نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,305 به 2,312 از 4802
  1. #2305
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8517
    پسند کرده
    9689
    سلام دوستان. من یه سوال راجع به الویه دارم.
    اگه بخوام برم سفر میشه الویه ای رو که روز قبل درست کردم همون شبش بزارم لای نان باگت؟
    تا فردا بعدازظهر چیزیش نمیشه؟منظورم اینه که خیس نمیخوره زیادی؟؟
    کلا بد میشه؟
    یا میشه بگین چیکار کنم دقیقا؟

  2. بانک بند ناف
  3. #2306
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط sjafari نمایش پست ها
    سلام دوستان. من یه سوال راجع به الویه دارم.
    اگه بخوام برم سفر میشه الویه ای رو که روز قبل درست کردم همون شبش بزارم لای نان باگت؟
    تا فردا بعدازظهر چیزیش نمیشه؟منظورم اینه که خیس نمیخوره زیادی؟؟
    کلا بد میشه؟
    یا میشه بگین چیکار کنم دقیقا؟
    سلام .عزیزم خراب نمیشه اما لقمه ات مونده میشه یعنی نونت کمی نمدار میشه!
    دستکش یه بار مصرف با خودت بردار و همونجا تو ماشین لقمه بگیر اینجوری بهتره!
    البته من سانودویچ مونده را بیشتر میپسندم یاد ایام مدرسه میوفتم اخه!!! خصوصا خیار گوجه !!!
    *samir*, fahim68 و محیا خانوم این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #2307
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    سلام دوستان من چند تا سوال دارم ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
    اول از همه من چطوری آب کرفس بگیرم؟
    دوم من چرا زرشکام همیشه میسوزه ؟
    سوم برنجای قالبی رو چطوری درست میکنید فقط توفر؟
    و در اخر خلال پسته وبادام چطوری درست کنم؟
    ببخشید من نوعروس و تازه واردم
    سلام گلم.
    کرفس را همونجوری بدون خورد کردنش با ساقه بلندش بشور ابش که رفت تیکه کن و تو ابمیوه گیری بنداز همین!!!
    معمولا برای اینکه تندی کرفس گرفته بشه یا چند تا سیب هم باهاش اب میگیرن که هر دوش برای لاغری خوبه! یا نمک میزنن توش

    زرشک را باید تو گلاب یا اب خیس بدی.نرم و پفکی که شد کمی کره تو تابه میندازی و زرشک را میریزی توش و شکر میپاشی رو درجه کم ! مدام باید هم بزنی البته اهسته! وقتی دیدی شکرها اب شدن و زرشکت داره پف میکنه خاموشش کن همین! مگه قراره تفت بدی که اخرش میسوزونی؟؟؟!! سه تا چیز نباید حرارت بخورن!یعنی همینکه داغ میشن باید خاموش کنی مگر نه باید بندازی سطل اشغال!!! نعنا .سیر .زردچوبه.

    برنج قالبی برای وقتیه مث ته چین یا ته دیگ قالبی!
    در غیر اینصورت همون برنج ابکشیتون را در قابلمه را برای کشیدن که برداشتین .یه قالب یا حتی کاسه!! را بردارین و توش را با کره یا روغن چرب کنین و بعد برنج را بریزین توش و با کفگیر و یا ... فشار دهید تا پرس شون به هم!
    بعد برگردونین تو دیستون!
    خلالا پسته را یعنی چی؟خورد کردنش یا اماده طبخ کردنش؟
    مگنولیا و taraneh_shab4280 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #2308
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    خیلی خیلی ممنون برا تزیین برنج یا شله زرد گفتم خلال پسته رو

  6. #2309
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    از توضیحاتتون ممنون برنج از این قالبیای کوچیک منظورمه که البته تهش زعفرونیه و بقیش سفید ؟چه جوری باید از این قالبای کوجیک زد که تهش اینجوری باشه و دم بکشه

  7. #2310
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    از توضیحاتتون ممنون برنج از این قالبیای کوچیک منظورمه که البته تهش زعفرونیه و بقیش سفید ؟چه جوری باید از این قالبای کوجیک زد که تهش اینجوری باشه و دم بکشه
    خواهش میکنم.عزیزم من که گفتم مراحلش را!!!


    در غیر اینصورت همون برنج ابکشیتون را .درِ قابلمه را برای کشیدن که برداشتین .یه قالب یا حتی کاسه!! را بردارین و توش را با کره یا روغن چرب کنین و بعد برنج را بریزین توش و با کفگیر و یا ... فشار دهید تا پرس شون به هم!
    بعد برگردونین تو دیستون!

    برنج دم کشیده را به جای اینکه تو دیس بکشین تو اون کاسه میریزین.حالا خواستین اول برنج را کمی زعفرونی میکنین بعد ساده را روش میریزین.هر چی دلتون خواست.کاری نداره که!!!همین امروز مال نهارتون را همین کاررا بکن تا ببینی
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  8. #2311
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    صفورا 71 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    وطنم ایران
    نوشته ها
    661
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2122
    پسند کرده
    1476
    چرا عمق مرغ شکم پر توی توستر خام می مونه اما پوستش می سوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    دمپخت ماش
     

  9. #2312
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2374
    یک سوال کمی آشپزی دارم البته میدونم که خیلی جاش اینجا نیست ببخشید . آب غوره مارک سمیه ، واقعا طعم آب غوره داره یا نه ؟
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما