نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,065 به 2,072 از 4802
  1. #2065
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوست عزیز می ما جان برای درست کردن همبرگر این تاپیک رو مطالعه کنید و هر دستوری که خوشتون اومد استفاده کنید و سوالتون رو هم همونجا بپرسید:)))))))))))))))))))
    fast-food/topic925.html
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  2. #2066
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کیجا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    1417
    پسند کرده
    4439

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یک سوال درباره ی رولت گوشت دارم
    برای گرم کردنش (وقتی کاملا درست شد ) چه راهی پیشنهاد میدید؟من درست کردم خوب بود و برای گردش روز بعد با خودمون بردیم جایی که فرشون خراب بود و خب غذای سرد بهمون نچسبید البته با رب و ادویه و... یک سس درست کردم که با رولت سرو شد از هیچی بهتر بود

    برای مواد داخل رولت : خانواده ی من از هویچ و زرشک و کشمش خوششون نمیاد و میگن تخم مرغ هم نذارم . چه پیشنهادی دارید؟
    حلیم مهمان امام
    حسین
     
    یا رب !
    روا مدار گدا معتبرشود؛گر معتبرشود ز خدا بی خبر شود

    حجره خورشیدتویی خانه ناهید تویی روضهٔ امید تویی راه ده ای یار مرا

  3. #2067
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18099
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط کیجا
    یک سوال درباره ی رولت گوشت دارم
    برای گرم کردنش (وقتی کاملا درست شد ) چه راهی پیشنهاد میدید؟من درست کردم خوب بود و برای گردش روز بعد با خودمون بردیم جایی که فرشون خراب بود و خب غذای سرد بهمون نچسبید البته با رب و ادویه و... یک سس درست کردم که با رولت سرو شد از هیچی بهتر بود

    برای مواد داخل رولت : خانواده ی من از هویچ و زرشک و کشمش خوششون نمیاد و میگن تخم مرغ هم نذارم . چه پیشنهادی دارید؟
    در مورد گرم کردنش میتونی سس رو رقیق تر درست کنی و بزاری روی گاز بجوشه هم سس غلیظ میشه هم گرم میشه برای داخلش هم میتونی از انواغ آجیل استفاده کنی
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #2068
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان ببخشید تایپیک مرغ شکم پر رو میخوام هر چی میگردم پیداش نمیکنم
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #2069
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل
    دوستان ببخشید تایپیک مرغ شکم پر رو میخوام هر چی میگردم پیداش نمیکنم
    http://mamisite.com/forum/international/topic1917.html

    کنون به گوش من دوباره می رسد ، صدای تـــو
    صدای بال برفـــی فرشتگان
    نگاه کن که من به کجا رسیده ام
    به کهکشان ، به بیکران ، به جاودان

  6. #2070
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطی 90 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    110

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *paria*
    دوستای خوب این بار ماست رو با مایه ماست سون زدم باز هم همون جوریه مزه خوبی نمی ده.5 لیتر شیر داشتم که با 5 ق مربا خوری نشاسته و جوشوندم.نشاسته رو توی یک لیوان آب سرد حل کردم و نزدیک نقطه جوش ریختم .بعد وقتی به دمای 30-37 رسوندم یه ازای هر لیتر 4-5 قاشق غذاخوری ماست سون ریختم توش و هم زدم.و باقی ماجرا حالا نمی دونم چی کار کنم با این همه ماست که خوشمزه هم نیست .می شه بگید ایراد کارم کجا بود؟ شیرم شیر گاو بود که خودمون گرفته بودیم.


    من همیشه ماست رو با مایه ماست معمولی می زنم اگه شیر گاو تازه هست نیازی به خامه و نشاسته نداره فقط مایه را بزنی

    کافیه

    طعمش بیشتر از اینکه به مایه بستگی داشته باشه به طعم شیر بستگی داره اگه شیر تازه گاو باشه طعمش تو فصلهای مختلف

    عوض می شه و ماستش هم مزه اش متغیره........

    ماست مونده رو دستت را هم بریز کیسه عزیزم و موسیر بهش بزن با ابش هم قره قوروت درست کن

    باران یعنی نقطه چین تا خدا …

  7. #2071
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان.می خوام بدونم آیا راهی هست که سیب زمینی خورش قیمه رو سه چهار ساعت زودتر از سرو خورش سرخ کرد و اصطلاحا بیات نشه؟
    ممنونم!
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  8. #2072
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    مرضیه جان من سیب زمینی رو نیمه سرخ میکنم و موقع سرو دوباره زیرش رو روشن میکنم هم گرم میشه و هم سرخشون میکنم کامل.تا بیات نشن
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما