نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,313 به 2,320 از 4808
  1. #2313
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    4266
    پسند کرده
    5312
    مامان عباس لطفا قبل از اینکه شکم مرغ رو پر کنی حدود یک ربع تا بیست دقیقه بذار مرغ بپزه بعد شکمش رو پر کن وبذار توفر .یا اینکه از مرغ با سایز ریزتر استفاده کن روی مرغت رو بپوشون حرارت فرت رو کم کن زمان بیشتر بهش بده .درضمن برای اینکه روی مرغت نسوزه هریکربع یکبار از سس وروغنی که زیر مرغ توسینی هست بریز روش .

    مطمئن باش مرغت هم میپزه هم خوشمزه میشه .اگر دیدی نیازه برای چند دقیقه روش روباز کن و گریل بالای فر رو روشن کن تا روش هم سرخ وخوش رنگ بشه .
    سالادوسبزیجات
     
    صفورا 71, aydaa و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  2. #2314
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    صفورا 71 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    وطنم ایران
    نوشته ها
    659
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2125
    پسند کرده
    1476
    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh نمایش پست ها
    مامان عباس لطفا قبل از اینکه شکم مرغ رو پر کنی حدود یک ربع تا بیست دقیقه بذار مرغ بپزه بعد شکمش رو پر کن وبذار توفر .یا اینکه از مرغ با سایز ریزتر استفاده کن روی مرغت رو بپوشون حرارت فرت رو کم کن زمان بیشتر بهش بده .درضمن برای اینکه روی مرغت نسوزه هریکربع یکبار از سس وروغنی که زیر مرغ توسینی هست بریز روش .

    مطمئن باش مرغت هم میپزه هم خوشمزه میشه .اگر دیدی نیازه برای چند دقیقه روش روباز کن و گریل بالای فر رو روشن کن تا روش هم سرخ وخوش رنگ بشه .
    ممنون .بیچاره شوشو هر موقع در مورد شام یا نهار نظرشومیپرسم میگه هر چی میخوای بپز فقطشکم پر نباشه.آخرشم من فرق کار توستر وفر ماکروفر و...رانفهمیدم؟؟؟
    دمپخت ماش
     

  3. #2315
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    12
    سلام به نظرتون میشه هویج رو تو فریزربداریم و هر وقت خواستیم اب بگیریم استفاده کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

  4. #2316
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214
    نقل قول نوشته اصلی توسط کلافه نمایش پست ها
    سلام به نظرتون میشه هویج رو تو فریزربداریم و هر وقت خواستیم اب بگیریم استفاده کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    خوب چه كاريه؟ هويج كه هميشه هست
    تازه ميگن فريز كردنش هم خوب نيست.
    حتي ريزشده براي سوپ هم كه فريز مي كني وقتي يخش آب بشه شل ميشه چه برسه به درسته
    فكرنكنم ديگه آبش به درد بخوره و خاصيتي داشته باشه
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #2317
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دختر بهار نارنج آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    125
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    366
    پسند کرده
    175
    به نظر من خوب نمی شه چون تو بافتش هم آب جمع میشه کیفیت خوبی نداره.
    (ziba) و aydaa این نوشته را پسندیده.

  6. #2318
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عباس نمایش پست ها
    چرا عمق مرغ شکم پر توی توستر خام می مونه اما پوستش می سوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    من مرغ درسته (2 کیلویی) رو سه ساعت در فر می پزم. دو ساعت اول روش رو با فویل می پوشونم که البته هر نیم ساعت بر میدارم و از سسم روش می دم و دوباره روشو می پوشونم. یک ساعت آخر فویل رو بر می دارم تا برشته شه. عالی می شه. در حالیکه برشته است؛ فوتش کنی گوشتش از استخون جدا می شه.
    اگر روش رو نپوشونید نمی پزه.
    *fariba*, aydaa, (ziba) و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #2319
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *fariba* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2066
    پسند کرده
    2263
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها
    من مرغ درسته (2 کیلویی) رو سه ساعت در فر می پزم. دو ساعت اول روش رو با فویل می پوشونم که البته هر نیم ساعت بر میدارم و از سسم روش می دم و دوباره روشو می پوشونم. یک ساعت آخر فویل رو بر می دارم تا برشته شه. عالی می شه. در حالیکه برشته است؛ فوتش کنی گوشتش از استخون جدا می شه.
    اگر روش رو نپوشونید نمی پزه.
    نگار جان اگه قبلا دستور این مرغ و سسش رو جایی گذاشتید لینکش رو میشه بذارید؟
    Negara و &yeganeh& این نوشته را پسندیده.
    معبد خداوند فقط به روی دلی شاد و آوازخوان و رقصان باز است

  8. #2320
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط *fariba* نمایش پست ها
    نگار جان اگه قبلا دستور این مرغ و سسش رو جایی گذاشتید لینکش رو میشه بذارید؟
    بفرمایید

    مرغ درسته
    (ziba), fateme67, *Ghasedak* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما