نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,361 به 2,368 از 4802
  1. #2361
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    4154
    پسند کرده
    4451
    خانمای عزیز
    میدونید چجوری کره حیوانی رو به روغن حیوانی تبدیل کنم؟
    فسنجون
     

  2. بانک بند ناف
  3. #2362
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط mar mar67 نمایش پست ها
    خانمای عزیز
    میدونید چجوری کره حیوانی رو به روغن حیوانی تبدیل کنم؟
    یعنی چی؟میخوای دوغش را بگیری؟صافش کنی.یا مایع؟
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #2363
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان برای مهمونی میخوام توی فسنجونم آلوبخارا بریزم باید آلو رو له کنم؟ یا همونطور بدون هسته و درسته باشه خوبه؟
    دیگه اینکه راه حلی دارین واسه اینکه موقع هم زدن فسنجون گازمو کابینتامو کلا اطراف گاز خیلی کثیف نشه؟ و البته دستا آبله نزنه؟
    ویرایش توسط MaryamYas : ۱۳۹۲/۰۸/۲۹ در ساعت ۰۱:۲۶ قبل از ظهر
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  5. #2364
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    152
    mar mar 67 عزیز

    [QUOTE=fafa2;705137]یعنی چی؟میخوای دوغش را بگیری؟صافش کنی.یا مایع؟[/



    عزیزم کره رو توی یه قابلمه بریز روی حرارت متوسط تا ذوب بشه بعد کف میکنه باید حرارتشو کم کنی تا کم کم بجوشه و ابش تبخیر بشه و دوغش ته نشین بشه و تا وقتی که رنگ دوغ ته ظرف کمی طلایی بشه چند ساعتی طول میکشه بعد قابلمه رو خالی کن مواد تهش رو قاطی نکن و جداش کن این مواد تهش یه چیزی شبیه قرقروت میشه ولی زیاد ترش نیست که من از این موادش توی اش میریزم اخه حیفم میاد بریزم دور من اینطوری میدرستم حالا تا اساتید چی بگن
    ویرایش توسط خانم حنا 1 : ۱۳۹۲/۰۸/۲۹ در ساعت ۱۲:۲۲ قبل از ظهر
    mar mar67 این نوشته را پسندیده.

  6. #2365
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    488
    پسند شده
    9718
    پسند کرده
    6473
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان این سوالو تو تاپیک فسنجون پرسیده بودم جواب نگرفتم برای مهمونی میخوام توی فسنجونم آلوبخارا بریزم باید آلو رو له کنم؟ یا همونطور بدون هسته و درسته باشه خوبه؟
    دیگه اینکه راه حلی دارین واسه اینکه موقع هم زدن فسنجون گازمو کابینتامو کلا اطراف گاز خیلی کثیف نشه؟ و البته دستا آبله نزنه؟
    راستش دوست عزیز به نظر من اگر آلو به صورت درسته باشه توی بشقاب قلمبه قلمبه است و به زیبایی خورشت اضافه میکنه. اما اگر لهشون کنی طعم قوی تری داره و غذا بیشتر طعم آلو میگیره.
    راستش من هیچ وقت لهش نمیکنم که یک طعم ملایم به خورشت میده و زیبایی قلمبه ها هم چشم نوازه و هم این که لذت جویدن آلو رو از مهمونات نگرفتی

    راجع به سوال دومت میتونی روی گازت همون قسمت فویل بکشی وبعد از اتمام کار جمعش کنی. برای دست هات هم میتونی پیراهن آستین بلند بپوشی و دستکش دستت کنی. به نظر من این بهترین راهه مخصوصا از این دستکش ها که از درون آستر داره کمک بزرگی میتونه بکنه
    MaryamYas و (ziba) این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  7. #2366
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان برای مهمونی میخوام توی فسنجونم آلوبخارا بریزم باید آلو رو له کنم؟ یا همونطور بدون هسته و درسته باشه خوبه؟
    دیگه اینکه راه حلی دارین واسه اینکه موقع هم زدن فسنجون گازمو کابینتامو کلا اطراف گاز خیلی کثیف نشه؟ و البته دستا آبله نزنه؟
    مریم جان برای اینکه گازت زیاد کثیف نشه فسنجون رو توی یه قابلمه با حجم دوبرابر یا حتی بیشتر بریز هرچی دیواره قابلمه از سطح خورش بالاتر باشه کمتر میپاشه بیرون
    دوم اینکه زمان پخت رو بیشتر در نظر بگیر و در عوض شعله رو خیلی کم کن و از شعله پخش کن استفاده کن
    سوم اینکه میتونی از این توری های مخصوص سرخ کردن که روی ماهیتابه میزارن تا روغن نپاشه بیرون روی قابلمه بزاری ببخشید اسمش نمیدونم چیه
    MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  8. #2367
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8524
    پسند کرده
    9689
    دوستان کسی از این پودرای سوخاری استفاده کرده تا حالا؟!
    یه بار مرغ رو نیم پز کردیم و بعد آغشته به این پودر. بعد هم سرخ کردیم!! ولی پودرا از مرغ جدا شدن!!
    باید چکار کرد ؟


  9. #2368
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8562
    پسند کرده
    12548
    نقل قول نوشته اصلی توسط sjafari نمایش پست ها
    دوستان کسی از این پودرای سوخاری استفاده کرده تا حالا؟!
    یه بار مرغ رو نیم پز کردیم و بعد آغشته به این پودر. بعد هم سرخ کردیم!! ولی پودرا از مرغ جدا شدن!!
    باید چکار کرد ؟
    دوست نازنین مرغتون رو یک بار داخل تخم مرغ زده شد بزنید بعد داخل پودر بغلتونید و بعد سرخ کنید مشکل حل میشه
    ویرایش توسط محیا خانوم : ۱۳۹۲/۰۸/۲۹ در ساعت ۰۸:۰۸ بعد از ظهر
    *samir* و ستین این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما