نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 4806
صفحه 29 از 601 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lily_happy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    arak
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    47
    پسند کرده
    3

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام خسته نباشيد دوستان كسي ميدونه براي لعاب شله زرد بايد چه كار كنم
    زنده بودن حركتي افقي است از گهواره تا گور
    و زندگي كردن حركتي عمودي است از زمين تا آسمان...

  2. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    روژان ج آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۰
    نوشته ها
    847
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    633
    پسند کرده
    341

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من وقتی لعاب کم میارم توی شله زرد از آرد برنج کمک میگیرم!! مثلا یه قاشق رو حل میکنم توی آب سرد و چنددقیقه صبر میکنم و بعد میریزم داخل شله زرد ... میذارم خوب جا بیفته!!

    واسه آش هم همینکارومیکنم ... از آرد کمک میگیرم !! ( امضا: متقلب )

    برای خورشت هم از آب لعاب برنجم کمک میگیرم یه ذره (به خورشت نمک نمیزنم اول ) امضا:همون متقلب
    ...این تصویر من در سحرهای ماه رمضان ..!!

    10 روز بدون سحری روزه گرفتم !! امروز12 ماه رمضان...


  3. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    شله زرد اگه برنجش نيم دونه باشه و با حرارت كم بپزه خودش لعاب ميندازه نيازي به آرد نداره
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #228
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    خانوماي عزيز 1 سوال اگر ماهي 48 ساعت توي يخچال بمونه خراب ميشه ؟ من از ديروز عصر 2 تا ماهي قزل رو توي مواد خوابوندم كه امروز درستشون كنم اما متاسفانه امروز نميتونم اين كارو بكنم اگر تا فردا بمونه خراب ميشه ؟
    اگر امروز هم بمونه احتمال خرابیش خیلی بالا میره، با همان مواد خوابانده بگذار داخل کیسه فریزر یا ظروف فریزری و بعد هم داخل فریز. هم مواد به خوردش میره هم هروقت خواستید میتونید یخ زدایی و مصرف کنید
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  5. #229
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Parastesh
    سلام خانمهای هنرمند مامی سایت...نمیدونم جای سوالم اینجاست یا باید عذرخواهی کنم بابت مطرح کردنش!!!!راستش من تازه ازدواج کردم و از نظر امکانات آشپزی مثل همه شما و دخترهای امروزی از خورده ریز تا درشت همه را شکرخدا دارم...استعداد آشپزیم هم بد نیست...چون خونه پدر هیچ غذایی درست نکردم ...اما حالا همه چی پختم....غذا پختن هم دوست دارم....اما دست پخت خودمو نمیپسندم...بااینکه همسرم میگه خوشمزه است ولی میدونم دلدلری هست...خیلی خوش طعم و خوشرنگ و خوش بو نمیشه...چکارکنم...راهنماییم کنید...ببخشید خیلی حرف زدم...
    بوووووسسسسسسس
    پرستش جون به نظر من اولین چیزی که مهمه تو اشپزی عشقه یعنی باید با عشق و علاقه غذا درست کنی اینکه بلد باشی یا بهترین مواد رو داشته باشی کافی نیست یکی با بهترین و تجملی ترین مواد غذا درست میکنه ولی وتی میخوری میبینی غذاهاش چقدر بی مزس ولی یکی یه نیمروی ساده درست میکنه اما چقدر لذیذ و خوشمزس این همون عشقه وقتی غذا درست میکنی اگر عصبانی باشی یا حوصله نداشته باشی یا بزوروخستگی غذا درست کنی غذات بی مزه میشه
    و مطلب دوم دقت تو پختنه یعنی همینجوری الکی همه چیزو بریزی و تموم نه مثلا پیاز رو چقدر سرخ کنی کی گوشتو اضافه کنی و.......
    مثلا خود من شده دارم بادمجون سرخ میکنم یه دفعه حواسن نیست یه طرفش میسوزه یه طرفش خوب سرخ نمیشه ببین اون چه بادمجونی میشه
    این نظر من بود بازم دوستان دیگه نظر و تجربه خودشونو میان میگن
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاندیز آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    63
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    40

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Parastesh
    سلام خانمهای هنرمند مامی سایت...نمیدونم جای سوالم اینجاست یا باید عذرخواهی کنم بابت مطرح کردنش!!!!راستش من تازه ازدواج کردم و از نظر امکانات آشپزی مثل همه شما و دخترهای امروزی از خورده ریز تا درشت همه را شکرخدا دارم...استعداد آشپزیم هم بد نیست...چون خونه پدر هیچ غذایی درست نکردم ...اما حالا همه چی پختم....غذا پختن هم دوست دارم....اما دست پخت خودمو نمیپسندم...باات دیگه ینکه همسرم میگه خوشمزه است ولی میدونم دلدلری هست...خیلی خوش طعم و خوشرنگ و خوش بو نمیشه...چکارکنم...راهنماییم کنید...ببخشید خیلی حرف زدم...
    بوووووسسسسسسس

    عزیزم همین مواردی که شیرین بیان جان گفت درسته اما یه نکاتی رو هم من از تجربیات خودم میگم همیشه از روغن مرغوب استفاده کن (کانولای لادن) دوم اینکه همیشه سعی کن وقتی غذارو میپزی از شعله ی خیلی ملایم استفاده کنی موادی رو که برا غذا استفاده میکنی زیاد فریزری نباشه یعنی اون سبزی که 1 ماهه تو فریزره از سبزی که5 ماهه فریز شده قرمه سبزیش حتماحتما خوشمزه تر میشه ودر ضمن یه کمی هم اعتماد به نفس داشته باش وقتی شوشوت میگه خوشمزه ست خوب حتما خوشمزست دیگه وقتی هم که میگه خوشمزهست اصلا نباید بگی من دوست ندارم بد شده چون اینجوری خودت دیدشو نسبت به غذات خراب میکنی
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ای کاش در گذر ثانیه ها باور بود

  7. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    محل سکونت
    Esfahan
    نوشته ها
    96
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    روشنک بانو جوون...لی لی عزیز و یلدا جان...ممنون جوابمو دادید و تجربه هاتون را باهام قسمت کردید...حتما عمل میکنم بهش...مثلا 1غذا...1دسر...اکیک...گاها خیلی آسون و سریع اماده میشه...ولی من برای تهیه اون غذا...کلی استرس دارم و براش عجله میکنم...هفته ای که همسرم ظهرخونه باشه...چون 1.30از خونه میره شرکت...ناهار1میخوریم...من از 8صبح عجله میکنم و استرس دارم که حالا دیر میشه...اعتماد به نفسم به قول یلداجان خیلی کمه...
    بازم پرچونگی کردم...شرمنده...ممنون
    بوووووووووووووووسسسسسسسس
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    دل کندن اگر حادثه ای آسان بود.....
    فرهاد به جای بیستون دل میکند....

  8. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $*تبسم*$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    161
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    1227

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من میخواستم بدونم وقتی پیاز جوونه میزنه دیگه نباید ازش استفاده کرد یا وقتی قسمتای سبزشو جدا کنیم دیگه مشکلی نداره؟
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"


صفحه 29 از 601 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما