نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5107Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 4806
صفحه 28 از 601 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  1. #217
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21266
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    توي خيابون كه راه ميري اگه به باغچه ها نگاه كني مي بيني كه اكثرا رزماري دارن / تازه بعضي ها الوئه ورا هم كاشتن
    نزديك خونه ما كه مريم گلي و آويشن هم پيدا ميشه

    توی یه برنامه تلویزیونی در مورد آلوورا میگفت که آلوورا رو با یه سری اعمال و رفتار خوراکی میکنن
    یعنی مثلا اگر توی باغچه خونتون هست برندارین بخورین.چون ظاهرا موادی داره که مضر هست.و طی اون اعمال و رفتاری که گفتم مضرهاش رو از بین میبرن و به صورت قابل خوردن به بازار عرضه میکنن
    حالا چقدر حرفش درست باشه ....الله اعلم.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام
    کاربرد سس بالزامیک چیه؟آیا برای غذای گوشتی کاربرد داره یا به جای مایونز روی سالاد فصل میشه استفاده کرد؟

  4. #219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    توي خيابون كه راه ميري اگه به باغچه ها نگاه كني مي بيني كه اكثرا رزماري دارن / تازه بعضي ها الوئه ورا هم كاشتن
    نزديك خونه ما كه مريم گلي و آويشن هم پيدا ميشه

    توی یه برنامه تلویزیونی در مورد آلوورا میگفت که آلوورا رو با یه سری اعمال و رفتار خوراکی میکنن
    یعنی مثلا اگر توی باغچه خونتون هست برندارین بخورین.چون ظاهرا موادی داره که مضر هست.و طی اون اعمال و رفتاری که گفتم مضرهاش رو از بین میبرن و به صورت قابل خوردن به بازار عرضه میکنن
    حالا چقدر حرفش درست باشه ....الله اعلم.
    فکر نکنم همچین چیزی باشه. چون یکی از آشناهامون برای درد مفاصلش برگای تازه آلوئه ورا رو از عطاری می گرفت و اون ماده سفید وسطش رو میخورد. مشکلی هم نداشت.

  5. #220
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    منم بگم رزماری دو نوعه سفید وسبز داره که سبزش خوردنیه و سفیدش تزیینی


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,213
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    361
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط MonAMie
    سلام
    نحوه صحیح تفت دادن زرشک چیه؟ که خوشگل و توپول بشن؟
    منم دقیقا بازرشک مشکل دارم اونم فکر کنم بخاطر کهنه بودنشه
    مادری تنها زنی تنها تر روی زمینم ای خدا تنهام نزار بی تو خیلی دلگیرم ای خدااااااااااااااااااااا

  7. #222
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط tensido2000
    نقل قول نوشته اصلی توسط MonAMie
    سلام
    نحوه صحیح تفت دادن زرشک چیه؟ که خوشگل و توپول بشن؟
    منم دقیقا بازرشک مشکل دارم اونم فکر کنم بخاطر کهنه بودنشه
    هرچقدر هم که کهنه باشه، اگر داخل آب سرد به مدت معینی بمونه، بعد از تفت دادن خوشگل میشه. برای زرشک های تازه نیم ساعت همیشه کافی بوده، اما وقتی از فریز درشون میاری یا کمی مونده تر هستند، تا یکساعت هم میشه خیساندشون. زمان بیشتر باعث میشه رنگ زرشک بپره

    بعد داخل آبکش تا آبشون بره، پس از اون ماهیتابه و روغن و کره ولی نه خیلی داغ، زرشکهارو میریزیم داخلش و کمی شکر هم میپاشیم، تقریبا دودور هم زدن کافیه. زرشکهارو داخل همان تابه میگذاریم تا به مرور خنک بشوند. اگر از قبل درست میکنید و سرد میشوند، داخل ماکروفر مدت خیلی کمی گرم و براق میشوند دوباره

    خلاصه به این صورت زرشکهای خوبی به دست میاید همیشه.. ضمن اینکه بعضی ها بعد از تفت خوردن و خاموش کردن تابه، کمی زعفران آب کرده بهش اضافه میکنند، بعد هم برنج رو کم کم داخلش میریزند و هم میزنند. تزیین خیلی شاد و خوشگلی میشه برای برنج، مخصوصا زمانهایی که خانوادگی و خودمانی سرو میشه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  8. #223
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr_ir55
    سلام من پودر اماده خمير پيتزا هانيکو گرفتم ..حالا اگه نخوام همه بسته رو درست کنم چجوري بايد درست کنم...البته روي جلدش نوشته اما براي کل بسته است...
    من یکبار مواد رو نصف کردم و همین طور اندازه های داده شده رو اما کمتر از اون رو نمی دونم
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  9. #224
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط maman somi
    نقل قول نوشته اصلی توسط tensido2000
    نقل قول نوشته اصلی توسط MonAMie
    سلام
    نحوه صحیح تفت دادن زرشک چیه؟ که خوشگل و توپول بشن؟
    منم دقیقا بازرشک مشکل دارم اونم فکر کنم بخاطر کهنه بودنشه
    هرچقدر هم که کهنه باشه، اگر داخل آب سرد به مدت معینی بمونه، بعد از تفت دادن خوشگل میشه. برای زرشک های تازه نیم ساعت همیشه کافی بوده، اما وقتی از فریز درشون میاری یا کمی مونده تر هستند، تا یکساعت هم میشه خیساندشون. زمان بیشتر باعث میشه رنگ زرشک بپره

    بعد داخل آبکش تا آبشون بره، پس از اون ماهیتابه و روغن و کره ولی نه خیلی داغ، زرشکهارو میریزیم داخلش و کمی شکر هم میپاشیم، تقریبا دودور هم زدن کافیه. زرشکهارو داخل همان تابه میگذاریم تا به مرور خنک بشوند. اگر از قبل درست میکنید و سرد میشوند، داخل ماکروفر مدت خیلی کمی گرم و براق میشوند دوباره

    خلاصه به این صورت زرشکهای خوبی به دست میاید همیشه.. ضمن اینکه بعضی ها بعد از تفت خوردن و خاموش کردن تابه، کمی زعفران آب کرده بهش اضافه میکنند، بعد هم برنج رو کم کم داخلش میریزند و هم میزنند. تزیین خیلی شاد و خوشگلی میشه برای برنج، مخصوصا زمانهایی که خانوادگی و خودمانی سرو میشه
    برای تپلی شدن زرشک گلاب رو 15 دقیقه توی فریزر بگذارید و بعد از تفت دادن زرشک بریزید داخلش.میشه از آب خنک هم استفاده کرد.
    باقالی پلو با
    مرغ
     

صفحه 28 از 601 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما