نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5107Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,369 به 2,376 از 4806
  1. #2369
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    488
    پسند شده
    9721
    پسند کرده
    6475
    نقل قول نوشته اصلی توسط sjafari نمایش پست ها
    دوستان کسی از این پودرای سوخاری استفاده کرده تا حالا؟!
    یه بار مرغ رو نیم پز کردیم و بعد آغشته به این پودر. بعد هم سرخ کردیم!! ولی پودرا از مرغ جدا شدن!!
    باید چکار کرد ؟

    در تایید حرف محیا خانوم نازنین این رو هم اضافه کنم که اگر قبل از آغشته کردن به تخم مرغ زده شده مرغ رو درون آرد سفید ساده بغلتونید بعد بزنید توی تخم مرغ و در نهایت توی آرد سوخاری میتونید مطمئن باشید که به هیچ عنوان پودر سوخاری از مرغتون جدا نمیشه.
    ویرایش توسط malihejoon773 : ۱۳۹۲/۰۸/۳۰ در ساعت ۱۲:۲۰ قبل از ظهر
    shalizar, *samir*, محیا خانوم و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  2. بانک بند ناف
  3. #2370
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دريا-پ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    23
    و با تاييد صحبت دوستان ، اگه بگذارين ، مواد سوخاري ، يه مدت روي مرغ بمونه و بلافاصله سرخش نكنين ، سوخاري بهتري دارين كه بهتر به مرغتون مي چسبه....
    *samir*, * الهه * و malihejoon773 این نوشته را پسندیده.

  4. #2371
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    339
    سلام دوستان
    شما چطوری سویا رو مزه دار میکنید.؟

    برای من بوی سویا از دو کیلو متری تو غذاهام مشخصه.

  5. #2372
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    3245
    خانمهاي كدبانو
    چطوري خمير ترش درست ميشه؟

  6. #2373
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    488
    پسند شده
    9721
    پسند کرده
    6475
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوگند92 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    شما چطوری سویا رو مزه دار میکنید.؟

    برای من بوی سویا از دو کیلو متری تو غذاهام مشخصه.

    دوست عزیز قبل از هر اقدامی سعی کنید سویای خوب و با کیفیت بخرید. که بوی کهنگی و موندگی نداشته باشه.

    قبل از اضافه کردن به غذا سویاتون رو دو ساعت در آب سرد خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید و با هر بار تعویض آب بچلونیدش تا حسابی آبش کشیده بشه.
    بعد همراه با پیاز سرخش کنید (پیاز خاصیت گرفتن بو رو داره) و بعد بهش ادویه اضافه کنید. هر ادویه ای جواب میده ولی به نظر من بهترین ادویه برای گرفتن بوی بد سویا فلفل سیاه هست .ولی در کل مصرف میزان بالای ادویه جات در غذاهای بودار به کاهش بوی بدش کمک شایانی میکنه. در انتها به غذاتون زعفرون دم کرده اضافه کنید . از طعم عالی این ماده ی مفید لذت ببرید.
    hastiye mamani, ستین و سوگند92 این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  7. #2374
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    simar آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    180
    پسند کرده
    111
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوگند92 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    شما چطوری سویا رو مزه دار میکنید.؟

    برای من بوی سویا از دو کیلو متری تو غذاهام مشخصه.
    سلام من تو ماکارونی از سویا استفاده میکنم بعد از اینکه اب سویا رو حسابی گرفتم اونو تو ماهیتابه میریزیم وانقد بهش حرارت میدم تا اب باقیمونده بخار شه بعد با پیاز وادویه وروغن سرخش میکنم اینجوری هیچ بوع بدی باقی نمی مونه وسویا خوش طعم تر میشه
    تپل طلا, ستین و سوگند92 این نوشته را پسندیده.

  8. #2375
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13220
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط سوگند92 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    شما چطوری سویا رو مزه دار میکنید.؟

    برای من بوی سویا از دو کیلو متری تو غذاهام مشخصه.
    سوگند جون من توی یه برنامه تلویزیونی دیدم که میگفت سویا رو به جای آب توی آب پرتقال خیس کنید. من خودم متاسفانه مصرف سویا خیلی ندارم! ولی هربار که بخوام استفاده کنم از مخلوط گوشت چرخکرده وسویا نصف نصف استفاده می کنم .سویا رو همونطور که گفتم توی آب پرتقال خیس میکنم بعد از یکی دو ساعت آبش رو خالی میکنم و حسابی فشارش میدم تا همه آبش خارج بشه بعد با پیاز و گوشت چرخکرده تفت میدم.ادویه هم همونطوری که دوستان گفتن باید حسابی بزنین. زردچوبه و فلفل سیاه که حتما استفاده بشه من خودم زیره سیاه رو تجویز میکنم ُ پودر سیر هم میتونه خوب باشه.
    امیدوارم که استفاده کنین و راضی باشین
    ستین, سوگند92 و رستگار این نوشته را پسندیده.

  9. #2376
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,645
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29142
    پسند کرده
    14913
    سوگند جان
    طبق گفته ی کارشناسان برنامه خانه مهر سویا در شیر خیس کنید کاملا" قابل خوردن میشه .
    fahim68 و سوگند92 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما