نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,041 به 2,048 از 4802
  1. #2041
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    وای سمیررررر یعنی چی گوشت آبگوشت رو تفت میدن!!!
    به حق چیزهای ندیده و نشنیده
    توی یه برنامه یادم نیست کدوم...میگفت اصلا و ابدا کف روی گوشت رو نگیرید .چون خورشت یا آبگوشت بی مزه میشه.تمام مزه خوب گوشت به همون کف هست.میگفت وسط پخت کف قاطی اب توی گوشت میشه و خوشمزه اش میکنه


  2. بانک بند ناف
  3. #2042
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1151
    پسند شده
    56342
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام
    من چندتا سیب ازین کوچیکاتو یخچال دارم قبل اینکه خراب شن بگید چکارمیتونم باشون بکنم
    غیرمارمالاد

  4. #2043
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sommy آواتار ها
    سمیـــــــــه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۹
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    850
    پسند کرده
    1783

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    آرزوجون لواشک سیب درست کن
    امیــــــــــــــــــرالم ومنین علی (ع)
    انسان باهر نفس یک قدم بسوی مرگ پیش میرود

  5. #2044
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1151
    پسند شده
    56342
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خوش مزه میشه
    غزل وشو...عااااااااااااااشق لواشکن

  6. #2045
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sommy آواتار ها
    سمیـــــــــه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۹
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    850
    پسند کرده
    1783

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    لواشک سیب شرکتی که خوشمزه ست اما اگه میوه های دیگه ای هم داری مث زردالو باهاش ترکیب کن و یه مقدارجوهرلیمو هم بزن
    امیــــــــــــــــــرالم ومنین علی (ع)
    انسان باهر نفس یک قدم بسوی مرگ پیش میرود

  7. #2046
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24444
    پسند کرده
    30047

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط goli banoo
    خانومای کدبانو شما برای درست کردن خورشت اول گوشت رو با پیاز تفت میدید و بعد که پیازها سبک شدن آب میریزید و میزارید بپزه یا اول گوشتا رو آب پز میکنید و کفی که روی آب جمع میشه رو میگیرید و گوشت نیمه پخته رو میشورید و بعد بقیه ماجرا ؟
    من از روش اول استفاده میکنم اما یکی میگفت روش دوم باعث میشه رنگ خورشت روشن تر و بهتر بشه . اما نمیدونم برای همه ی خورشتا این روش دوم کاربرد داره یا خورشتایی که گوشتشون ریزن مثل قیمه یا گوشت خاصی ؟
    لطفا روش پختن گوشت خورشتتون رو بگید .


    سوال دومم هم اینه که برامون گوشت گوسفند نذری آوردن اما یخ زده بود . من اومدم استفاده کنم یخ همه اش باز شد . ناهار امروزم رو درست کردم اما به اندازه 2 سری دیگه میشه باهاش خورشت درست کرد .
    حالا چیکارشون کنم ؟ گوشتی که یخش باز شده رو دوباره نمیشه گذاشت فریزر . درسته ؟
    بپزمشون برای 2-3 روز دیگه که بخوام خورشت درست کنم بیشتر میمونن یا همینجوری خام تو یخچال باشن ؟
    روش اول خورش رو مجلسی تر میکنه
    روش دوم هم تضمینی برای روشن تر شدن خورش نداره ولی دم دستی تره

    برای گوشتتون .. ممکنه تا حالا یه فکری براش کرده باشین اما من میگم شاید به کار دوستان دیگه بیاد :
    یخ گوشت که باز میشه نباید فریزر بشه یا حتی تو یخچال بمونه چون سرعت فسادش بالاتر میره
    خیلی راحت قورمه درستش کنین و دوماه تو یخچال نگه ش دارین ...
    حتی قدیم گوشت قورمه شده رو تا مدتها بدون یخچال نگهداری میکردن و مشکلی براش ایجاد نمیشد !

    روش قورمه کردن هم اینطوریه : گوشت رو تیکه میکنید و با چند قاشق آب میذارید با حرارت خیلی خیلی کم بپزه و به روغن بیوفته و تف داده بشه!
    بعد تو ظرف شیشه ای یا فلزی بذارید تو یخچال و برای خورشهاتون و پلومخلوطهاتون یا شام از این بیرون بیارین و استفاده کنین

    این روش سنتی فوق العاده اس

  8. #2047
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطی 90 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    110

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکو
    یه سئوال من یه سری توی میدون ونک تخم شربتی خوردم خیلی درشت بود مثل اینهایی که ما توی خونه استفاده می کنیم نبود علتش چیه به نظرتون ؟ در ضمن من مدت زمان زیادی هم تخم شربتی رو خیس کردم ولی باز همون اندازه بود


    عزیزم احتمالا تخم ریحون بده می گن مزه اش مثه تخم شربتیه اما درشت تر

    باران یعنی نقطه چین تا خدا …

  9. #2048
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان من کیک مرغ درست کردم سس به خورد نون تست رفته بود و حالت خمیری پیدا کرده بود راستش اولین بار بود درست میکردم به نظرم خیلی مزه اش جالب نبود شاید اینطوری که من درست کردم خوشمزه نبوده میخواستم بدونم وقتی شما هم درست میکنید چنین مشکلی پیش میاد یا نه ؟ من جایی نخوردم به غیر اینکه خودم درست کردم شما از طعمش راضی بودید؟
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما