نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,953 به 1,960 از 4802
  1. #1953
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18094
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahi site
    دوستان من یه مقداری از این فلفل سبز انگشتیا دارم که اکثرا تند هستن و نمیشه همینجوری خوردشون.
    باهاشون چیکار کنم؟
    ترشی خور هم نیستیم. از پارسال یه شیشه ترشیش تو کابینت مونده هیشکی لب نزده
    میتونی به نخ بکشی و یه جا آویزون کنی تا خشک بشه بعدا کم کم تو غذاها مصرف کنی
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #1954
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1567
    پسند کرده
    1360

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=-زيبا]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "Mahi site":2mfo7zbh
    دوستان من یه مقداری از این فلفل سبز انگشتیا دارم که اکثرا تند هستن و نمیشه همینجوری خوردشون.
    باهاشون چیکار کنم؟
    ترشی خور هم نیستیم. از پارسال یه شیشه ترشیش تو کابینت مونده هیشکی لب نزده
    میتونی به نخ بکشی و یه جا آویزون کنی تا خشک بشه بعدا کم کم تو غذاها مصرف کنی[/quote:2mfo7zbh]



    ممنون زیبا جون. خشک بشن پودرش کنم میشه همون فلفل قرمز که تو عطاری ها میفروشن؟

  4. #1955
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18094
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=Mahi site][quote="-زيبا":253ra8np]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "Mahi site":253ra8np
    دوستان من یه مقداری از این فلفل سبز انگشتیا دارم که اکثرا تند هستن و نمیشه همینجوری خوردشون.
    باهاشون چیکار کنم؟
    ترشی خور هم نیستیم. از پارسال یه شیشه ترشیش تو کابینت مونده هیشکی لب نزده
    میتونی به نخ بکشی و یه جا آویزون کنی تا خشک بشه بعدا کم کم تو غذاها مصرف کنی[/quote:253ra8np]



    ممنون زیبا جون. خشک بشن پودرش کنم میشه همون فلفل قرمز که تو عطاری ها میفروشن؟[/quote:253ra8np]
    بله عزیزم تقریبا همون میشه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #1956
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام. کسی میدونه چرا شربت خاکشیر هایی که بیرون میفروشن ته نشین نمیشه ولی شربتی که تو خونه درست میکنیم ته نشین میشه؟

  6. #1957
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2586

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام يك مقدار خيلي زياد موز هلو شليل دارم كه ميترسم خراب بشن

    كسي ميدونه چطور ميتونم اونارو فريز كنم كه طعمشون ورنگشون عوض نشه

    به غير از فريز كردن ميشه چه كارهايي باهاشون كرد
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  7. #1958
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله زهره
    سلام يك مقدار خيلي زياد موز هلو شليل دارم كه ميترسم خراب بشن

    كسي ميدونه چطور ميتونم اونارو فريز كنم كه طعمشون ورنگشون عوض نشه

    به غير از فريز كردن ميشه چه كارهايي باهاشون كرد

    زهره جان موز ها رو حلقه و بسته بندی کن بذار فریزر بعد هر بار خواستی شیرموز درست کنی یک موز رو بیار با دولیوان شیر بریز تو مخلوط کن عالی می شه مثل میلک شیک ثعلب دار می شه.

    هلو و شلیل رو باهاشون کیک میوه ای درست کن
    http://mamisite.com/forum/cake/topic3371.html
    یا تبدیل به لواشک یا آلوچه کن
    یا کمپوت
    یا برگه
    یا ترشی
    http://mamisite.com/forum/pickles-and-dairy/


    فکر نمی کنم فریز شده شون خوب شه.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #1959
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2586

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله زهره
    سلام يك مقدار خيلي زياد موز هلو شليل دارم كه ميترسم خراب بشن

    كسي ميدونه چطور ميتونم اونارو فريز كنم كه طعمشون ورنگشون عوض نشه

    به غير از فريز كردن ميشه چه كارهايي باهاشون كرد

    زهره جان موز ها رو حلقه و بسته بندی کن بذار فریزر بعد هر بار خواستی شیرموز درست کنی یک موز رو بیار با دولیوان شیر بریز تو مخلوط کن عالی می شه مثل میسلک شیک ثعلب دار می شه.

    هلو و شلیل رو باهاشون کیک میوه ای درست کن
    http://mamisite.com/forum/cake/topic3371.html
    یا تبدیل به لواشک یا آلوچه کن
    یا کمپوت
    یا برگه
    یا ترشی
    http://mamisite.com/forum/pickles-and-dairy/


    فکر نمی کنم فریز شده شون خوب شه.
    ممنون عزيزم ،
    موز رو اگه فريز كنيم سياه نمي شه ؟
    شما امتحان كرديد
    به نظرت موز فريز شده به غير از شير موز مثلا مي شه تو دسري مثل پان اسپانيا استفاده كرد؟
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  9. #1960
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=خاله زهره]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط "خاله زهره":29dd7utv
    سلام يك مقدار خيلي زياد موز هلو شليل دارم

    به غير از فريز كردن ميشه چه كارهايي باهاشون كرد

    زهره جان موز ها رو حلقه و بسته بندی کن بذار فریزر بعد هر بار خواستی شیرموز درست کنی یک موز رو بیار با دولیوان شیر بریز تو مخلوط کن عالی می شه .


    .
    ممنون عزيزم ،
    موز رو اگه فريز كنيم سياه نمي شه ؟
    شما امتحان كرديد
    به نظرت موز فريز شده به غير از شير موز مثلا مي شه تو دسري مثل پان اسپانيا استفاده كرد؟[/quote:29dd7utv]


    زهره جان چرا سیاه می شه و به درد کار دیگه ای به جز میکس شدن با بستنی یا شیر نمی خوره. قیافه اش اصلا جالب نیست ولی مزه اش عالی. یه دونه شو یک شب فریز کن و فرداش با شیر بریز تو مخلوط کن که تست کنی.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما