نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 185 به 192 از 4808
صفحه 24 از 601 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  1. #185
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    119
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط روشنک بانو
    سلام من پارسال از رودبار رب الو گرفتم میخواستم بدونم مثل رب انار میشه خیلی نگهش داشت وبه غیر از فسنجون تو چه غذایی بریزم.البته من تو ظرف شیشه ای و داخل یخچال نگه داشتم .مرسی
    من تو خورشت کرفس برای چاشنیش استفاده میکنم خوش مزس
    خدایا به خودت توکل میکنم خودت بهم دادی خودت مواظبش باش و سالم به دنیا بیاد

  2. بانک بند ناف
  3. #186
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط چیستا
    سلام دوستای عزیز 1سوال داشتم من برنج ابکش کردم ریخیم تو غلب شکل دار از اونهایی که مثل پلاستیکه ته ظرف چرب کردم اب روغن هم کمی دادم روش هم کشیدم 1ساعت تو فر بود اما افتضاح شد اصلا نپخته بود هم مغزداشت هم خشک شده بود
    دوست عزیز برای قالبی کردن برنج اول باید جدا برنج رو بصورت معمولی بپزی بعد از پخت و قبل از سرو اون رو داخل الب بریزی وبرش گردونی تو ظرف مورد نظر


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  4. #187
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18104
    پسند کرده
    17212

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط amina
    سلام خانوماي گل
    کسي مي تونه کمک کنه ؟ من مي خوام طرز تهيه رب ميوه نسترن رو ياد بگيرم و براي خودم درست کنم ، مي گن خانوماي شمالي هنوز هم اين رب رو درست مي کنند کسي از خانوماي شمالي مي تونه کمکم کنه يا از آشناهاش بپرسه به خصوص مادربزرگاي کدبانوتون. شايد کسي بلد باشه !!
    همچنين طرز تهيه رب سيب درختي ، آخه دکتر براي بي اشتهايي پسرم گفته رب سيب بهش بدم ولي من بلد نيستم چطوري درست کنم!!
    كلا براي تهيه رب همه ميوه ها ، دو راه هست يا آبشو مي گيري و اينقدر مي جوشوني تا غليط بشه كه اين راه براي رب انار بهترين راهه
    يا خود ميوه رو مي پزي از صافي رد مي كني و اينقدر مي جوشوني تا غليظ بشه اين راه براي آلوچه و گوجه و ... اينا بهتره
    براي سيب هم فكر كنم راه دوم بهتر باشه
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #188
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3376
    پسند کرده
    1896

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانمای کدبانو لطفا کمک کنین
    میخوام مرغ درسته با جوجه گردون داخل فر درست کنم تا حالا امتحان نکردم یعنی فر قبلیم جوجه گردون نداشت
    چه سسی بزنم ؟ چه جوری و در چه مدت زمانی داخل فر بزارم؟

    ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    دوست عزیز"مریم گلی"من تو این مورد مرغ را نیمه پز میکنم حدود 20دقیقه ،(البته ازقبل داخل شکم مرغ را نمک وآبلیمو وپیاز خردشده میزنم از شب قبل) بعد که نیم پز شد میذارم خنک بشه وابتدا روی مرغ را زعفران میمالم وبعد داخل کره یا روغن مقداری رب گوجه را تفت میدم کمی آبلیمو ودارچین میزنم ومقداری آب اضافه میکنم در حدی که چندقل که زدسس غلیظی بدست بیاد بعد با قلم مو روی مرغ میمالم وشعله بالی فر را با درجه کم روشن میکنم ومرغ را به جوجه گردون زده وجوجه گردون را روشن میکنم وباحرارت ملایم حدود 30-45 دقیقه میذارم پخته وبرشته بشه.البته این با دمای فر منه که با کارکردن دما وزمان فر دستت میاد.در ضمن وقتی هم که میخوام مرغ را بذارم نیم پز بشه پاهاشو محکم میبندم که حالتشو موقع پخت وبعد سرخ شدن از دست نده
    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم گلی ..
    راستی پوست مرغ رو باید ازش جدا کنم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط p_mahnoosh
    مریم جون فکر کنم فرزانه جون پست شما رو ندیده بقیه هم چون در جریان نبودن جواب ندادن.....مرغ بدون پوست مخصوصا با این نوع پخت خیــــــــــــلی خشک می شه....من فکر می کنم باید پوست داشته باشه.
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  6. #189
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    519
    پسند کرده
    506

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط سعیده بانو
    من یه سوال دارم
    اگه تو دستور خمیری برای پیتزا یا ..... بکینگ پودر داشته باشه و بخوایم به جاش از مایه خمیر استفاده کنیم آیا مقدار بکینگ پودر و مایه خمیر یک اندازه هست؟
    مرسی که راهنمایی می کنین
    نه عزیزم اینا دو دستور متمایز داره
    سعی کن از دستور هر کدوم به جای خودش استفاده کنی
    اگه دستور خمیر پیتزا با خمیر مایه رو نداری بگو برات بذارم
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  7. #190
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۸
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    4

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    چجوری میشه تلخی قرمه سبزی رو که بر اثر لیمو عمانی تلخ شده گرفت؟ من هسته های لیمو رو هم گرفته بودم. اما تلخ شد
    چیکار باید بکنم؟
    عزیزم باید روی لیمو امانی با چاقو شیار ایجاد کنی و بذاری 2 تا 3 ساعت داخل آب بمونه و بعد 20 دقیقه مانده به اینکه زمان پختت خورشت تمام بشه به خورشتت اضافه کنی
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    مادرم ،

    از آغوشت


    بوی خدا را می شنیدم !

    آفریننده بی منت را .


  8. #191
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18104
    پسند کرده
    17212

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    وقتی مربا کپک میزنه باید چه بلایی سرش درآورد ؟

    بریزمش دور ؟
    وقتي مربا كپك مي زنه يعني خوب غليظ نشده و هنوز آب داره . پس كپك روي مربا رو بردار و بقيه اش رو دوباره بجوشون تا قوام بياد
    بعد هم توي ظرف دربسته نگهداري كن كه هوا بهش نرسه
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #192
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18104
    پسند کرده
    17212

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط خزان
    خانوما من با پودر کاسترد "تیارا" پان اسپانیا درست کردم بجای نشاسته ، فکر میکردم عملکرد نشاسته رو داره اما اصلا غلیظ نشد .

    همه موادش رو توی بطری 1لیتری برداشتم . چیکارش کنم نمیشه باهاش کیکی چیزی درست کرد ؟؟؟ یا بریزمش دور؟
    فكر كنم بتوني با يه مقدار نشاسته كه توي آب سرد حل مي كني دوباره تبديلش كني به پان اسپانيا
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

صفحه 24 از 601 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما