نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5107Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 4806
صفحه 25 از 601 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط سعیده بانو
    نقل قول نوشته اصلی توسط shine263
    یه سوال .چرا لوبیا پلو من کمی شیرین میشه؟فقط رب و ادویه میزنم.
    ادویه چی می زنین؟؟
    ادویه کاری و زیره لوبیا پلو رو خیلی خوشمزه می کنه
    شاید پیازش رو زیاد می ریزین یا طعم رب تون شیرینه
    به مخلوط لوبیا یه قاشق ابغوره بریز مزه اش فوق العاده میشه
    دلم برای نگاهت بهانه میگیرد،کاش بودی............پدر

  2. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانوماي گل و كد بانو براي آش رشته چه ماركي از رشته خوبه كه استفاده كنم يه رشته خوب ميخوام كه وا نره به نظر مهمترين چيز توي آش همون رشتشه انسي خوبه ؟ يا چيز ديگه اي هم هست ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    من انسی یکبار گرفتم خوب بوده ولی مثل سنتی ها لعاب به آش نمیده
    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    فرزانه جون عوضش خيالمون راحته كه ديگه وا نميره اين سنتيها بعضيهاشون خيلي خرد ميشن و ميشن اندازه بند انگشت خيلي توي آش زشت ميشن ميشه از اين انسي استفاده كرد عوضش كمي آرد تفت داده شده اضافه كرد توي آش كه لعاب بده
    من از نوجواني كه يادم مياد هميشه همه مي گفتن رشته هايي بخرين كه مال اصفهان باشه الان هم هر وقت ميرم رشته بخرم ناخودآگاه روشو مي خونم كه مال اصفهان باشه و همينطور ريز باشه رشته هايي كه درشت هستن توي آش هم باد مي كنن و خوشگل نميشه آش. مارك خاصي هم مد نظرم نيست ولي هر وقت با توجه به اين دو مورد رشته خريدم خوب بوده ولي اون رشته هاي قديمي كه مادربزرك هاي توي خونه مي بريدن و خيلي هم ريز بود چقدر خوشمزه بود. يادتون هست؟؟؟[/quote]
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  3. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاندیز
    سلام خانوما من برا اولین بار میخوام جوانه درست کنم وتو سالادام ازش استفاده کنم ولی نمیدونم موقع مصرف فقط جوانه رو جدا میکنیم برا مصرف یا خود اون حبوباتو هم استفاده میکنیم مثلا اگه جوانه ی گندم بخواییم خود گندم رو هم استفاده میکنیم اخه اینجوری گندم خامه لطف کنین جواب بدین اخه خیلی دلم میخواد زودتر درستش کنم
    شاندیز جان اره عزیزم باید با همون دانه خودش استفاده کنی در حقیقت تمام خاصیت در همون دانه اش هست .بخاطر همین به مزاق خیلی ها سازگار نیس اگرشما هم از اون دسته هستی میتونی از جوانه های ماش یا شبدر استفاده کنی چون اینا وقتی ریشه میدن دانه کاملا باز میشه و اون خامی حس نمیشه
    برا گندم هم از ارد جوانه گندم به صورت جایگزین میتونی استفاده کنی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aftabetarik
    عزیزم برای جوانه باید گندمت تازه باشه . چون با گندم کهنه نمیتونی جوانه خوبی داشته باشی تازه بعد از چند روز گندمت بوی بد میگیره. من امتحان کردم موفق نشدم . ولی زن داییم جوانه های خوبی درست میکنه البته با گندم تازه جوری که وقتی با انگشت فشارش میدی شیرش میریزه بیرون. در ضمن جوانه رو باید با گندمش کامل بخوری ............
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  4. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۲
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    88
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr_ir55
    سلام از سرکه بالزاميک در چه غذاهايي ميتوان استفاده کرد؟
    سلام عطیه جان.

    من سس سرکه بالزامیک با اسانس لیمو دارم و روش نوشته برای انواع سالاد......ماهی .......گوشت.....سبزیجات......میگو.. ....بستنی......

    من طعمشو با هیچیک از موارد ذکر شده دوست نداشتم.فقط چون خریدم دارم استفاده میکنم......

  5. #197
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    سلام خانوماي كد بانو ببخشيد زرشك ( منظورم زرشك خام هستش ) رو تا چند وقت ميشه توي يخچال نگه داشت ؟ من يه مقدار زرشك دارم كه الان يه دوسالي ميشه توي يخچال مونده و ازش استفاده نكردم الان خراب شده ديگه درسته ؟
    آیسان جان زرشک چون میوه خشکه تاوقتی که تغییر طعم نداده میشه ازش استفاده کرد، اگر هنوز رنگش قرمزه یکمش رو درست کن، فکر نمیکنم خراب شده باشه
    اما از این به بعد برای نگهداری طولانی مدت فریزر رو انتخاب کنید، ماندگاری زرشک رو خیلی بیشتر میکنه
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  6. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ممنونم از اينكه جوابمو داديد اما نميدونيد من پرو هستم دوباره سوال ميكنم ؟
    ميخوام بدونم براي زرشك پلو با مرغ اگر مرغ رو از شب قبل درست كنيم بذاريم يخچال بد ميشه ؟ يكي از دوستان ميگه بد ميشه و بو ميگيره اگر اينجوريه لااقل ميشه مرغهارو سرخ كنم بذارم يخچال بعد فردا صبح بذارم بپزه ؟ آخه دلم ميخواد نزديك اومدن مهمونا كار خاصي نداشته باشم و همه كارهام از قبل رديف شده باشه

    نقل قول نوشته اصلی توسط samira 61
    آيسان عزيز شما اگه يه روز قبل مرغها رو سرخ كني هيچ اتفاقي نميفته .مزه مرغ هم تغيير نميكنه.من هميشه اين كارو ميكنم
    تا روز مهموني ديگه بوي مرغ سرخ كردن تو خونه نپيچه هم اينكه كارام سبك ميشه.
    روز قبل سرخ كن روز مهموني بقيه كاراشو انجام بده
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  7. #199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نهال جون تزیینات روی کیک گیلاش شکری هست که مراحل تهیه ش زمان بره و معمولا آماده در رنگهای مختلف در بازار موجوده ...... که فک میکنم نجما جون توی یکی از ایده هایی که برای کارگاه نوروز گذاشته بود ازش استفاده کرده بود و من از همون موقع عاشقش شدم ...
    واقعا هم زیبان .



    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  8. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام.
    من یه بار جوانه گندم درست کردم برای سالاد اما دونه هاش خیلی سفت بود. کسی میدونه چرا سفت شده بود؟

صفحه 25 از 601 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما