نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,961 به 1,968 از 4802
  1. #1961
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام خانوما
    یه سوال مبتدیانه دارم: چند نوع نشاسته داریم؟ نشاسته ذرت همونیه که باهاش فرنی درست میکنیم و تکه تکه و سفید رنگه؟ من رفتم برای لگیمات نشاسته ذرت بخرم به فروشنده گفتم نشاسته ذرت میخواما نه نشاسته گندم آقاهه گفت همه*ی نشاسته ها نشاسته ذرتن دیگه و یه پودر سفید بهم داد. حالا سوالم اینه که این پودر همون نشاسته های تکه تکه ست که آسیابش کردن؟

  2. بانک بند ناف
  3. #1962
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    عزیزم من نمیدونم دقیقا چند نوع نشاسته داریم اما میدون نشاسته ذرت پودر سفید رنگه و وقتی لای انگشتات بگیری جیر جیر میکنه..اون یکی نشاسته که تکه های کوچیکه سفید رنگه نشاسته گندمه...
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  4. #1963
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22321
    پسند کرده
    14687

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نشاسته ای که تکه تتکه و سفیده نشاسته گل بهش میگن حالا چرا من نمیدونم و یا اینکه برای چه گلی هست
    یا اینکه این فقط اسمشه
    اون یکی رو هم که آیدا توضیح داد نشاسته پودری همون نشاسته ذرت هست
    نشاسته گندم من تا حالا ندیدم حقیقت هم نشنیده بودم
    نقل قول هم نتونستم بکنم همش ارور میده :((
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #1964
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطی 90 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    110

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سمیه جون نشاسته گل همون نشاسته گندمه دیگه

    باران یعنی نقطه چین تا خدا …

  6. #1965
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22321
    پسند کرده
    14687

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطی 90
    سمیه جون نشاسته گل همون نشاسته گندمه دیگه
    واقعا؟
    پس چرابهش میگن نشاسته گل
    چه سوتی دادم
    عوضش یه چیزی یاد گرفتم
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #1966
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=Negara]
    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله زهره
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط "خاله زهره":4icg1dob
    سلام يك مقدار خيلي زياد موز هلو شليل دارم

    به غير از فريز كردن ميشه چه كارهايي باهاشون كرد

    زهره جان موز ها رو حلقه و بسته بندی کن بذار فریزر بعد هر بار خواستی شیرموز درست کنی یک موز رو بیار با دولیوان شیر بریز تو مخلوط کن عالی می شه .


    .
    ممنون عزيزم ،
    موز رو اگه فريز كنيم سياه نمي شه ؟
    شما امتحان كرديد
    به نظرت موز فريز شده به غير از شير موز مثلا مي شه تو دسري مثل پان اسپانيا استفاده كرد؟

    زهره جان چرا سیاه می شه و به درد کار دیگه ای به جز میکس شدن با بستنی یا شیر نمی خوره. قیافه اش اصلا جالب نیست ولی مزه اش عالی. یه دونه شو یک شب فریز کن و فرداش با شیر بریز تو مخلوط کن که تست کنی.[/quote:4icg1dob]


    زهره جون میتونی میوه هات رو خشک کنی و بعدا ازشون به عنوان تنقلات استفاده کنی

  8. #1967
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18099
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله زهره
    سلام يك مقدار خيلي زياد موز هلو شليل دارم كه ميترسم خراب بشن

    كسي ميدونه چطور ميتونم اونارو فريز كنم كه طعمشون ورنگشون عوض نشه

    به غير از فريز كردن ميشه چه كارهايي باهاشون كرد
    هلو و شليل رو ميتوني باهاشون كمپوت درست كني
    لواشك درست كني
    مارمالاد درست كني
    ولي با موز نميشه خيلي مانور داد غير از همون فريز كه نگاراجون گفتن و چيپس موز
    يعني خشكش كني
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #1968
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    هفته گذشته آبغوره گرفتیم . یعنی غوره دادیم بیرون برامون اب گرفتن
    سر شیشه ها رو گفت شل ببندید که گازش کم کم تخلیه بشه
    الان نگاه می کنم روش کپک زده
    چکارش کنمممممممممم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما