نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,257 به 2,264 از 4802
  1. #2257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آزاده2013* آواتار ها
    ازاده-
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    شهر باران
    نوشته ها
    818
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    7410
    پسند کرده
    1993
    عزیزم چون تخم مرغ داره فکر نمیکنم فریزکردنش خوب باشه بهتره بریزیش بره
    fahim68 این نوشته را پسندیده.
    تاخیالت بسرم میزنه گریم میگیره آروم آروم دل تنگم داره بی تو می میره

  2. بانک بند ناف
  3. #2258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4947
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    عاقا به منم جواب بدین خب
    فهیم جان چرا بریزی دور مواد رو! خصوصا حالا که نخود اینقدر هم گرون شده.
    خب همه رو سرخ کن بعد بزار خنک بشه توی ظرف در بسته نگه دار بزار توی یخچال. تا دو روز هم چیزی نمیشه. توی مایکروفر هم اگه گرم کنی تازه ی تازه میشه.
    من خودم به شخصه هیچ گونه خمیر و غذایی رو به هیچ وجه فریز نمیکنم. شاید بد هم نباشه اما کلن خوشم نمیاد. حاضرم دو سه وعده پشت سرهم یه غذا رو بخورم اما فریز نشه
    خورش بادمجون
     
    *سایه روشن*, aydaa, hengamehh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #2259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    seemorgh363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    118
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    1292
    پسند کرده
    172
    نقل قول نوشته اصلی توسط *سیندرلا* نمایش پست ها
    دوستان شما چه جوری لبو را توی فریزر نگه میدارین ؟ اصلا میشه نگه داشت من یک بار لبو را شستم و تمیز کردم و درسته تو فریزر گذاشتم بعد که اومدم استفاده کنم نرم شده بود و توش پر از آب
    حالا میخوام ببینم شما چی کار میکنین ؟
    ممنون
    سلام
    من معمولا لبو رو میپزم بعد برشهای باریک و قالب میزنم توی شیشه میریزم با 3قاشق شکر وروش سرکه میریزم برای تزیین سالاد خیلی خوشگل میشه واز آبی که ته قابلمه از لبو اضافه میمونه توی ظرف کنجد عقاب میریزم وتوی فریزر میزارم جا کم میگیره وهروقت بخوام استفاده کنم برای رنگ کردن برنج و خامه
    دیواره ظرفو آب گرم میگیرم وبه راحتی آب میشه
    aydaa این نوشته را پسندیده.

  5. #2260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    94
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    124
    سلام دوستان
    لطف ميكنيد لينك يا پست خمير معركه رو بگيد كجاست..؟نميبينمش

  6. #2261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط goouya نمایش پست ها
    سلام دوستان
    لطف ميكنيد لينك يا پست خمير معركه رو بگيد كجاست..؟نميبينمش
    عزیزم تو قسمت انواع نانها و خمیرها
    اینم لینک صفحه اولش

    خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )
    goouya این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  7. #2262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    دوست جونا من میخواستم ناهار ماهی واسه همسرم سرخ کنم تو ارد سوخاری زدم همه چی هم اماده ...همسرم زنگ زد و گفت ناهر نمیتونه بیاد...حالا من این ماهی های تو پودر زده رو چطور نگه داری کنم؟شام ماهی نمیخوریم معمولا...فردا ناهر هم مهمونیم...اگه همسرم رو راضی کنم شام ماهی بخوره تا شب تو یخچال بزارم پودرش خمیری نمیشه؟
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  8. #2263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18099
    پسند کرده
    17202
    پودرش خميري نميشه ولي حتما شب مصرفش كن چون تا پس فردا نميتوني نگهش داري
    ولي ميتوني فريز كني كه دراين صورت هم ارزش غذاييشو از دست ميده
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #2264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4269
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط seemorgh363 نمایش پست ها
    سلام
    من معمولا لبو رو میپزم بعد برشهای باریک و قالب میزنم توی شیشه میریزم با 3قاشق شکر وروش سرکه میریزم برای تزیین سالاد خیلی خوشگل میشه واز آبی که ته قابلمه از لبو اضافه میمونه توی ظرف کنجد عقاب میریزم وتوی فریزر میزارم جا کم میگیره وهروقت بخوام استفاده کنم برای رنگ کردن برنج و خامه
    دیواره ظرفو آب گرم میگیرم وبه راحتی آب میشه
    مامانم با تجربه یاد گرفته و منم از مامانم...
    ما لبو رو اول خوب با برس میشوریم. بعد میذاریم همونطوری درسته میپزه. بعد از پخت، پوستش به راحتی و خیلی نازک کنده میشه... حالا نوبت خرد کردن یا قالب زدنشه... هر شکلی که دوست داریم برش و قالب میزنیم... بعد یکم شکر و بقیه اش هم سرکه تو شیشه دربسته نگه میداریم. هم ترشی خیلی خوش رنگ و خوشمزه ای میشه و تو سالاد عجب میچسبه (نسبت سرکه و شکر طوریه که وقتی میچشیمش، گلو رو نمیسوزونه) و البته این سلیقه ایه. ما کلا ترشی هایی که با سرکه خالص باشه، دوست نداریم.

    البته همون لبوی پخته شده تو اب هم، یه هفته ده روز تو یخچال قابل نگهداریه و برای داخل سالاد همینطوریشو خرد میکنیم و استفاده میکنیم. (چون خودش شیرینی خوبی داره و برای سالاد مناسبه.)

    اگرم بخوایم همونطوری بخوریمش، لبوها رو که پخته (بصورت ورقه های درشت برش میدیم و میچینیم تو ماهیتابه. روشم کمی شکر میپاشیم و میذاریم رو حرارت. به همین سادگی... به همین خوشمزگی
    اش دندوني
     
    DARYA DEL, somaye.k, heaven و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما