نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,249 به 2,256 از 4808
  1. #2249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    56398
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    سلااااااام خانمای کدبانو
    میخوام واس اولین بار توعمرم
    کاسترول بادمجون درست کنم
    ولی بادمجون نمیذارم توش-چون ندارم-چون شو...نمیدوسته
    حالاسوالم=ایا خمیرشو با هرآردی میشه درست کردیا ارد شیرینی پزی
    یه توضیح بدید لطفا

  2. بانک بند ناف
  3. #2250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *termeh* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۱
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    764
    با شوکی که آب داغ و آب یخ بهش میده هم مزه و طعم سبزیجات حفظ میشه هم اینکه ویتامین هاشو از دست نمیده.
    من رو قارچ امتحان نکردم ولی فلفل دلمه رو دو روز پیش از همین روش استفاده کردم رنگ سبزش خیلی خوب و شفاف شده.
    DARYA DEL, مامان غزل و *مریم* این نوشته را پسندیده.
    هر روز صبح
    که چشم می گشایم
    و تو را در کنار خود می بینم
    می دانم هر چه پیش آید
    اهمیتی ندارد
    آن روز، روز خوبی خواهد بود ...

  4. #2251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13825
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان کمک
    من دیروز فلافل درست کردم. چون اولین بار بود، موادش خیلی اضافه اومد. توش نخود + پیاز+ سیر+ سیب زمینی خام + یه دونه تخم مرغ داره. به نظرتون باید بندازمش بره یا میشه فریزش کرد.
    به خاطر تخم مرغ فکر کردم که باید بندازمش بره.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  5. #2252
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سیندرلا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,006
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1569
    پسند کرده
    4642
    دوستان شما چه جوری لبو را توی فریزر نگه میدارین ؟ اصلا میشه نگه داشت من یک بار لبو را شستم و تمیز کردم و درسته تو فریزر گذاشتم بعد که اومدم استفاده کنم نرم شده بود و توش پر از آب
    حالا میخوام ببینم شما چی کار میکنین ؟
    ممنون
    ...
     
    بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد ما چترمان خداست

  6. #2253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    من ی بار لبو رو پختم اضافه اومد قالب زدم تو فریزر نگه داشتم بعد که مهمون داشتم واسه تزیین سالاد استفاده کردم خیلی هم خوب بود البته بگم من کلا زیاد چیزا رو فریز نمیکنم اینم اتفاقی پیش اومد شاید دوستان تجربه بهتری داشته باشن...
    مامی مهدیار جون این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #2254
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهدیار جون آواتار ها
    فهیمه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    تو قلب همسری
    نوشته ها
    520
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    765
    عزیزم به نظر من هم لبو رو اگه بپزی و بعد فریز کنی بهتر باشه البته خودمم هنوز امتحان نکردم اگه هم خواستی خام استفاده کنی شاید بهتر باشه برشش بزنی به صورت دایره بعد فریز کنی اید این طوری دیگه آب نندازه
    فقط یک چیز خوبی که من از بچه های همین جا یاد گرفتم این بود که آب خود لبو رو هم داخل قالبهای یخ بریزی بزاری یخ بزنه بعد که از قالب یخ جداش کردی توی زیپ لاک داخل فریزر بزاری خیلی راه حل خوبیه برای مواقعی که میخوای از یک مقدار رنگ خوراکی برای بعضی از غذاها استفاده کنی مخصوصا" که میدونی صد در صد طبیعیه
    aydaa این نوشته را پسندیده.

    "اندکی آن سوتر دوستی دارم
    همرنگ بهار.هر کجا هست به هر حال. به هر کار. به هر فکر .عزیز است
    خدایا تو خودت غرق سعادت دارش"



  8. #2255
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8136
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط seemorgh363 نمایش پست ها
    سلام
    دوستای مهربونم با سفیده تخم مرغ هایی که از درست کردن بعضی غذا ها اضافی میاد چکار کنم
    اخه از دیروز 4بار برای پسرم فرنی گذاشتم حالا 6تا سفیده تویخچال دارم بد جو رو اعصابمه
    نیمرو کن بخورین. کم کالری و سالم. هر تخم مرغ 70 کالری ولی هر سفیدخ فقط 20 کالری داره.
    seemorgh363 و aydaa این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  9. #2256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13825
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    سلام دوستان کمک
    من دیروز فلافل درست کردم. چون اولین بار بود، موادش خیلی اضافه اومد. توش نخود + پیاز+ سیر+ سیب زمینی خام + یه دونه تخم مرغ داره. به نظرتون باید بندازمش بره یا میشه فریزش کرد.
    به خاطر تخم مرغ فکر کردم که باید بندازمش بره.
    عاقا به منم جواب بدین خب
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما