه پیشنهادی دارین؟ چطوری میشه طعم بهتری بهش داد؟ البته بجز زعفران


    من از یک آشپز رستوران پرسیدم گفت توی این نوع برنجها سرکه سفید میریزند بوی اونو میبره من خودم امتحان کردم دیدم جواب میده مثلا برای 4پیمانه پلوپز یه ته استکان سرکه سفید موقع جوش خوردن ریختم بوی برنج راگرفت البته بادوغ هم میشه این کار رانجام داد
    یک کاردیگه ای هم که انجام میدم اینه که با برنج ایرانی مخلوط میکنم مثلا 3پیمانه برنج غیرایرانی و پک پیمانه برنج ایرانی
    hengamehh, رستگار, MaryamYas و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما