نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5334Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,025 به 2,032 از 4892
  1. #2025
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,961
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    694
    پسند شده
    50271
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط toranji
    نقل قول نوشته اصلی توسط toranji
    سلام. کسی میدونه چرا شربت خاکشیر هایی که بیرون میفروشن ته نشین نمیشه ولی شربتی که تو خونه درست میکنیم ته نشین میشه؟
    سلام دوستان مامی سایتی چرا کسی جواب سوال من را نمیده؟


    ترنج جون والا شربتهایی که بیون هم میخریم ته نشین میشن اما شاید اونا رو زودتر میخورم و فرصا ته نشین شدن پیدا نمیکنند!
    ولی چیزی که به ذهنم میرسه اینه که خاکشیر رو بشورید بعد شربت شکری رو درست کنید و خاکشیرها رو تو شربت غلیظ بریزید فکر میکنم اینطوری دیرتر ته نشین بشن
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #2026
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *نسیم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    159
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    201
    پسند کرده
    125

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    کشک فله ای رو چجوری باید نگه دارم
    من کشک خریدیم اما و البته نجوشوندم همینجوری توی ظرف در دار پلاستیکی تو قسمت جا میوه ای یخچال گذاشتم بعد از یه هفته بوی کپکش یخچال رو برداشته بود
    میشه کشک رو فریز کرد؟(باید بجوشونیم یا همینجوری فریز کنیم)

  4. #2027
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهراد و مهرسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    231
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    431
    پسند کرده
    306

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    گلم من کشک رو همونطوری که میخرم فریز میکنم موقع پخت 20 دقیقه میذارم با غذام بپزه

  5. #2028
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,639
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29117
    پسند کرده
    14888

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    mami mehrad عزیز معذرت میخام بعلت درصد بالای مسموم بودن و فاسد بودن لبنیات بهتر قبل از مخلوط کردن به غذا جداگانه 10 الی 15 دقیقه بجوشه البته کمی آب اضافه کنید که هم یکدست بشه هم با رقیق شدن فرصت بهتر جوشیدن داشته باشه . البته ببخشید تو کاره باتجربه ها دخالت میکنم ولی با این بازار سراسر صداقت !!!!!!!!!! نمیشه به لبنیات مثل شیری وایتکسی اعتماد کرد.



  6. #2029
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,772
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8217
    پسند کرده
    4976

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *نسیم
    کشک فله ای رو چجوری باید نگه دارم
    من کشک خریدیم اما و البته نجوشوندم همینجوری توی ظرف در دار پلاستیکی تو قسمت جا میوه ای یخچال گذاشتم بعد از یه هفته بوی کپکش یخچال رو برداشته بود
    میشه کشک رو فریز کرد؟(باید بجوشونیم یا همینجوری فریز کنیم)
    نسیم جان کشک فله ای رو میشه فریز کرد فقط موقعی که از فریزر بیرون میاد حالت دون دون پیدا میکنه.
    من یه مقدار از کشک رو که میدونم مثلا تا دو سه هفته میخوام استفاده کنم میریزم توی شیشه بعد روش اندازه ی یک بند انگشت اب میریزم میزارم توی یخچال. اینطوری اصلا کپک نمیزنه. هروقت هم ازش برداشتی دوباره کمی اب جوشیده ی سرد شده روش بریز.

    برای فریز کردن هم میتونی توی قالبهای یخ بریزی و وقتی یخ زد از توی قالب خارج کنی و بریزی توی یه ظرف در بسته توی فریزر نگهداری کنی. هروقت احتیاج داشتی اندازه ی مصرفت در بیار یخش که باز شد بزار جوش بخوره یا یه کمی اب و بعد بریز توی غذات.
    البته اگه توی غذاهایی مث اش رشته یا حلیم بادمجون که کشک با غذا میجوشه، استفاده کردی دیگه نیازی نیست جدا بجوشونی
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  7. #2030
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان هنرمند
    یه مقدار گلابی سفت و کال دارم. باهاشون کمپوت یا مربا درست کنم چطور میشن؟

  8. #2031
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,335
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    529
    پسند شده
    18380
    پسند کرده
    17469

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    اتفاقا كمپوت با ميوه سفت و كال خيلي بهتر ميشه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #2032
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    9,181
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1289
    پسند شده
    58631
    پسند کرده
    65269

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام خانمای کدبانو
    من چند تا انار وچندتا انجیر دارم که انارا چون ترشن نمیخوریمشون
    اگه کسی میدونه بهم بگه چکارشون کنم
    میشه لواشکشون کنم یا...........
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما