نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,281 به 2,288 از 4802
  1. #2281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,364
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19111
    پسند کرده
    28832
    نقل قول نوشته اصلی توسط baran1366 نمایش پست ها
    سلام به اساتید محترم
    ببخشید من یه سوال دارم چیکار باید بکنم که رب گوجه فرنگیم تو یخچال کپک نزنه ؟
    عزیزم منم همین کاری که مادر شوهر زیبا جون انجام میدن به بقیه راهها ترجیح میدم رب گوجه رو با خود قوطیش تو فریزر میزارم یه نیم ساعت قبل از استفاده از فریزر در میارم یه خورده که نرمتر شد با چاقو یا چنگال بر میدارم بقیه اش میزارم تو فریزر برای دفعه بعد و طعم و رنگ و کیفیتش هیچ تغییری نمیکنه
    (ziba) و baran1366 این نوشته را پسندیده.





  2. بانک بند ناف
  3. #2282
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36
    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh_shab4280 نمایش پست ها
    خانوما تا حالا کسی تو سولاردم شلغم درست کرده؟من هفته پیش درست کردم آبروم رفت 5 تا شلغم رو 3 تا 20 دقیقه طول کشید تا پخت! یعنی 1 ساعت. من از بخارپز سولاردم استفاده کردم ظرف مخصوص بخارپز رو گذاشتم رو پایه فلزی کوتاه 2 لیوان آب تو ظرف ریختم و فرمان بخارپز برای سبزیجات بزرگ مثل سیب زمینی و اینا رو زدم
    کجای کارم اشتباه بوده که اینقدر طول کشیده؟ درضمن بیشتر از 20 دقیقه نمیشه زمان داد یعنی قائدتا یه سیب زمینی باید تو 20 دقیقه پخته شه دیگه وای به حال شلغم که زودتر باید بپزه
    من تعداد شلغمی که میخوام استفاده کنم که معمولا سه چهار عدده تو یک ظرف نسبتا گود که کمی اب کف اون ریختم میذارم و بعد داخل سولاردوم میذارم،البته چند تکه شون میکنم و بعد هم درپوش پلاستیکی مخصوص ماکروویو رو میذارم و بعد حدود شش دقیقه با قدرت 900 وات کاملا پخته و آمادست.راستش برای پخت شلغم از بخار پزش استفاده نکردم
    taraneh_shab4280 این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  4. #2283
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    44
    مرسی زیبا جون و m**k عزیز خیلی لطف کردین
    منم از این به بعد باید همین کارو بکنم آخه شنیدم میگن مخصوصا رب وقتی یه کمی ازش کپک میزنه نه تنها اون قسمت بلکه در کل بافتش کپک زده و خیلی خیلی خطرناکه
    مامان غزل و (ziba) این نوشته را پسندیده.

  5. #2284
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gol mangoli آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    رشت عزيزم
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    38
    سلام.من تاحالا نتونستم يه کتلت خوب بپزم.هميشه بوي ضخم گوشت مي ده.ديگه وقتي اسم کتلت ميادحالم بدميشه.مواد کتلت رو هم تاحالا کلي کم وزيادکردم مثلا 300 گرم گوشت+يه سيب زميني متوسط+يه پيازبزرگ بانمک وفلفل وزردچوبه و دو تا تخم مرغ.آرزوموبرآورده کنين منم دلم کتلت خشمزه مي خواد.ايندفعه گوشت گوساله گرفت
    ویرایش توسط gol mangoli : ۱۳۹۲/۰۸/۱۴ در ساعت ۰۱:۰۶ بعد از ظهر
    sheida sheida این نوشته را پسندیده.
    صداي خنده هاي خدا راميشنوي؟دعاهايت راشنيده وبه آنچه محال ميپنداري مي خندد...

  6. #2285
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    75
    ببخشید من این تجربه رو از سایت یاد گرفتم : من رب را توی قالبهای یخ میریزم حالا بستگی به میزان رب و قالب داره . بعد میزارم توی فریزر و هر وقت لازم داشتم یک قالب برمیدارم . البته اولش قالبمو یک کمی چرب میکنم . و هر وقت لازم داشتم یک قالب رو برمیدارم در صورت زیاد بودن نصفش میکنم . خیلی راحته و توی فریزر جای زیاد هم نمگیره ..
    aydaa, Negara و MaryamYas این نوشته را پسندیده.

  7. #2286
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط gol mangoli نمایش پست ها
    سلام.من تاحالا نتونستم يه کتلت خوب بپزم.هميشه بوي ضخم گوشت مي ده.ديگه وقتي اسم کتلت ميادحالم بدميشه.مواد کتلت رو هم تاحالا کلي کم وزيادکردم مثلا 300 گرم گوشت+يه سيب زميني متوسط+يه پيازبزرگ بانمک وفلفل وزردچوبه و دو تا تخم مرغ.آرزوموبرآورده کنين منم دلم کتلت خشمزه مي خواد.ايندفعه گوشت گوساله گرفت
    دوست خوبم من خودم کتلت پز ناشی هستم اما چون مشکلت مثل من با بوی گوشت بود گفتم پستت رو جواب بدم من توی کتلتم از مخلوط گوسفند و گوساله استفاده میکنم..که بوش کمتر میشه و حتما حتما ی دونه سیر کوچولو موادش رنده میکنم...
    gol mangoli این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  8. #2287
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    نوشته ها
    30
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    93
    پسند کرده
    2
    نقل قول نوشته اصلی توسط gol mangoli نمایش پست ها
    سلام.من تاحالا نتونستم يه کتلت خوب بپزم.هميشه بوي ضخم گوشت مي ده.ديگه وقتي اسم کتلت ميادحالم بدميشه.مواد کتلت رو هم تاحالا کلي کم وزيادکردم مثلا 300 گرم گوشت+يه سيب زميني متوسط+يه پيازبزرگ بانمک وفلفل وزردچوبه و دو تا تخم مرغ.آرزوموبرآورده کنين منم دلم کتلت خشمزه مي خواد.ايندفعه گوشت گوساله گرفت
    سلام عزیزم به نظرمن مقدار گوشتت نسبت به سیب زمینی زیاده من همیشه گوشت وسیب زمینی رومساوی میزنم بایک پیاز بزرگ پیاز کتلت رو خیلی خوشمزه میکنه وبذار حتما سیب زمینیها سردسرد بشن بعد رنده کن وبه گوشت اضافه کن وبه نظرمن یک دونه تخم مرغ هم کافیه ودر اخر از پودر زیره سبز هم در کتلت استفاده کنی خیلی خیلی خوشمزه وخوش عطر میشه
    gol mangoli, aydaa و Negara این نوشته را پسندیده.

  9. #2288
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عسل 10266 آواتار ها
    عسل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۱
    محل سکونت
    زیر گنبد کبود
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    378
    پسند کرده
    1206
    دوستان یه سوال داشتم چرا رنگ قیمه های من البته به نظر خودم خوب نمی شه به نظر من مال مامانم و خواهرم خوشرنگتره همه کارهای اونارم انجام دادم ولی بی فایدس البته من اکثرا تو زودپز درست میکنم چون شاغلم ربم هم مارکشو عوض کردم با زرد چوبه و بی زرد چوبه هم امتحان کردم ولی بازم به دلم نیست میشه راهنماییم کنید متشکرم

    خدایا نگویم دستم بگیر
    عمریست گرفته ای
    مبادا رها کنی


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما