نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,009 به 2,016 از 4804
  1. #2009
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهســا
    كسي در مورد طرز تهيه جوانه اطلاعات داره ؟
    الان نزديك چهار روزه گندم و عدس و ماش و لوبيا خيس كردم دريغ از يك نوك زدن كوچيك ! چراااااا؟؟
    بعدش يه سوال ديگه ! وقتي جوانه شروع به رشد كرد تا كي ميشه ازش استفاده كرد؟ اگه سبز بشه ديگه خوراكي نيست؟
    مهسا جونم من خونه مامانم اینا فقط خوردم نمیدونم چه جوری سبزش میکنن.بهتره بری تاپیک سبز کردن سبزی تو خونه یا نمیدونم چی بود تو همین مایه ها!!
    معمولا جوونه را باید زود مصرف کرد.دیدم که هر روز مامانم میشوره و دوباره میگذاره تو یخچال.بوی ترشیدگی میگیره.بهتره قد مصرف دو روزتون سبز کنین.یعنی یه روز درمیون تو ظرفهای جداگانه دوباره جوونه درست کنین.که ظرف اول که خورده شد.ظرف دوم تازه اماده مصرف شده باشه و ظرف سوم را تازه خیس داده باشی.متوجه شدین؟
    جوونه که سبز بشه باز هم میشه خوردشون یه جور سبزی هستن دیگه!!! سبزی خوردن همینجوری سبز میشه دیگه!
    اما تو سمنو درست کردن میگن جوونه سفید شیرینه ولی جوونه که سبز بشه یه ته مزه تلخی به کار میده و خوب نمیشه همین.نمیگن نمیشه خوردش که!! جوونه سفید که توش ابداره شیرین مزه تر هستش.و خاصیت اصلی تو همون شیره اش هست که بعد از سبز شدن اونهمه ویتامین و ... میره تو سبزیش!!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  2. بانک بند ناف
  3. #2010
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    447

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستای هنرمندم من جمعه حدودا 20 نفر مهمان دارم فکر می کنید برای سالاد الویه حدودا چند کیلو سیب زمینی و برای کشک بادمجان چند کیلو بادمجان لازم است ؟؟؟ خیلی ممنون از راهنماییهای خیلی خوبتان
    دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند

  4. #2011
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط khorshid89
    سلام دوستای هنرمندم من جمعه حدودا 20 نفر مهمان دارم فکر می کنید برای سالاد الویه حدودا چند کیلو سیب زمینی و برای کشک بادمجان چند کیلو بادمجان لازم است ؟؟؟ خیلی ممنون از راهنماییهای خیلی خوبتان
    همین دو غذا را داری؟
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #2012
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    حسرت الملوک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۴
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    2997
    پسند کرده
    8232

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط samir
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل
    فرق نشا با مسقطی چیه موادش که دقیقا مثل هم هستند.
    درمورد فرق نشا و مسقطی ما به اون! میگیم نشا. اینطور که متوجه شدم مواد تشکیل دهنده یه چیزه اما توی شهرای مختلف اسمش فرق میکنه. مثلا اش دوغ رو همه جا میگن اش دوغ اما کردها میگن ماسوآ. این فقط تفاوت توی صدا زدنشه

    دستور نشا رو كه گذاشتم مسقطي رو نديده بودم.خب تاحالا خودم درست نكردم مسقطي.بعد مبحث مسقطي رو ديدم گفتم ا اين كه نشاس!عجب اشتباهي كردماما خب از اونجا كه ما به نشا ميگيم نشا، به مسقطي ميگيم مسقطيدستوراي مسقطي رو خوندم ديدم نشا روغن نداره و يه مقداري اندازه ها متفاوته!نشا رو هم ترجيحا بايد گرم خورد.

    ماتو مسقطي زعفرون نميزنيم تو نشاهم گردو نميريزيم چون انگار يه رگ تلخي پيدا ميكنه.ميگم ما، منظورم مامانم و فاميلامونه كه ديدم.بقيه خوزستانيارو نميدونم.
    سمير جان شما هم خوزستاني هستين؟ماسووا همون آش ماست خوشمزه دزفوليهاست(ماست+وا)(وا=آش).د تورشو تو مبحث غذاها و خوردنيهاي خوزستان ميذارم
    http://mamisite.com/forum/post1947072.html#p1947072

    ای تو پر از وسوسه عشق
    تو شدی تمامی زندگی من ...



  6. #2013
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8525
    پسند کرده
    9689

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانوما سلام
    من یه سوال مبتدیانه دارم !!
    من چند باری که رفتم فست فود و ساندویچ فیله مرغ خوردم ، روی مرغ ها از این پنیرهای زرد بود که طعم خوبی به ساندویچ داده بود. حالا خودم میخوام درست کنم. ولی تا حالا از اون پنیرها استفاده نکردم!!! یه بسته خریدم، زرد رنگند و ورقه ای. ( حالا اگه همونا باشن) ولی نمی دونم چه جوری باید استفاده کنم!! آخه نمیشه که همین طوری بزارم روی مرغ ها تو نون باگت
    میشه کمکم کنید.

  7. #2014
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sjafari
    خانوما سلام
    من یه سوال مبتدیانه دارم !!
    من چند باری که رفتم فست فود و ساندویچ فیله مرغ خوردم ، روی مرغ ها از این پنیرهای زرد بود که طعم خوبی به ساندویچ داده بود. حالا خودم میخوام درست کنم. ولی تا حالا از اون پنیرها استفاده نکردم!!! یه بسته خریدم، زرد رنگند و ورقه ای. ( حالا اگه همونا باشن) ولی نمی دونم چه جوری باید استفاده کنم!! آخه نمیشه که همین طوری بزارم روی مرغ ها تو نون باگت
    میشه کمکم کنید.
    عزیزم این پنیر رو موقعی که فیلتون گرمه روش بزارید برا اثر حرارتی که فیله یا همبر گر داره یکم آب میشه .اگه بیشتر از این میخواین آب شه پنیر رو توی ساندویچتون بزارید دور ساندویچ رو فویل بپیچید بزاریدش توی فر گرم یا مایکرو برای چند دقیقه پنیر حسابی آب میشه.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  8. #2015
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    اسمشون چیه این پنیرا؟ تو پیتزا هم میریزن!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  9. #2016
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21266
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    اسمشون چیه این پنیرا؟ تو پیتزا هم میریزن!
    فافا جان همون پنیر ورقه ای تُست هست.
    توی پیتزا اگر بخوای بریزی از اولش نریز.قبل از اینکه از فر دربیاری پنیر رو تیکه تیکه کن بریز رو پیتزا و در فر رو ببند تا ده بشمار و پیتزارو دربیار
    چون خیلی به گرما حساسن. در ضمن اصلا کش نمیاد.
    فقط طعم خوبی دارن
    ولی در اصل این پنیرها برای ساندویچ سرد و کلاپها استفاده میشه

    اضافه میشود:
    پنیر ورقه ای زرد گوداست و سفیدها موتزارلا


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما