نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,897 به 1,904 از 4802
  1. #1897
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    681

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazbanoo
    سلام دوستان.من می خوام یه مهمونی 30 نفره بدم و می خوام خوراک مرغ توی فر درست کنم...برای این تعداد من تقریبا 10 - 12 ظرف مرغ خوری باید آماده کنم که البته همه با هم که توی فر جا نمی شه..میشه من تو دو سری مرغ ها رو بپزم و مثلا وقتی سری اول حاضر شدم بذارمشون تو قسمت گرم نگهدار فر تا سری دوم پخته بشه؟راستش تا حالا از گرم نگهدار فر استفاده نکردم.نمی دونم کیفیت غذا حفظ میشه مثلا اگه 3 ساعت اونجا بمونه یا نه؟! اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
    بقیه دوستان هم اگه تجربه ای دارین ممنون میشم کمک کنین

  2. بانک بند ناف
  3. #1898
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط parand.co88
    سلام. چند وقته كه خورشت قورمه سبزي كه درست ميكنم لعاب دار نميشه، بايد چيكار كنم؟؟
    پرند جان من دیشب از مامانم پرسیدم درباره ی سوالت. گفتن سبزی تابستون و زمستون قورمه سبزیش لعابدار نمیشه. بهترین سبزی مال پاییز و بهاره.
    سبزیت حتما باید اسفناج داشته باشه. شاید اسفناج سبزیت کمه.
    موقعی که سبزی رو داری سرخ میکنی اول بزار با حرارت متوسط ابش گرفته بشه. بعد وقتی دیدی ابش رو به پایانه اما هنوز تموم نشده روغن فراوون بریز توش و سرخش کن. مرتب هم بزن.
    اینطوری سبزی خوب سرخ میشه و یه قورمه سبزی خوب تحویل میده.
    با لوبیا چیتی هم بهتر لعاب میده. لوبیا چشم بلبلی لعاب نداره. لوبیا قرمز هم در رده ی بعد از لوبیا چیتی هست.
    اینا رو رعایت کن انشالله قورمه سبزیت لعابدار میشه.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #1899
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36124
    پسند کرده
    54995

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=فاطی 90][quote="*سیندرلا*":15geg08h]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "parand.co88":15geg08h
    سلام. چند وقته كه خورشت قورمه سبزي كه درست ميكنم لعاب دار نميشه، بايد چيكار كنم؟؟
    دوست عزیز یه سری نکات را تو همین سایت دوستا ن از تجربیاتشون گفتن
    پیاز فراوان توی خورشتتون بریزین
    موقعی که پیاز را تفت دادین یک قاشق آرد داخل پیازتون بریزین و تفت بدین بعد گوشت را اضافه کنین
    سبزی را خیلی خوب سرخ کنین تا جایی که تغییر رنگ بده و به قول یکی از دوستانمون بریده بریده بشه
    و صد البته فرصت کافی بدین با حرارت کم خیلی خوب جابیفته
    اینا نکاتی بود که من به یاد داشتم [/quote:15geg08h]

    به غیر از مواردی که دوست عزیزمون گفتن یه مقدار لواشک ترش هم اگه به خورشتت اضافه کنی و کمی فلفل سیاه هم خوشمزه

    تر می شه و هم لعاب خوبی میاندازه[/quote:15geg08h]

    به چه خورشتهایی لواشک اضافه می کنید؟

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #1900
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطی 90 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    110

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    هنگامه جون من به خورشت قیمه و قورمه و کرفس لواشک اضاف میکنم البته حتما لواشک ترش

    باران یعنی نقطه چین تا خدا …

  6. #1901
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1488
    پسند کرده
    1163

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    شاید جالب باشه به توصیه یکی از دوستام توی سبزی قورمه کم بادمجان خام رنده کردم از نظر طعم تغییری نکرد ولی لعابش بیشتر شد
    البته ایشون می گفت که مادر شوهرش بادمجان سرخ شده می ندازه توی قورمه سبزی عین قیمه بادمجون
    ولی من خام و بدون پوست رنده کردم خیلی خوب شد
    غذا
     
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  7. #1902
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8257
    پسند کرده
    7857

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام
    دوستایی که بامیه (سبز) رو فریز میکنن ممکنه یه توضیحی بدن اونو پوست میگیرن ؟سرخ میکنن؟آبپز ؟بعد موندگاریش چقدره ؟بعد که استفاده میکنین توی خورش بد مزه و له نمیشه ؟
    پیشاپیش از پاسختون ممنون
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  8. #1903
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    155
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    542
    پسند کرده
    3233

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان بانو
    سلام
    دوستایی که بامیه (سبز) رو فریز میکنن ممکنه یه توضیحی بدن اونو پوست میگیرن ؟سرخ میکنن؟آبپز ؟بعد موندگاریش چقدره ؟بعد که استفاده میکنین توی خورش بد مزه و له نمیشه ؟
    پیشاپیش از پاسختون ممنون
    سلام به مامان بانو وبقیه دوستان عزیز.
    میلاد امام مجتبی (علیه السلام)بر همه تون مبارک باشه
    بانو جان من مادرم اول تمیزش میکنه یعنی نوک م اونو میگیره (اما دمش رو نباید زیاد بگیری که سوراخاش پیدا بشه چون توی پخت بامیه ات وا میره)بعد نیمه آبپز میکنه وبعد میزاره تو آبکش آبش که خوب رفت بسته بندی میکنه ومیزاره تو فریز
    نه وا که نمیره چون نیمپز میشه.وبعد موقع پخت خودت میدونی که چقدر باید بپزی
    تا فصل بعدی مامانم همیشه داره
    نه بد مزه وله نمیشه گفتم که دست خودته.باید حواست باشه که زیاد له نشه
    البته یه راه دیگه هم برای نگه داشتنش هست واون هم اینه که:
    بعد از اینکه سر وتهش رو گرفتی .به اندازه هر بار استفاده ات رو تقسیم بندی میکنی.بعد هر دسته رو با سوزن به نخ میکشی ونخ رو حلقه میکنی ویه جا اویزون میکنی تا خشک بشه.بعد راحت تو ظرف شیشهای تو کابینت نگه میداری.
    من روش دوم رو ترجیح میدم چون بعد که بامیه ها رو آبپز میکنی ومیپزی طعمش خیلی بهتر از فریزری شده ها هست
    بوووووووووووووووووس
    ؟؟

  9. #1904
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خواهر منم میگه همیشه یه دونه بادمجانو رنده میکنه و به همراه پیاز تفت میده و خورشتش خیلی خوب درمیاد خودم تا بحالا امتحانش نکردم ولی از چند نفرم شنیدم که راضی بودن...
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما