نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,001 به 2,008 از 4808
  1. #2001
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18105
    پسند کرده
    17214

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    عزیزان خلال پسته خوب را چه جوری تو خونه میتونم درست کنم؟
    یه مقدار پسته تازه هم دارم.با اون چی کار میشه کرد؟
    من با پسته معمولی درست نکردم ولی پسته تازه رو پوست کندم و خلالی خورد کردم و روی دستمال خشک کردم خوب شده بود
    فکر کنم پسته خشک رو هم بشه خیس کرد و پوستشو کند و خلال کرد
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #2002
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    عزیزان خلال پسته خوب را چه جوری تو خونه میتونم درست کنم؟
    یه مقدار پسته تازه هم دارم.با اون چی کار میشه کرد؟
    فافا جان خلال پسته های تازه رو بهترین کاری که میتونی باهاشون بکنی همین خلال کردنه. پوست سبز و اون پوست چوبی و بعدم اون پوست نازک خوشرنگش رو! همه رو بگیر بعدم از وسط از روی خط خود پسته باز کن. بعدم با چاقوی خیلی تیز برش بزن.
    من هر سال تابستون خودم خلال پسته درست میکنم. خشکش هم نمیکنم. میزارم توی فریزر هروقت خواستم در میارم میشورم و میزارم ابش بره بعد میریزم روی برنج. برای اینکه مطمئن بشی بوی فریزر نمیده میتونی چند دیقه توی گلاب بزاری بمونه.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #2003
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    avida آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    185

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانوما میشه بگین برنج قهوه ای رو چطور می پزین اولین بار هست که همسرم خریده ولی اطلاع زیادی در موردش ندارم
    طعم و پختش مثل برنج سفیده یا فرق داره ؟

  5. #2004
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یادمه که برای برنج قهوه ای باید حداق 10 12 ساعت تو اب نمک خیس داد.بعد با اب بیشتر دمی درست کنیم.یه سرچ بزنی بهتر از سوال کردنه ها!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  6. #2005
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط avida
    خانوما میشه بگین برنج قهوه ای رو چطور می پزین اولین بار هست که همسرم خریده ولی اطلاع زیادی در موردش ندارم
    طعم و پختش مثل برنج سفیده یا فرق داره ؟


    عزیزم برنج قهوه ای از بنج سفید معمولی سفت تره باید اگه کته باهاش درست میکنین داخلش آب بیشتر بریزید در عوض خیلی پر خاصیت تر از برنج سفیده و فیبر خیلی زیادی داره . ما اغلب باهاش پلوی سرخ شده چینی درست میکنیم میپزیمش و به همراه سبزیجات دلخواه خلالی شده داخل تابه تفت میدیم ولی چون داخل خودش روغن داره روغن کمتری بهش اضافه میکنم
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #2006
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط maman.amir
    خانوما سلام . خوبین ؟ میشه کسی که در زمینه پخت مرغ درسته برا مهمانهای زیاد تجربه داره منو راهنمائی کنه ؟ من روز پنجشنبه 30 تا مهمون دارم . عزادارن . میخواستم غذای اصلیم مرغ درسته سرخ کرده باشه . میشه روش پخت و تعداد مرغ رو بهم بگین . یه دنیا ممنون میشم . البته من چون فرم جانداره و برای کار دیگه ای میخوام میخواستم توی قابلمه باشه .



    دوست خوبم تو این تایپیک بهجت خانم با تجربه و کدبانو مفصلا تجربه شون رو در مورد درست کردن مرغ درسته نوشتن

    http://mamisite.com/forum/internatio....html#p1939607

    من هم برای مزه دار شدن و جلوگیری از خشک شدن مرغ با سرنگ آبلیمو و زعفرون بهش میزنم و زیر پوستش روغن می زنم
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #2007
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهســا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    البرز
    نوشته ها
    1,100
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    643
    پسند کرده
    210

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    كسي در مورد طرز تهيه جوانه اطلاعات داره ؟
    الان نزديك چهار روزه گندم و عدس و ماش و لوبيا خيس كردم دريغ از يك نوك زدن كوچيك ! چراااااا؟؟
    بعدش يه سوال ديگه ! وقتي جوانه شروع به رشد كرد تا كي ميشه ازش استفاده كرد؟ اگه سبز بشه ديگه خوراكي نيست؟


  9. #2008
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهســا
    كسي در مورد طرز تهيه جوانه اطلاعات داره ؟
    الان نزديك چهار روزه گندم و عدس و ماش و لوبيا خيس كردم دريغ از يك نوك زدن كوچيك ! چراااااا؟؟
    بعدش يه سوال ديگه ! وقتي جوانه شروع به رشد كرد تا كي ميشه ازش استفاده كرد؟ اگه سبز بشه ديگه خوراكي نيست؟
    مهسا خانم برای درست کردن جوانه باید دانه ها را یک روز در آب بخیسانید وبعد در بارچه بریزید وحواستان باشد که خشک نشودتا جوانه بدهد (باید مرطوب باشد اگر زیاد هم آب بهش بدید میگندد)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما