نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,857 به 1,864 از 4802
  1. #1857
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=*paria*]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "-زيبا":2y6meays
    وقتی حلوا آماده باشه اژ ظرف جدا میشه
    خب آبش که کشیده می شه می چسبه ته ظرف [/quote:2y6meays]






    حلوا هم مثل مربا که قوام میاد یه حالتی داره که وقتی آماده بشه چسبندگیش از بین میره و از ظرف جدا میشه و دیگه بیشتر از اون نباید حرارت ببینه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #1858
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط parya_1368
    چطور میتونم دمی گوجه رو طعم دار کنم؟وبرنجمم شفته نشه؟
    اول باید پیاز داغ درست کنی بعد آب گوجه رو اضافه کنی توی پیاز داغ میتونی فلفل و زردچوبه هم بریزی اگه دوست داری مقدار آب گوجه باید متناسب با اندازه برنج باشه تا شفته نشه میتونی یه مقدار هم زعفرون بزنی برای رنگش وقتی اب گوجه به حد جوشیدن رسید برنج رو اضافه کن و نمکش هم حتما باید اندازه باشه وقتی برنج و نیم پز شد و ای دمی هم کشیده شد درشو ببند و زیرشو کم کن

    اگه دوست داری خیلی قرمز بشه میتونی رب هم بزنی
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #1859
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=*paria*][quote="-زيبا":1kiidn07]وقتی حلوا آماده باشه اژ ظرف جدا میشه[/quote]

    خب آبش که کشیده می شه می چسبه ته ظرف [/quote:1kiidn07]

    بیا اینجا
    [url="http://mamisite.com/forum/post1889744.html#p1889744"]post1889744.html#p1889744[/url]
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #1860
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=-زيبا]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "parya_1368":8cewuint
    چطور میتونم دمی گوجه رو طعم دار کنم؟وبرنجمم شفته نشه؟
    اول باید پیاز داغ درست کنی بعد آب گوجه رو اضافه کنی توی پیاز داغ میتونی فلفل و زردچوبه هم بریزی اگه دوست داری مقدار آب گوجه باید متناسب با اندازه برنج باشه تا شفته نشه میتونی یه مقدار هم زعفرون بزنی برای رنگش وقتی اب گوجه به حد جوشیدن رسید برنج رو اضافه کن و نمکش هم حتما باید اندازه باشه وقتی برنج و نیم پز شد و ای دمی هم کشیده شد درشو ببند و زیرشو کم کن

    اگه دوست داری خیلی قرمز بشه میتونی رب هم بزنی[/quote:8cewuint]

    برای طعمدار کردن پلوهای مخلوط من از پیاز داغ فراوان و دارجین و زیره و زنجبیل و ... استفاده میکنم.و همینطور ادویه اماده پلومخلوط فکر کنم همیشک
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  6. #1861
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا مامان ستایش
    سلام دوستان من دیشب پیتزا درست کردم ولی خمیرش کاملا به ظرف چسبیده بود و جدا نمیشد ته قالب رو ارد پاشی کرده بودم
    ولی بازم خمیر چسبیده بود به نظرتون اشکال کجا بوده
    من قالب رو اول چرب میکنم بعد ارد میپاشم مثل قالب کیک


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  7. #1862
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    برای خمیر بهتره قالبو چرب کنین نه آرد پاشی البته این تجربه منه نظر شیرین جونم قابل احترامه
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  8. #1863
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@
    برای خمیر بهتره قالبو چرب کنین نه آرد پاشی البته این تجربه منه نظر شیرین جونم قابل احترامه
    زهراجون من ارد روبرای این میزنم که خمیر سر نخوره و موقه پهن کردن جمع نشه


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  9. #1864
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    اگه کف قالب یه ذره آرد ذرت بپاشید دیگه نمی چسبه بعد پختن هم آردها همونجوری کف قالب می مونه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما