نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,081 به 2,088 از 4804
  1. #2081
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام یک سوال داشتم می خواستم بدونم لوبیا سبز در چه مواقعی از سال هست؟

  2. #2082
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط جون جونی
    سلام یک سوال داشتم می خواستم بدونم لوبیا سبز در چه مواقعی از سال هست؟
    شیوا جان فصل لوبیا سبز همین حالا هست عزیزم چون توی گرما عمل میاد/
    از اواخر خرداد میتونید لوبیا سبز رو تهیه کنید تا همین شهریور و نهایتا مهر که دیگه مهرماه نسبت به تابستون قیمتش میره بالاتر

    نقل قول نوشته اصلی توسط mar mari
    سلام دوستای عزیز و گل کسی رسپی کامل مرغ مجلسی رو داره بده، تقزیبا میدونم چی میریزن ولی کامل نه

    مرمر جان برای پخت مرغ مجلسی روشهای زیادی هست که توی تاپیک روشهای پخت مرغ میتونی انواع و اقسامش رو ببینی. یعنی اینجا
    cooking-notes/topic1604-128.html
    منم یه دستور مرغ دارم که خوشمزه میشه و برای مهمونیا استفاده میکنم
    cooking-notes/topic1604-128.html#p1333568
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  3. #2083
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    الان فصل بلال هست اگه بگیرم ذرت هاشو جدا کنم واسه ذرت مکزیکی توی زمستون یا سالاد خوبه؟
    بعد بذارم تو فریزر؟؟
    موقع استفاده باید بخار پز کنم عایا؟

  4. #2084
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره سربی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران - بنی هاشم
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    2992
    پسند کرده
    1092
    دوست خوبم من یه سری ذرت تو فریزر گذاشتم خیلی سفت شد البته من اول بخار پز کردم بعد تو فریزر گذاشتم . بزار بقیه دوستان بیان و راهنمائیت کنن که مثل من زحمات به باد نره:mad:

  5. #2085
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    goli banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۱
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    515
    پسند کرده
    159
    این تاپیک در مورد ذرت هست : http://mamisite.com/forum/forum29/thread1293.html
    دوستان گفتن اگه ذرت با یکم شکر پخته بشه نرم میشه .

  6. #2086
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005
    دوستای شیرازی برسید برسید که یه سوال فنی دارم ازتون...
    من از شیراز دو جور ترشی خریدم یکی گلک و یکی هم بادمجونای کوچیکیه که داخل شکمشونو نمیدونم با چی چی پر کردن..منتها چون گفتن که نمیزارن ترشی رو با سرکه داخل هواپیما ببریم ماهم مجبور شدیم همون جا سرکه شو کامل خالی کنیم و اونجوری بیاریمشون.حالا 2 سوال دارم
    1-رو هر کدومشون چه سرکه ای باید بریزم؟همون سرکه ای که خودتون روشون میریزیدو میخوام
    2-داخل بادمجونا یا چی پرشده آیا؟
    راستی ترشی گلکتونم فوق العاده خوشمزست...
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  7. #2087
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    489
    پسند کرده
    163
    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@ نمایش پست ها
    دوستای شیرازی برسید برسید که یه سوال فنی دارم ازتون...
    من از شیراز دو جور ترشی خریدم یکی گلک و یکی هم بادمجونای کوچیکیه که داخل شکمشونو نمیدونم با چی چی پر کردن..منتها چون گفتن که نمیزارن ترشی رو با سرکه داخل هواپیما ببریم ماهم مجبور شدیم همون جا سرکه شو کامل خالی کنیم و اونجوری بیاریمشون.حالا 2 سوال دارم
    1-رو هر کدومشون چه سرکه ای باید بریزم؟همون سرکه ای که خودتون روشون میریزیدو میخوام
    2-داخل بادمجونا یا چی پرشده آیا؟
    راستی ترشی گلکتونم فوق العاده خوشمزست...
    زهرا جون همون سرکه معمولی رو روش بریز
    البنه من نمیدونم شکم اون بادمجونها رو با چی پر میکنن ولی ما سیر + پیاز + فلفل سیاه + نعناع + گل پر +کمی مرزه +زردچوبه را باهم میکوبیم یا میکس میکنیم و تو شکم بادمجان جوشانده شده در سرکه میریزم بسی خوشمزه میشه

  8. #2088
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005
    ممنون از توضیحت عزیزم ولی سرکه معمولی منظورتون چیه دقیقا؟چون ما خودمون برای ترشی از سرکه انگور یا خرما استفاده میکنیم حالا موندم از اونا بریزم یا باید سرکه سفید بریزم؟!
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما