نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,977 به 1,984 از 4804
  1. #1977
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2587

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    دوستان شما به آش رشته چه ادویه ای می زنید؟ هر کاری می کنم آشم بی مزه است.
    نمک و فلفل و زردچوبه و کشک می زنم.
    عزيزم يكي اينكه پياز داغ تو هر آشي زياد باشه اونو خوشمزه مي كنه
    و اگه تو آش عصاره قلم كمي بريزيم ديگه محشر مي شه
    كشك ت هم نوع خوب باشه
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  2. بانک بند ناف
  3. #1978
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام
    با انجیر که سیاه رنگ هست چه چیزهایی میشه درست کرد
    ممنون

  4. #1979
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariaaa
    سلام
    با انجیر که سیاه رنگ هست چه چیزهایی میشه درست کرد
    ممنون
    مربای انجیر میتونی درست کنی
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #1980
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    نگارا جون فکر می کنم یه کم سیر با پیاز داغش قاطی کنی خوب بشه

    ممنون دوست خوبم. سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ که هست، روش و داخلش می ریزم. بیشتر منظورم مزه خود آب آشه. وقتی حبوبات یا رشته و پیاز و سیر و نعنا تو لقمه باشه خیلی خوشمزه است ولی خود آب آشم بی مزه است وقتی می چشم.
    نگارا جان علاوه بر نکاتی که دوستان گفتن پودر پیاز هم خیلی طعم آش رو خوب می کنه.
    یه سوال حبوبات رو که می پزی آب حبوبات رو هم داخلش می ریزی؟اون هم تاثیر زیادی داره توی طعم و این که نمکش اندازه هست؟نمک غذا اندازه نباشه ولی بقیه مواردش عالی هم که باشه باز غذا بی مزه به نظر میاد
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  6. #1981
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    نگارا جون فکر می کنم یه کم سیر با پیاز داغش قاطی کنی خوب بشه

    ممنون دوست خوبم. سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ که هست، روش و داخلش می ریزم. بیشتر منظورم مزه خود آب آشه. وقتی حبوبات یا رشته و پیاز و سیر و نعنا تو لقمه باشه خیلی خوشمزه است ولی خود آب آشم بی مزه است وقتی می چشم.
    نگارا جون تو هنر اشپزی یه سری نکته های جالب در مورد اش رشته نوشته بودن .از اون دستورهایی که یه غذا را قشنگ شخم میزنن و زیر و بمش را میگن.یه سرچ کن تو سایتش

    پیاز داغ فراوان . روغن . نعنا داغ و سیر داغ را باید توی خود اش بریزین و فقط مقداری را برای تزیین بگذاری. ترکیب اینها تو اش در موقع پختن مزه اصلی را به اش میدن یعنی تو رشته ات مزه شون میره. یعنی وقتی اب اش را مزه میکنین باید همونی را که دلتون میخواد حس کنین.نه اینکه بگین بعدا روش برای تزیین میره تو قاشقم!!
    زردچوبه را باید سرخ کنین بعد بریزین.قبل از ریختن رشته باید اب اش را مزه کنین اگر همه چیش اندازه بود رشته را بریزین.
    برای لعاب دار شدن اش یه کم ارد تفت داده با زردچوبه را بهش اضافه کنین.خوب میشه.
    بعد هم از همون اول اب اش را اندازه و رو به زیاد بریز که اگه در حین پخت ابش رفت نیاز نباشه دوباره اب اضافه کنین.تازه قبل از ریختن رشته اگه دیدین اب اش زیاده شعله را کمی زیاد کنی که ابش تبخیر بشه. چون اگه اب به اش اضافه کنین هر کاری کنین اشتون مزه اب میگیره و وای به اون روزی که برای اضافه کردن اب مورد نیاز اش به جای اب جوش از اب سرد استفاده کنین.اصلا دیگه هیچ کاری نمیتونین بکنین.مزه اب سرد داغون میکنه غذا را همه غذا ها اینجورن ها!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #1982
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من هم یه سوال در مورد آش رشته دارم . رشته هایی که تو آش میریزم همیشه نازک می مونند و به اصطلاح خودشون رو باز نمیکنند نمیدونم چرا ؟ شما موقع پختن آش در قابلمه رو میبندید ؟
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #1983
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بله مانا سهیل جون من در قابلمه رو میبندم. ولی مشکل نازکی رشته های آش رو نمیدونم. اتفاقا برای من رشته های آش به نظرم زیادی خودشون رو باز میکنن!
    شاید مارک های مختلف رشته ها با هم متفاوتن. من از رشته ی آش انسی استفاده میکنم.
    کنون به گوش من دوباره می رسد ، صدای تـــو
    صدای بال برفـــی فرشتگان
    نگاه کن که من به کجا رسیده ام
    به کهکشان ، به بیکران ، به جاودان

  9. #1984
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل
    من هم یه سوال در مورد آش رشته دارم . رشته هایی که تو آش میریزم همیشه نازک می مونند و به اصطلاح خودشون رو باز نمیکنند نمیدونم چرا ؟ شما موقع پختن آش در قابلمه رو میبندید ؟

    مانا جون مامان من همیشه بعد از اینکه آشش کاملا پخت زیرش رو خاموش میکنه و تا موقع سرو درش رو میذاره تا به اصطلاح دم بکشه .....
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما