نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,121 به 2,128 از 4804
  1. #2121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,060
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36126
    پسند کرده
    55001
    سعیده جون توی مرغ می توانی بریزی و توی سالاد ما تو ترشی مخلوط هم ریختیم خوشمزه بود

    یادم رفت بگویم وقتی می شوریش دقت کن گاهی کرمهایی داره دقیقا رنگ خودم کلم
    ویرایش توسط hengamehh : ۱۳۹۲/۰۷/۰۸ در ساعت ۰۵:۰۷ بعد از ظهر
    Saeedeh via M و golnare atashin این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. بانک بند ناف
  3. #2122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا نمایش پست ها
    عزيزم بايد پوستشو بگيري و توي كيسه زيپ كيپ بريزي و تو فريزر دور از مواد غذايي بو دار نگهداري كني
    البته كيفت تازه رو نداره ولي بد هم نيست
    اگه خلالش كني بهتره
    هم خلال پسته سبز و خوشگل داري هم راحت آماده ميشه
    مرسی زیبا جون.من با همون پوستش خلال کردم و گذاشتم خشک شد.یعنی اشتباه کردم؟فریزش بهتر از خشک میشه ایا؟
    البته پوستش را به خاطر تنبلی و با بهونه استفاده از رنگ بنفشش نکندم ها!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #2123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط Saeedeh via M نمایش پست ها
    سلام خانوما...من چند روز پیش کلم بروکلی گرفتم ولی نمیدونم چی باهاش بدرستم که خوشمزه باشه..آخه راستش بار اوله که میگیرم...اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید آخه داره خراب میشه :((((
    سلام عزیزم.میتونی کلم را با کمی سرکه و نمک که تو ابمیریزی بپزین.البته 7 دقیقه بیشتر نمیخواد.درش هم باید باز بمونه
    یا میتونی کمتر بپزیش و تو روغن سرخش کنین.
    یا خام خواری بفرمایین.
    یادمه که گراتن هم داشت تو سایت!یه سرچ بزنی بد نیست
    Saeedeh via M این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #2124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    بچه ها من مقداری شلیل بی مزه دارم میخواستم مربا یا کمپوتش کنم..اما تا حالا هیچکدومش رو نخوردم..شما کدوم رو بهم پیشنهاد میدین؟مرسی
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #2125
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    بچه ها من مقداری شلیل بی مزه دارم میخواستم مربا یا کمپوتش کنم..اما تا حالا هیچکدومش رو نخوردم..شما کدوم رو بهم پیشنهاد میدین؟مرسی
    به نظر من لواشک کن. من چون مصرف مربا و کمپوت ندارم هر میوه تابستونی ای بمونه با هم میکس می کنم لواشک می کنم. با نمک و جوهرلیمو و گلپر مزه شلیل خاصی نمی ده. مثل لواشک زردآلو می شه.
    Andrew, golnare atashin, * الهه * و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #2126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,060
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36126
    پسند کرده
    55001
    آیدا جون لواشک خوبه اما نه با جوهر لیمو معدتون داغون می شه تو رو خدا از این چیزها نخورید با میوه های ترش دیگه اگر مخلوط کنی خیلی بهتره اگر لواشک دوست داری

    مرباش هم فکر کنم با هلو یا سیب قاطی کنی مزه بهتری پیدا می کنه من ترکیب سیب و هلو را خوردم اما شلیل را نه ولی فکر نکنم بد بشه بخصوص اینکه می گویید که بی مزه هم هست
    aydaa این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #2127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2 نمایش پست ها
    مرسی زیبا جون.من با همون پوستش خلال کردم و گذاشتم خشک شد.یعنی اشتباه کردم؟فریزش بهتر از خشک میشه ایا؟
    البته پوستش را به خاطر تنبلی و با بهونه استفاده از رنگ بنفشش نکندم ها!!
    عزيزم منظور از پوست همون پوست سفتش بود نه پوست نازك روي مغزش اون كه كندنش خيلي سخته
    خشكش هم خوب ميشه ولي فريزش رنگش بهتر حفظ ميشه
    golnare atashin و fafa2 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #2128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    44
    سلام خانوما برا 50 نفر مهمون تولد خواهر زادم میخواهیم سالاد اولویه درست کنیم میزانش چقد خوبه باشه کم نیاریم؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما