نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,033 به 2,040 از 4804
  1. #2033
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    انار؟؟؟؟؟؟
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  2. بانک بند ناف
  3. #2034
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1154
    پسند شده
    56380
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بله
    واای شرمنده یعنی نمیشه
    باز منگل شدم

  4. #2035
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یه سئوال من یه سری توی میدون ونک تخم شربتی خوردم خیلی درشت بود مثل اینهایی که ما توی خونه استفاده می کنیم نبود علتش چیه به نظرتون ؟ در ضمن من مدت زمان زیادی هم تخم شربتی رو خیس کردم ولی باز همون اندازه بود
    تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی ! یکی دیروز و یکی فردا . ولی امروز بهترین روز واسه دوست داشتن هست

  5. #2036
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکو
    یه سئوال من یه سری توی میدون ونک تخم شربتی خوردم خیلی درشت بود مثل اینهایی که ما توی خونه استفاده می کنیم نبود علتش چیه به نظرتون ؟ در ضمن من مدت زمان زیادی هم تخم شربتی رو خیس کردم ولی باز همون اندازه بود
    عزیزم اونها تخم شربتی معمولی نیستن.برو عطاری و بگو چی میخوای!
    فکر کنم قدومه شیرازی بوده! یا تخم شربتی های مال بعضی شهرستانها!!
    ولی عطاریها میدونن کدوم بذر لعاب بیشتری میده!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  6. #2037
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهســا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    البرز
    نوشته ها
    1,100
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    643
    پسند کرده
    210

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل
    سلام خانمای کدبانو
    من چند تا انار وچندتا انجیر دارم که انارا چون ترشن نمیخوریمشون
    اگه کسی میدونه بهم بگه چکارشون کنم
    میشه لواشکشون کنم یا...........
    مامان غزل جون انارهاتو دون كن بريز تو ميكسر بعد از صافي رد كن و بجوشون بهش نمك بزن بذار خشك بشه لواشك خوشمزه اي ميشه ميتوني زرشك خيس خورده هم بهش اضافه كني
    اينجا توضيحات كاملش رو هيون جون دادن
    post631851.html#p631851
    انجيرم بنظر من مربا كن خيلي خوشمزه ميشه


  7. #2038
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    goli banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۱
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    515
    پسند کرده
    159

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانومای کدبانو شما برای درست کردن خورشت اول گوشت رو با پیاز تفت میدید و بعد که پیازها سبک شدن آب میریزید و میزارید بپزه یا اول گوشتا رو آب پز میکنید و کفی که روی آب جمع میشه رو میگیرید و گوشت نیمه پخته رو میشورید و بعد بقیه ماجرا ؟
    من از روش اول استفاده میکنم اما یکی میگفت روش دوم باعث میشه رنگ خورشت روشن تر و بهتر بشه . اما نمیدونم برای همه ی خورشتا این روش دوم کاربرد داره یا خورشتایی که گوشتشون ریزن مثل قیمه یا گوشت خاصی ؟
    لطفا روش پختن گوشت خورشتتون رو بگید .


    سوال دومم هم اینه که برامون گوشت گوسفند نذری آوردن اما یخ زده بود . من اومدم استفاده کنم یخ همه اش باز شد . ناهار امروزم رو درست کردم اما به اندازه 2 سری دیگه میشه باهاش خورشت درست کرد .
    حالا چیکارشون کنم ؟ گوشتی که یخش باز شده رو دوباره نمیشه گذاشت فریزر . درسته ؟
    بپزمشون برای 2-3 روز دیگه که بخوام خورشت درست کنم بیشتر میمونن یا همینجوری خام تو یخچال باشن ؟

  8. #2039
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط goli banoo
    خانومای کدبانو شما برای درست کردن خورشت اول گوشت رو با پیاز تفت میدید و بعد که پیازها سبک شدن آب میریزید و میزارید بپزه یا اول گوشتا رو آب پز میکنید و کفی که روی آب جمع میشه رو میگیرید و گوشت نیمه پخته رو میشورید و بعد بقیه ماجرا ؟
    من از روش اول استفاده میکنم اما یکی میگفت روش دوم باعث میشه رنگ خورشت روشن تر و بهتر بشه . اما نمیدونم برای همه ی خورشتا این روش دوم کاربرد داره یا خورشتایی که گوشتشون ریزن مثل قیمه یا گوشت خاصی ؟
    لطفا روش پختن گوشت خورشتتون رو بگید .
    گلی بانوی عزیز
    تا بوده گوشت و پیاز رو باهم تفت میدادن. از قدیم هم مامانای همه مون همینطور خورش درست میکردن.
    بعد دیگه به نسبت اینکه چی میخوان درست کنن بقیه ی موادو تفت میدادنو آب میریختن.
    با احترام به روش اشپزی همه ی خانومها اما هرچیز یه اصولی داره. بعضیا میخوان بگن ما یه کار متفاوت میکنیم
    مثلا تا بوده دیزی یا همون ابگوشت یعنی تمام مواد یه جا بره توی دیزی و بزارن 7-8-10 ساعت بپزه.
    اونوقت خانوم اشپز معروف امروز اومدن توی شبکه ی جهانی ابگوشتی رو توضیح دادن که یک ساعتو نیمه آماده میشه! برای کار هم 20 دقیقه گوشت و پیاز رو با هم تفت دادن. بعدم نخود و لوبیا رو!!! اخه یکی نیست بگه چرا از خودت روش اختراع میکنی. من یکی به اصول سنتی خیلی پایبندم. اگه یه روشی اشتباه باشه اره درست میشه اصلاحش کرد و مقاومتی هم نباید کرد اما وقتی یه دستوری صد ساله جواب داده چرا باید منسوخش کرد به مرور؟
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  9. #2040
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط goli banoo
    سوال دومم هم اینه که برامون گوشت گوسفند نذری آوردن اما یخ زده بود . من اومدم استفاده کنم یخ همه اش باز شد . ناهار امروزم رو درست کردم اما به اندازه 2 سری دیگه میشه باهاش خورشت درست کرد .
    حالا چیکارشون کنم ؟ گوشتی که یخش باز شده رو دوباره نمیشه گذاشت فریزر . درسته ؟
    بپزمشون برای 2-3 روز دیگه که بخوام خورشت درست کنم بیشتر میمونن یا همینجوری خام تو یخچال باشن ؟
    درسته بهتره گوشتی که یخش باز شده یا هر چیز دیگه دوباره فریز نشه. چون اب میان بافتی و خواصش تمام ازش خارج شده و دوباره فریز کردنش هم خواصش رو از بین میبره هم اونو بدمزه میکنه.
    بهتره گوشتتون رو توی یه ظرف لعابی یا روحی بزارید و بچسبونیدش به انتهای یخچال که سرما در جریانه. اینطوری فریزش نکردید اما خنکترین جا رو بهش اختصاص دادید.
    مامان من گاهی براش گوشت و همیشه برای چیزهایی مث جیگر که یه روزه مصرف نمیشه اما توی فریزر هم نمیخواد بره این کارو میکنه.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما