نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,289 به 2,296 از 4802
  1. #2289
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13819
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط عسل 10266 نمایش پست ها
    دوستان یه سوال داشتم چرا رنگ قیمه های من البته به نظر خودم خوب نمی شه به نظر من مال مامانم و خواهرم خوشرنگتره همه کارهای اونارم انجام دادم ولی بی فایدس البته من اکثرا تو زودپز درست میکنم چون شاغلم ربم هم مارکشو عوض کردم با زرد چوبه و بی زرد چوبه هم امتحان کردم ولی بازم به دلم نیست میشه راهنماییم کنید متشکرم
    شاید شما رب رو در مرحله اول اضافه می کنید. این باعث میشه که رنگ قیمه یه مقدار کدر و تیره بشه. من همیشه اواخر پخت رب رو توی روغن تفت میدم و به قیمه اضافه می کنم. میتونین یه مقدار خیلی کم هم زعفرون بهش بزنین.
    aydaa, تپل طلا و سایه... این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  2. بانک بند ناف
  3. #2290
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    447
    دوست عزیز استفاده از پودر لیمو عمانی و دارچین در رنگ خورشت اثر می گذارد.
    این دو مورد باعث می شود رنگ خورشت تیره تر بشود و دیگه قرمز خوش رنگ نمی شود
    ویرایش توسط khorshid89 : ۱۳۹۲/۰۸/۱۴ در ساعت ۰۸:۵۵ بعد از ظهر
    aydaa این نوشته را پسندیده.

  4. #2291
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عسل 10266 آواتار ها
    عسل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۱
    محل سکونت
    زیر گنبد کبود
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    378
    پسند کرده
    1206
    ممنون دوستان فهیمه جون روش شما رو ایندفعه حتما امتحان می کنم خورشید خانوم لیمو عمانی نمی ندازم و اخر کار هم چوب دارچین میندازم و در میارم یعنی شما منظورتون اینه که این دو تا رو بریزم خوشرنگتر میشه
    fahim68 این نوشته را پسندیده.

    خدایا نگویم دستم بگیر
    عمریست گرفته ای
    مبادا رها کنی


  5. #2292
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط gol mangoli نمایش پست ها
    سلام.من تاحالا نتونستم يه کتلت خوب بپزم.هميشه بوي ضخم گوشت مي ده.ديگه وقتي اسم کتلت ميادحالم بدميشه.مواد کتلت رو هم تاحالا کلي کم وزيادکردم مثلا 300 گرم گوشت+يه سيب زميني متوسط+يه پيازبزرگ بانمک وفلفل وزردچوبه و دو تا تخم مرغ.آرزوموبرآورده کنين منم دلم کتلت خشمزه مي خواد.ايندفعه گوشت گوساله گرفت
    عزيزم بوي گوشت رو با ادويه بگير
    از ادويه هاي مختلف كه خودت دوست داري استفاده كن
    مخصوصا اونايي كه معطر هستن
    يه قاشق سبزي خشك هم توي خوش عطر شدن كتلت موثره
    دوتا تخم مرغ هم زياده يه دونه هم كفايت مي كنه
    ویرایش توسط (ziba) : ۱۳۹۲/۰۸/۱۴ در ساعت ۰۳:۴۲ بعد از ظهر
    aydaa, fahim68 و sadi_eh این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #2293
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط عسل 10266 نمایش پست ها
    ممنون دوستان فهیمه جون روش شما رو ایندفعه حتما امتحان می کنم خورشید خانوم لیمو عمانی نمی ندازم و اخر کار هم چوب دارچین میندازم و در میارم یعنی شما منظورتون اینه که این دو تا رو بریزم خوشرنگتر میشه
    اينارو بريزي كه سياه سياه ميشه عزيزم

    از عرق دارچين استفاده كن
    يه كوچولو هم زعفرون بزن
    انشاءالله خوب ميشه اين بار
    عسل 10266, khorshid89 , aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #2294
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    518
    پسند کرده
    506
    نقل قول نوشته اصلی توسط baran1366 نمایش پست ها
    سلام به اساتید محترم
    ببخشید من یه سوال دارم چیکار باید بکنم که رب گوجه فرنگیم تو یخچال کپک نزنه ؟
    عزیزم
    بعد از باز کردن در یخچال اونو تو ظرف شیشه ای تیره خالی کن ( نور یکی از عوامل فساد هست )
    بعد در یخچال هم نگه داری کن
    زیاد نذار بمونه
    چون مواد نگه دارنده دارند خواه نا خواه باز شند کپک میزنند
    ولی یکی زودتر یکی دورتر
    موفق باشی
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  8. #2295
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0
    تو تلویزیون کارشناس تغذیه میگفت ترکیب خیارشور و سس و کالباس بعد از مدتی سم ایجاد میکند پس بهتره برای یک وعده درست کنی و اگر موند دور بریزی

    - - - Updated - - -

    تو تلویزیون کارشناس تغذیه میگفت ترکیب خیارشور و سس و کالباس بعد از مدتی سم ایجاد میکند پس بهتره برای یک وعده درست کنی و اگر موند دور بریزی
    aydaa, رستگار و fahim68 این نوشته را پسندیده.

  9. #2296
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    339
    سلام دوستان

    ی سوال ناشیانه

    برای ته دیگهای تخم مرغی و ماستی ک با برنج ترکیب میکنن، اگه ماست نداشته باشیم میشه شیر ریخت توش؟

    یا بجای ماست چیز دیگه ایی میشه ریخت؟

    مرسی

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما