نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,865 به 1,872 از 4802
  1. #1865
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2374

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط parya_1368
    چطور میتونم دمی گوجه رو طعم دار کنم؟وبرنجمم شفته نشه؟
    دمی گوجه منهم همیشه شفته میشد یعنی بیشتر اوقات . دمی یک غذا که خیلی زیاد به برنج ربط داره هر برنجی یک اندازه آب لازم دارد . خودت باید دست بیاد که چه اندازه آبی لازمه .آب اخرش که دیگه دم کنی میذاری خیلی باید اندازه باشد نه کم نه زیاد که همش به نوع خود برنج هم مربوط است . اصلا بعضی برنج ها هر کاری کنی دمی گوجه نمیشه . یکی هم مقدار گوجه اگه زیاد باشه دمی خوب نمیشه . یعنی دمی کلا یک غذای خاص خودمان باید انقدر زحمت بکشیم خراب کنیم تا دستمان بیاد .
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. بانک بند ناف
  3. #1866
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15
    نقل قول نوشته اصلی توسط parya_1368
    چطور میتونم دمی گوجه رو طعم دار کنم؟وبرنجمم شفته نشه؟
    دمی گوجه منهم همیشه شفته میشد یعنی بیشتر اوقات . دمی یک غذا که خیلی زیاد به برنج ربط داره هر برنجی یک اندازه آب لازم دارد . خودت باید دست بیاد که چه اندازه آبی لازمه .آب اخرش که دیگه دم کنی میذاری خیلی باید اندازه باشد نه کم نه زیاد که همش به نوع خود برنج هم مربوط است . اصلا بعضی برنج ها هر کاری کنی دمی گوجه نمیشه . یکی هم مقدار گوجه اگه زیاد باشه دمی خوب نمیشه . یعنی دمی کلا یک غذای خاص خودمان باید انقدر زحمت بکشیم خراب کنیم تا دستمان بیاد .
    پس مثل من بکنین.من تو یه تابه میریزمش و مثل ته دیگ ته چین دم میذارمش.موقع برش هم اسلایسی مثل کیک میبرم.یعنی یه جوری نشون میدم که انگار عمدا شفته کردم و منسجمه! اعتماد به نفسه دیگه!!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #1867
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان به کمک فوری نیاز دارم
    یکشنبه تولد پسرم هست می خوام الویه درست کنم اگر روز شنبه درست کنم باید همه مواد و تخم مرغ رو باهم قاطی کنم بدون سس بذارم برای روز یکشنبه یا با سس قاطی کنم بذارم برای فردا راستش رو بخواهید من تا حالا الویه رو از روز قبل درست نکردم همیشه همون روز درست کردم و استفاده کردم
    و همچنین کیک مرغ و گردو می تونم این کار رو بکنم یا باید بذارم برای فردا
    از راهنمایتان بسیار ممنونم

  5. #1868
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرنیا
    سلام دوستان به کمک فوری نیاز دارم
    یکشنبه تولد پسرم هست می خوام الویه درست کنم اگر روز شنبه درست کنم باید همه مواد و تخم مرغ رو باهم قاطی کنم بدون سس بذارم برای روز یکشنبه یا با سس قاطی کنم بذارم برای فردا راستش رو بخواهید من تا حالا الویه رو از روز قبل درست نکردم همیشه همون روز درست کردم و استفاده کردم
    و همچنین کیک مرغ و گردو می تونم این کار رو بکنم یا باید بذارم برای فردا
    از راهنمایتان بسیار ممنونم
    خانمی تولد پسرتون پیشاپیش مبارک باشه شما میتونید کیک مرغ رو از روز قبل درست کنید تازه بهتر وخوشمزه ترهم میشه

  6. #1869
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان

    یه مقدار برنج هندی پخته دارم. میشه باهاش کبه درست کرد یا باید حتما برنج کبه ایرانی باشه؟

  7. #1870
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mah e man آواتار ها
    منصوره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    375
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    844
    پسند کرده
    272

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    سلام دوستان

    یه مقدار برنج هندی پخته دارم. میشه باهاش کبه درست کرد یا باید حتما برنج کبه ایرانی باشه؟
    عزیزم برنجی که باهاش کبه درست می کنید ترجیحا باید دونه های ریزی داشته باشه و کته شده باشه تا بعد از سرخ شدن دونه هاش مشخص نباشه
    ايرانيم امانگران يمنم
    هركجاهست شيعه انجاست مرز وطنم
    🌺اللهم عجل لوليك الفرج🌺

  8. #1871
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان
    میخوام پیراشکی درست کنم میشه لینک دستورخمیرش رو برام بزارین .
    ممنون .

  9. #1872
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    goli banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۱
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    515
    پسند کرده
    159

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان خمیر اسپرینگ رول همون خمیر فیلو نیست ؟ ظاهرشون که خیلی شبیه همه . اگه یکی نیستن میتونین راهنمایی کنید که از کجا میشه تهیه اش کرد ؟
    اینم لینکی هست که یکی از دوستان دستورش رو زحمت کشیده گذاشته
    international/chinese-food-t596-16.html#p1124922

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما