نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,929 به 1,936 از 4802
  1. #1929
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18100
    پسند کرده
    17202

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان
    نقل قول نوشته اصلی توسط fereshtehff
    دوستان من یه سوالی تو قسمت انواع کیش و پای پرسیدم ولی از اونجایی که خلوته فعلا کسی جوابم رو نداده میشه لطفا اگه اطلاع دارید راهنماییم کنید. سوالم این بود که اگه من بخوام تو قالب مافین از این تارتها درست کنم و به علت زیاد بودن تعداد مهمون بخوام خمیر آماده از نونوایی بگیرم خمیر کدوم نون به صلاحه؟ و خوب در میاد ؟ نون های فانتزی یا بربری یا سنگک ؟
    به نظر من نون فانتزی بهتره چون سبکتر از خمیر نونای دیگس
    كلا خمير پاي و كيش خمير هاي لطيفي هستند و قابل مقايسه با خمير نون نيستند هيچ نوني
    اگه بخواي جابجا كني و با خمير نون تارت درستي كني سفت ميشه و زياد هم جالب در نمياد
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #1930
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطی 90 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    110

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shermine
    نقل قول نوشته اصلی توسط atorban2004
    یه سوال
    بعضی ها برنج ایرانی و خارجی رو با هم درست می کنند؟اگه تجربه ای دارید و اینکه باید چی جوری درست کرد بفرمایید.
    مهمونی 20 نفره دارم می خوام اگه بشه این مدلی برنج درست کنم.
    دوستم می گفتم دو پیمونه برنج ایرانی و یک پیمونه برنج خارجی رو می ریزند...
    مامان من همیشه برنجو خیلی زودتر از اینکه بخواد درست کنه خیس میکنه حتی وقتی ایرانی و خارجی قاطی میکنه مثلا یه روز یا نصفه روز ولی هرچی بیشتر خیس بخوره البته با نمک ..خیلی بهتر درمیاد در نهایت وقتی میخواد برنج بجوشه چندتا قالب یخ توش میندازه و بعد از چند دقیقه آبکش میکنه . خود من همیشه برنج خیس شده تو یخچال دارم مخصوصا برنج ایرانی که تازه نباشه هر چی بیشتر خیس بخوره بهتر درمیاد ..
    شرمین جون منم یخ می ریزم تو برنج بهش می گیم شوک دادن به برنج

    باران یعنی نقطه چین تا خدا …

  4. #1931
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2389

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15
    خیلی فشار دادم با قاشق که خوب سفت بشه برای ته چین . ولی باز سفت نشد . پسرم خیلی ته دیگ دوست دارم انجور که دل میخواد نمیشه .
    در یک حرکت بسیار با نمک ، خودم جواب خودم بدم . پس از یک عالمه تحقیق ، بالغ بر ساعتها کار مفید ، کشف بزرگم خدمتتان عرض کنم . 1 - بنده کمترین ، با خساست تخم مرغ کم استفاده کردم برای یک کیلو برنج ، 6 تاتخم مرغ میخواسته . 2 - باید از زده تخم مرغ استفاده میکردم تا ته چین لطیف تر بشه . 3 - نباید از ادویه استفاده کرد موقعی که مرغ اش را میپزیم فقط زعفران . من اشتباه کردم و پودر گل سرخ هم ریختم ( تا من باشم هی برنامه های tv دنبال نکنم )
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #1932
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    10

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستای گلم یه سوال داشتم من گوشت گوساله روباگوشت گوسفندقاطی کردم چرخ کردم قبلافقط ازگوشت گوساله واسه چرخی استفاده میکردم حالاگوشتم بینهایت بوی چربی میده یه قسمت زیادی اش رو سرخ کردم کاسترول درست کنم واسه مهمونی افطاری امابااین بونمیدونم چکارکنم کسی تجربه ای درزمینه ازبین بردن بوی چربی گوشت داره کمکم کنه نمیدونم این همه گوشت سرخ شده روچکارکنم فرداهم میخوام افطاری واسه مهمونام درست کنم
    حرفهای ماهنوزناتمام
    تانگاه می کنی
    وقت رفتن است...

  6. #1933
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18100
    پسند کرده
    17202

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    برای از بین بردن بوی گوشت باید از ادویه های معطر استفاده کنی فلفل پاپریکا خیلی موثره
    اگه برگ بو داری چند تا داخلش بنداز دلی بعدش یادت باشه درش بیاری چون خوردنی نیست
    پیاز و سیر هم بوی گوشت رو می گیره
    سبزیجات معطر هم میتونی استفاده کنی
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #1934
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46930
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران89
    دوستای گلم یه سوال داشتم من گوشت گوساله روباگوشت گوسفندقاطی کردم چرخ کردم قبلافقط ازگوشت گوساله واسه چرخی استفاده میکردم حالاگوشتم بینهایت بوی چربی میده یه قسمت زیادی اش رو سرخ کردم کاسترول درست کنم واسه مهمونی افطاری امابااین بونمیدونم چکارکنم کسی تجربه ای درزمینه ازبین بردن بوی چربی گوشت داره کمکم کنه نمیدونم این همه گوشت سرخ شده روچکارکنم فرداهم میخوام افطاری واسه مهمونام درست کنم
    اگه واسه کاسترول میخوای یه مقدار پودر سیر بزن توش و قاطی کن بعدم سماق قرمز روش بریز و بذار با روغن و آب خودش بپزه مث کباب تابه ای دیگه بو نمیده ضمن اینکه تو مزه کاسترول هم اثر بدی نمیذاره
    قیمه احتمالا :-x
     

  8. #1935
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    رویا جان برای از بین بردن بوی بد چربی گوشت از دارچین یا زنجبیل یا برگ بو به همراه پیاز میتونی استفاده کنی. تا حد زیادی موثره.
    کنون به گوش من دوباره می رسد ، صدای تـــو
    صدای بال برفـــی فرشتگان
    نگاه کن که من به کجا رسیده ام
    به کهکشان ، به بیکران ، به جاودان

  9. #1936
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1153
    پسند شده
    56350
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دارچین هم خوبه من همیشه میزنم پودرش البته

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما