نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,889 به 1,896 از 4804
  1. #1889
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان توروخدا یکی جواب سوالای منو تو صفحه قبل بده امشب میخواییم بریم خرید موندم نون چی بگیرم برای رولتم...
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  2. #1890
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@
    دوستان 5 شنبه برای افطار مهمون دارم میشه 4 شنبه رولت نون پنیر و سبزی رو درست کنم؟همون 4 شنبه برش بدم یا بزارم 5 شنبه برششاو بدم؟با نون لواش بهتر میشه یا باگت؟

    تا حالا سالاد توپی درست نکردم همون سالاد الویه ست که شکل توپش میکنن؟من فکر میکردم با کلم باشه!!!ولی بازم احساس میکنم کلم تو ماه رمضون خوب نیس؟نمیدونم شایدم مشکلی نداشته باشه؟!!!!
    راستی این سالاد توپی و رولت نون و پنیر تاپیک جداگانه دارن؟2 ساعته دارم میگردم چیزی پیدا نکردم!
    زهرا جان برای اینکه کارت سبکتر بشه بهتره که رول نون پنیر رو یه روز قبل درست کنی. اگه با نون باگت درست کنی خیلی بهتره. نون باگت حالت خیس خوردگی پیدا نمیکنه. بهتره که برش رو بزاری روز 4شنبه تا نونات خشک نشن. یا اینکه میتونی برش بزنی و توی یه ظرف در بسته بچینی که اصلا هوا نکشه
    نون لواش هم خوب میشه ولی یه مقدار نرم میشه. ولی خب من نون لواش رو هم دو روز توی یخچال گذاشتم چیزیش نشده. دیگه اینکه نون باگت دو تا تیکه ش برای یه نفر ممکنه بس باشه اما نون لواش سبکتره و تعداد بیشتری ممکنه هر کسی برداره. که باید حجم بیشتری درست کنی.
    نون باگتت رو هم خمیرش رو در بیار با وردنه صافش کن اما پاره نشه. یه کوچولو ماست اگه بکشی روش ماست چکیده ها خیلی خوشمزه تر میشه تا اینکه همه ش پنیر باشه. میتونی از چند تا طعم مختلف استفاده کنی . مثلا یکی رو با پنیر و گردو یکی رو با زیره یکی رو با سبزی یا حتی با فیله ی گوجه هم خیلی خوشمزه س
    سالاد توپی هم همون الویه نیس عزیزم
    به کلم هم هیچ کاری نداره
    سیب زمینی رو که ابپز کردی با یه کم سس مایونز و اویشن و نمک و فلفل مزه دارش کن. .
    بعد برای توش هم میتونی هرچی دوس داری بریزی. سوسیس رو کمی تفت بده. کالباس خورد شده. خیارشور ریزه شده که ابش حتما گرفته شده باشه. ذرت. اینا رو هم با هم با یه کمی سس مخلوط کن و سیب زمینی رو کف دستت باز کن ازینا بزار توش خوب فشار بده تا بسته بشه توی هویج یا جعفری یا کلن ساتوری شده بغلطون. اگه یه روز زودتر درست کنی بهتره حسابی خودش رو میگیره. هویجت رو اصلا رنده نکن چون اب میندازه با غذاساز خورد کن
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  3. #1891
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطی 90 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    110

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=*سیندرلا*]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "parand.co88":2er8eeyp
    سلام. چند وقته كه خورشت قورمه سبزي كه درست ميكنم لعاب دار نميشه، بايد چيكار كنم؟؟
    دوست عزیز یه سری نکات را تو همین سایت دوستا ن از تجربیاتشون گفتن
    پیاز فراوان توی خورشتتون بریزین
    موقعی که پیاز را تفت دادین یک قاشق آرد داخل پیازتون بریزین و تفت بدین بعد گوشت را اضافه کنین
    سبزی را خیلی خوب سرخ کنین تا جایی که تغییر رنگ بده و به قول یکی از دوستانمون بریده بریده بشه
    و صد البته فرصت کافی بدین با حرارت کم خیلی خوب جابیفته
    اینا نکاتی بود که من به یاد داشتم [/quote:2er8eeyp]

    به غیر از مواردی که دوست عزیزمون گفتن یه مقدار لواشک ترش هم اگه به خورشتت اضافه کنی و کمی فلفل سیاه هم خوشمزه

    تر می شه و هم لعاب خوبی میاندازه

    باران یعنی نقطه چین تا خدا …

  4. #1892
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطی 90 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    110

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15
    نقل قول نوشته اصلی توسط parya_1368
    چطور میتونم دمی گوجه رو طعم دار کنم؟وبرنجمم شفته نشه؟
    دمی گوجه منهم همیشه شفته میشد یعنی بیشتر اوقات . دمی یک غذا که خیلی زیاد به برنج ربط داره هر برنجی یک اندازه آب لازم دارد . خودت باید دست بیاد که چه اندازه آبی لازمه .آب اخرش که دیگه دم کنی میذاری خیلی باید اندازه باشد نه کم نه زیاد که همش به نوع خود برنج هم مربوط است . اصلا بعضی برنج ها هر کاری کنی دمی گوجه نمیشه . یکی هم مقدار گوجه اگه زیاد باشه دمی خوب نمیشه . یعنی دمی کلا یک غذای خاص خودمان باید انقدر زحمت بکشیم خراب کنیم تا دستمان بیاد .

    عزیزم واسه اینکه دمی هاتون زیاد شفته نشه زردچوبه بهش اضاف کنید برنج قشنگ دون می شه امتحان کنید

    باران یعنی نقطه چین تا خدا …

  5. #1893
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطی 90 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    110

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانمها دیشب کره بادام زمینی خریدم چه استفاده ای می شه ازش کرد؟

    باران یعنی نقطه چین تا خدا …

  6. #1894
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    کره ی بادوم زمینی رو میتونین برای صبحونه و یا عصرونه استفاده کنین با نون معمولی یا نون تست خوب میشه...
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  7. #1895
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطی 90
    خانمها دیشب کره بادام زمینی خریدم چه استفاده ای می شه ازش کرد؟
    توکیک هم میتونین ازش استفاده کنین
    اینجارو ببین
    cake/topic332-176.html#p1007775


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  8. #1896
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=شیرین بیان][quote="فاطی 90":3v1vng9y]خانمها دیشب کره بادام زمینی خریدم چه استفاده ای می شه ازش کرد؟[/quote]
    توکیک هم میتونین ازش استفاده کنین
    اینجارو ببین
    [url="http://mamisite.com/forum/cake/topic332-176.html#p1007775"]cake/topic332-176.html#p1007775[/url][/quote:3v1vng9y]

    من هسته خرما را درمیارم بعد توش کره بادوم زمینی پر میکنم و تو شکلات مذاب میغلتونم خرما را.عین عین یه شیرینی حاضری میشه. به هر کی میگم خرماست باور نمیکنه.میخورن و میگن اینکه شیرینیه!!! خرما را له کردی و درست کردیش!!!
    البته با خرما های کوچولو ها!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما