نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,337 به 2,344 از 4806
  1. #2337
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ونوسک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1061
    پسند کرده
    1145
    دوستان شما زرشک تازه را چه جوری خشک میکنید که خوشرنگ بمونه وسیاه نشه؟ممنونم

  2. #2338
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رستگار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    1,060
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    6870
    پسند کرده
    17614
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    نمیدونم جاش کجاس باید ببخشید که اینجا میذارم دوستان شما نون خشکاتون کجاوچطوری نگه میدارید که منظره زشتی تو اشپزخونتون نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    - - - Updated - - -


    دوست گلم ببین فکر کنم اینجا بیشتر راهنمایی بشی

    پشت درهاي بسته!!!!

    پشت درهای کابینت!!!
    از میان اشکال ریاضی ..........................

    عاشق شش گوشه ام

  3. #2339
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    519
    پسند کرده
    506
    نقل قول نوشته اصلی توسط ونوسک نمایش پست ها
    دوستان شما زرشک تازه را چه جوری خشک میکنید که خوشرنگ بمونه وسیاه نشه؟ممنونم
    عزیزم
    اونو کاملا از چوب و خار پاک کن ولی نشورش
    بعد رو پارچه بریز تو فضای اشپزخونه یا اتاق در دمای معمولی خشک کن
    خوشرنگ میمونه
    ونوسک و aydaa این نوشته را پسندیده.
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  4. #2340
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    76
    پسند کرده
    22
    خانوما گلاب رو باید داخل یخچال نگهداری کرد یا میشه تو کابینت نگه داشت؟

  5. #2341
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رستگار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    1,060
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    6870
    پسند کرده
    17614
    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh_shab4280 نمایش پست ها
    خانوما گلاب رو باید داخل یخچال نگهداری کرد یا میشه تو کابینت نگه داشت؟

    من بیرون نگه میدارم چیزیش نمیشه ولی چون یه شیشه دارم یعنی مقدار زیاد هیچ وقت نداریم
    توی یخچال نگه میدارم یه جورایی محکم کاریه
    **negarin** این نوشته را پسندیده.
    از میان اشکال ریاضی ..........................

    عاشق شش گوشه ام

  6. #2342
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh_shab4280 نمایش پست ها
    خانوما گلاب رو باید داخل یخچال نگهداری کرد یا میشه تو کابینت نگه داشت؟
    با خيال راحت ميتوني بيرون از يخچال نگه داري
    هيچي نميشه
    *شمیم*, aydaa, **negarin** و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #2343
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    155
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    542
    پسند کرده
    3233
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    نمیدونم جاش کجاس باید ببخشید که اینجا میذارم دوستان شما نون خشکاتون کجاوچطوری نگه میدارید که منظره زشتی تو اشپزخونتون نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    - - - Updated - - -

    با سلام واحترام
    مگنولیا جان.عزیزم من هم تو کیسه میریختم جداگانه اما این نکته رو یادت باشه. نون رو کاملا خشک خشک کن .بعد بزار تو کیسه تا کپک نزنه. اگر این کار رو بکنی نونهات کپک نمیزنه وهیچ مشکلی براش پیش نمیاد ماه به ماه یا حتی بیشتر هم میتونی بدی بیرون.
    در ضمن.
    دوستان برای بهره وری از نون خشک. واینکه این برکت خدا دور ریز نشه من اینکار رو میکنم:
    نون باگتها واضافه نونهای فانتزی رو که اضافه میاد . خشک میکنم وباهاش پودر سوخاری درست میکنم(با غذا ساز خرد میکنم یا با چرخ گوشت با پنجره بزرگ چرخ میکنم)البته بعد از اینکه کاملاخشک بشه
    نانهای سنتی رو هم(سنگگ،لواش،تافتون،بربری) اینها رو هم . کاملا پودر میکنم باز هم تاکید میکنم بعد از خشک شدن کامل.وبه جای آرد تو انواع کتلت وکوکو واین قبیل چیزها که نیاز به آرد داره اضافه میکنم
    نتیجه:::::::::::::::::::::::
    من هیچ دور ریزی برای نون ندارم.خداروشکر
    aydaa, *سیندرلا*, Mitraiii و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #2344
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان شنیدم اسفناج پخته اگه فریز بشه سرطانزاست، توی یخچال تا چند روز میمونه؟؟
    10 روز پیش اسفناج پخته رو گذاشتم تو یخچال ظاهرا خوبه و بو مزش عادیه، میتونم ازش استفاده کنم؟ کسی از دوستان اطلاع داره که تا چند روز میشه تو خود یخچال نگه داشت؟
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما