نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,345 به 2,352 از 4808
  1. #2345
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13937
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان شنیدم اسفناج پخته اگه فریز بشه سرطانزاست، توی یخچال تا چند روز میمونه؟؟
    10 روز پیش اسفناج پخته رو گذاشتم تو یخچال ظاهرا خوبه و بو مزش عادیه، میتونم ازش استفاده کنم؟ کسی از دوستان اطلاع داره که تا چند روز میشه تو خود یخچال نگه داشت؟
    مریم یاس جان من اسفناج پخته را تا پنج روز هم تو ظرف درب دار نگه داشتم " اما ده روز رو نمی دونم خانمی ......
    مواظب باش تو رو خدا
    MaryamYas, Mitraiii و **negarin** این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  2. بانک بند ناف
  3. #2346
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    519
    پسند کرده
    506
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان شنیدم اسفناج پخته اگه فریز بشه سرطانزاست، توی یخچال تا چند روز میمونه؟؟
    10 روز پیش اسفناج پخته رو گذاشتم تو یخچال ظاهرا خوبه و بو مزش عادیه، میتونم ازش استفاده کنم؟ کسی از دوستان اطلاع داره که تا چند روز میشه تو خود یخچال نگه داشت؟
    دوست گلم
    اسفناج حاوی اسید هست (
    مطمئن باش این زمان برا هر سبزی، زیاده که پخته و در یخچال نگهش بداری ( باید 2 یا حداکثر 3 روز )
    پس لطفا اونو دور بریز
    MaryamYas, **negarin** و DARYA DEL این نوشته را پسندیده.
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  4. #2347
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان شنیدم اسفناج پخته اگه فریز بشه سرطانزاست، توی یخچال تا چند روز میمونه؟؟
    10 روز پیش اسفناج پخته رو گذاشتم تو یخچال ظاهرا خوبه و بو مزش عادیه، میتونم ازش استفاده کنم؟ کسی از دوستان اطلاع داره که تا چند روز میشه تو خود یخچال نگه داشت؟

    به هيچ عنوان اسفناج پخته رو نگه ندارين همون موقع بايد مصرف بشه
    اسفناج پخته باید بلافاصله پس از پخت مصرف شود ، چرا که ماندن

    اسفناج در مدت زمان طولانی باعث ایجاد تر کیبات سمی (نیترات و

    نیتریت ) می شود . این گونه ترکیبات برای انسان مضر بوده وبه

    سرطان منجر می گردد . به همین منظور هنگام تهیه ی غذا سعی

    کنید از اسفناج تازه استفاده کرده و به مقدار مصرف همان وعده

    غذایی تهیه نمایید . از نگهداری غذاهایی که در تهیه ی آن ها اسفناج

    به کار رفته خود داری شود .
    MaryamYas, **negarin**, Mitraiii و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #2348
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان شنیدم اسفناج پخته اگه فریز بشه سرطانزاست، توی یخچال تا چند روز میمونه؟؟
    10 روز پیش اسفناج پخته رو گذاشتم تو یخچال ظاهرا خوبه و بو مزش عادیه، میتونم ازش استفاده کنم؟ کسی از دوستان اطلاع داره که تا چند روز میشه تو خود یخچال نگه داشت؟
    مرسی دوستان دیروز توی یه مقاله پزشکی خوندم حداکثر تا یک هفته میشه استفاده کرد همون دیروز همه ی 3 کیلو رو ریختم دور
    (ziba), Mitraiii و DARYA DEL این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  6. #2349
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    الهام تیموری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    1
    دوستان چه جوری برنجمو برای تزیین سبز کنم

  7. #2350
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214
    براي رنگ سبز از آب تره و اسفناج يا رنگ خوراكي ميتوني استفاده كني
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #2351
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    519
    پسند کرده
    506
    نقل قول نوشته اصلی توسط الهام021 نمایش پست ها
    دوستان چه جوری برنجمو برای تزیین سبز کنم
    عزیزم با یه کم رنگ سبز مجاز خوراکی
    و یا با اب اسفناج
    می تونی اسفناج تازه رو چرخ کنی و از صافی رد کنی و اب حاصل رو و سریع با چلوی سفید مخلوط کنی
    مابقی اسفناج رو یا فوری مصرف کن و یا دور بریز
    mina14 این نوشته را پسندیده.
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  9. #2352
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065
    شما چه رنگهایی برای برنجتون استفاده کردین یا دیدین؟
    من قرمز و نارنجی و سبز کمرنگ و پررنگ و زرد استفاده کردم.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما