نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,905 به 1,912 از 4806
  1. #1905
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    مامان بانو جان ما بامیه رو نوک دمشو میچینیم که لیزیش در نیاد
    بعد کمی توی اب نمک میندازیم بمونه.
    بعد هم ابکشش میکنیم و ابش که کشیده شد توی روغن یه تفت مختصر میدیم. ولی زود باید خاموشش کرد که اون لیزیهاش در نیاد. البته باید اجازه هم بدیم که یه کم تغییر رنگ بده و سبز پررنگتر بشه
    موقع پخت هم اصلا باز نمیشه ازهم.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. بانک بند ناف
  3. #1906
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    53
    پسند کرده
    45

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یه سوال
    بعضی ها برنج ایرانی و خارجی رو با هم درست می کنند؟اگه تجربه ای دارید و اینکه باید چی جوری درست کرد بفرمایید.
    مهمونی 20 نفره دارم می خوام اگه بشه این مدلی برنج درست کنم.
    دوستم می گفتم دو پیمونه برنج ایرانی و یک پیمونه برنج خارجی رو می ریزند...

  4. #1907
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    باید بدونی برنج خارجی که استفاده نی کنی جوشش چقدر بیشتز ایرانیه
    من معمولا قاطی نمی کنم ولی قانونش اینه که جداجدا خیس کنی اول خارجی رو بریزی تو آب جوش و بعد ایرانی رو و باهم ابکش کنی
    من معمولا برای پلوهای مخلوط از برنج هندی استفاده می کنم که خیلی خوب در میاد
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #1908
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11484
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان. همسرم کوسه ماهی خریده، من تاحالا کوسه ماهی نه خوردم و نه پختم!! (همیشه از ماهی های جنوب وحشت دارم)


    میشه لطفا بهم بگین که چطوری مزه دارش کنم؟
    و چطوری بپزمش که ازلحاظ مزه و بو برای دفعه اول تو ذوقم نخوره؟
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  6. #1909
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tara koliji آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    159
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    475
    پسند کرده
    949

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    الهه ی عزیز من میگو وماهی که بوبده رواول 10دقیقه می زارم توشیر ودیگه هیچ بویی نمی ده
    وبرای اینکه بوی ماهی سرخ کرده توی خونه جالب نیست 2حبه سیرروبا پوست می اندازم داخل ماهی تابه پوست سیر بوی روغن رو می گیره وهیچ بویی توخونه پخش نمی شه
    من چندبارمهمون داشتم این کاررو کردم ومهمونا پرسیدن چه طوریه که موقعی که درخونه رو بازکردی بوی روغن ماهی توخونه نبود
    زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
    هرکسی نغمه ی خودخواندوازصحنه رود
    صحنه پیوسته به جاست
    خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد

  7. #1910
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11484
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط tara koliji
    الهه ی عزیز من میگو وماهی که بوبده رواول 10دقیقه می زارم توشیر ودیگه هیچ بویی نمی ده
    وبرای اینکه بوی ماهی سرخ کرده توی خونه جالب نیست 2حبه سیرروبا پوست می اندازم داخل ماهی تابه پوست سیر بوی روغن رو می گیره وهیچ بویی توخونه پخش نمی شه
    من چندبارمهمون داشتم این کاررو کردم ومهمونا پرسیدن چه طوریه که موقعی که درخونه رو بازکردی بوی روغن ماهی توخونه نبود
    ممنون از جوابتون. یعنی همین که تو شیر بزارم کافیه؟ دیگه با هیچی مزه دارش نکنم؟
    می ترسم دفعه اول ازمزه اش بدم بیاد دیگه هیچ وقت سراغش نرم واسه همین حساسیت نشون می دم. مرسی
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  8. #1911
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2390

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    هرکاری که میکنم نمیتوانم ته چین را مثل دوستان درست کنم یعنی با ارتفاع و سفت و خوشگل . تو رستوران کنار برنج میذارن.چند شب درست کردم توی تخم مرغ پودر گل سرخ ریختم ( توی یک برنامه خانم حسینی بخانه برمیگردیم اموزش میداد )رنگ ته چین کدر شد . بعد مایه ته چین با برنج قاطی شد جدا نبود . یعنی یک کم شل بود ته چین.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. #1912
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tara koliji آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    159
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    475
    پسند کرده
    949

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    الهه ي عزيزشير بوي بدش رو مي بره ولي مزه داركردنش ديگه به ذائقه ي شما بستگي داره كه قبلا هم ماهي رو چه جوري مزه دار مي كردي
    طرفهاي ما ماهي روباسماق سنگي مزه دارمي كنن -ماهي روچند ساعت درسماق مي خوابونن وظرف به نسبت سنگيني روي اون قرار مي دن تا مقداري اب ازماهي خارج بشه بعد سماقها راازروي ماهي پاك مي كنن وسرخ مي كنن مزه ي ترش خوبي داره
    زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
    هرکسی نغمه ی خودخواندوازصحنه رود
    صحنه پیوسته به جاست
    خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما